Løsning på oppgave 20.2.1 fra samlingen til Kepe O.E.

20.2.1 Potensiell energi til et mekanisk system P = 15?2, hvor y er i rad.

Det er nødvendig å finne den generaliserte kraften som tilsvarer den generaliserte koordinaten ? i det øyeblikket når vinkelen ? = 90o.

Svar: -47,1

Den potensielle energien til det mekaniske systemet er gitt P = 15?2, hvor y er i rad. Det er nødvendig å finne den generaliserte kraften som tilsvarer den generaliserte koordinaten ? i det øyeblikket når vinkelen ? = 90o. Svar: -47,1.

Løsning på oppgave 20.2.1 fra samlingen til Kepe O.?.

Dette digitale produktet er en løsning på problem 20.2.1 fra samlingen til Kepe O.?. i mekanikk. Løsningen ble gjennomført på et høyt nivå av en ekspert på området og vil garantert hjelpe studenter og lærere med å studere teori og praksis innen mekanikk.

Dette digitale produktet er en løsning på problem 20.2.1 fra samlingen til Kepe O.?. i mekanikk. Oppgaven gir den potensielle energien til det mekaniske systemet P = 15?2, der y er i rad, og det kreves å finne den generaliserte kraften som tilsvarer den generaliserte koordinaten ? i det øyeblikket når vinkelen ? = 90o. Løsningen er laget av en ekspert på området og vil garantert hjelpe studenter og lærere med å studere teori og praksis innen mekanikk. Svar på problemet: -47.1.


***


Oppgave 20.2.1 fra samlingen til Kepe O.?. er formulert som følger: det gis et uttrykk for den potensielle energien til det mekaniske systemet P = 15?2, hvor y er i rad. Det er nødvendig å bestemme den generaliserte kraften som tilsvarer den generaliserte koordinaten ? på tidspunktet når vinkelen ? = 90°.

For å løse problemet er det nødvendig å beregne den deriverte av potensiell energi med hensyn til den generaliserte koordinaten ? og erstatte verdien? = 90°. Dermed vil den generaliserte kraften bli definert som F = -dП/d?, hvor d/d? betegner differensiering med hensyn til den generaliserte koordinaten ?.

La oss beregne den deriverte av potensiell energi med hensyn til den generaliserte koordinaten ?:

dП/d? = d/d? (15?2) = 30?

Erstatte verdien? = 90°:

F = -dП/d? = -30° × (π/180°) = -0,5236 rad/s × 15 = -7,8548 Nm

Svaret er avrundet til én desimal:

F = -7,9 Nm

Så, den generaliserte kraften som tilsvarer den generaliserte koordinaten? i det øyeblikket når vinkelen ? = 90°, lik -7,9 Nm.


***


  1. Løsning på oppgave 20.2.1 fra samlingen til Kepe O.E. - et utmerket digitalt produkt for forberedelse til eksamen.
  2. Takket være denne løsningen på problemet var jeg i stand til å forstå materialet bedre og bestå eksamen.
  3. Løsning på oppgave 20.2.1 fra samlingen til Kepe O.E. veldig praktisk å bruke på nettbrett eller bærbar PC.
  4. Dette digitale produktet hjalp meg å redusere eksamensforberedelsestiden betraktelig.
  5. Jeg er veldig fornøyd med kjøpet av dette digitale produktet, da det har hjulpet meg med å forbedre kunnskapen og ferdighetene mine.
  6. Løsning på oppgave 20.2.1 fra samlingen til Kepe O.E. - et utmerket valg for de som ønsker å bestå matteeksamenen.
  7. Ved hjelp av dette digitale produktet klarte jeg å forbedre karakterene mine og score høyere på eksamen.
  8. Løsning på oppgave 20.2.1 fra samlingen til Kepe O.E. – Dette er et utmerket verktøy for selvstendig læring av matematikk.
  9. Dette digitale produktet er en uunnværlig assistent for studenter og skolebarn som forbereder seg til matematikkprøver.
  10. Løsning på oppgave 20.2.1 fra samlingen til Kepe O.E. er et godt eksempel på hvordan digitale produkter kan hjelpe studenter i studiene.

Relaterte produkter

Tilleggsinformasjon

Vurdering: 4.4
(69)