Reshebnik Ryabushko. Løst IDZ 18.2, alternativ 17

Beskrivelse

  1. Det er nødvendig å finne fordelingsloven til en diskret tilfeldig variabel X og dens fordelingsfunksjon F(x). Det kreves også å beregne den matematiske forventningen M(X), variansen D(X) og standardavviket σ(X). På siste trinn må du plotte fordelingsfunksjonen F(x).

1.17. Anta at sannsynligheten for enhetsfeil under pålitelighetstesting er 0,2. CB X angir antall enheter som mislyktes av fem testede. Det er nødvendig å bestemme fordelingsloven til X og dens parametere.

  1. Det er gitt fordelingsfunksjonen F(x) til SV X. Det er nødvendig å finne sannsynlighetsfordelingstettheten f(x), den matematiske forventningen M(X), spredningen D(X) og sannsynligheten for at SV X faller. på segmentet [a; b]. På siste trinn må du plotte funksjonene F(x) og f(x).

  2. Vi løser problemer.

3.17. La oss anta at trikkene på denne ruten kjører med 5 minutters mellomrom. En passasjer nærmer seg en trikkeholdeplass på et tidspunkt. Det er nødvendig å bestemme sannsynligheten for at en passasjer dukker opp ikke tidligere enn 1 minutt etter avgang av forrige trikk, men senest 2 minutter før avgang av neste trikk.

  1. Vi løser problemer.

4.17. La oss anta at den matematiske forventningen til mengden nedbør som faller i løpet av året i et gitt område er 60 cm Det er nødvendig å bestemme sannsynligheten for at det faller minst 180 cm nedbør i dette området.

Nedenfor er et vakkert designet digitalt produkt - løsningsboken "Solved IDZ 18.2, Option 17" fra forfatteren Ryabushko. Denne arbeidsboken er ment å hjelpe elevene med å løse individuelle hjemmeoppgaver i matematikk. Den inneholder detaljerte løsninger på problemer og svar på dem, som vil hjelpe elevene raskt og enkelt å teste kunnskapen sin og sørge for at avgjørelsene deres er riktige. Løseren inkluderer løsninger på problemer fra alternativ 17 i oppgave 18.2. Dette digitale produktet er et flott verktøy for å forberede deg til eksamen og forbedre matteresultatene dine.

Løsningsboken «Solved IDZ 18.2, Option 17» fra forfatteren Ryabushko er et digitalt produkt utviklet for å hjelpe elever med å løse individuelle hjemmeoppgaver i matematikk. Den inneholder detaljerte løsninger på problemer og svar på dem, som vil hjelpe elevene raskt og enkelt å teste kunnskapen sin og sørge for at avgjørelsene deres er riktige.

Løseren inkluderer løsninger på problemer fra alternativ 17 i oppgave 18.2, som inkluderer følgende oppgaver:

  1. Finn fordelingsloven til den spesifiserte diskrete tilfeldige variabelen X og dens fordelingsfunksjon F(x). Beregn den matematiske forventningen M(X), varians D(X) og standardavvik σ(X). Plott fordelingsfunksjonen F(x). I oppgave 1.17 er det nødvendig å bestemme fordelingsloven til SV X - antall enheter som ikke klarte å fungere blant fem testede, med sannsynligheten for enhetsfeil under pålitelighetstesten lik 0,2.

  2. Det er gitt fordelingsfunksjonen F(x) til SV X. Finn sannsynlighetsfordelingstettheten f(x), den matematiske forventningen M(X), spredningen D(X) og sannsynligheten for at SV X faller på segmentet [ en; b]. Tegn grafer over funksjonene F(x) og f(x).

  3. Løs følgende problemer. I oppgave 3.17 er det nødvendig å bestemme sannsynligheten for at en passasjer dukker opp ved et trikkeholdeplass tidligst 1 minutt etter avgang av forrige trikk, men senest 2 minutter før avgang av neste trikk, dersom trikkene på denne ruten kjøres med intervaller på 5 minutter.

  4. Løs følgende problemer. I oppgave 4.17 er det nødvendig å bestemme sannsynligheten for at det faller minst 180 cm nedbør i et gitt område dersom den matematiske forventningen til nedbørsmengden som faller i løpet av året er 60 cm.

Løsningsboken "Solved IDZ 18.2, Option 17" fra forfatteren Ryabushko er et utmerket verktøy for å forberede deg til eksamen og forbedre ytelsen din i matematikk.


***


Ryabushkos Solver er en samling av løsninger på problemer i matematikk, som er beregnet på elever på ungdoms- og videregående skole. I dette tilfellet inneholder løseren løsninger på problemer i sannsynlighetsteori.

Spesielt inneholder denne arbeidsboken en løsning på oppgave nummer 18.2, alternativ 17. I denne oppgaven var det nødvendig å finne fordelingsloven og fordelingsfunksjonen til den tilfeldige variabelen X, beregne dens matematiske forventning, varians og standardavvik, plotte fordelingen funksjon, og også finne sannsynligheten for enhetsfeil under pålitelighetstesting.

I tillegg inneholder arbeidsboken løsninger på andre problemer, inkludert oppgave 3.17, der det var nødvendig å finne sannsynligheten for at en passasjer skulle dukke opp på et busstopp på et bestemt tidspunkt, og oppgave 4.17, hvor det var nødvendig å bestemme sannsynlighet for at en viss mengde nedbør faller i løpet av året. Hver løsning er utstyrt med detaljerte forklaringer og grafiske illustrasjoner.


***


  1. Solver Ryabushko er en utmerket assistent for skolebarn som ønsker å lykkes med leksene sine.
  2. Takket være Ryabushkos Reshebnik kan du raskt og enkelt teste kunnskapen din og finne feil.
  3. Ryabushkos løsningsbok inneholder detaljerte og forståelige løsninger på problemer, noe som bidrar til å forstå materialet bedre.
  4. Denne arbeidsboken er et uunnværlig verktøy for å forberede seg til eksamener og prøver.
  5. Ved hjelp av Ryabushkos Reshebnik kan du enkelt forbedre karakterene dine på skolen.
  6. Ryabushkos løsningsbok er et utmerket valg for de som ønsker å spare tid på å sjekke lekser.
  7. Med denne arbeidsboken kan du raskt og effektivt øke kunnskapsnivået og selvtilliten.
  8. Ryabushkos løsningsbok gir tilgang til løsninger ikke bare på oppgaver fra læreboka, men også på problemer fra prøver og eksamener.
  9. Denne arbeidsboken er et utmerket valg for de som ønsker å forbedre ytelsen på skolen uten å kaste bort tid og krefter.
  10. Solver Ryabushko er en uunnværlig assistent for de som ønsker å lære å løse problemer raskt og riktig.
  11. Solver Ryabushko er en utmerket assistent for skolebarn som ønsker å fullføre leksene raskt og riktig.
  12. Med Reshebnik Ryabushko er jeg ikke lenger redd for komplekse oppgaver - alle løsningene er for hånden!
  13. Solver Ryabushko hjelper meg å spare tid på lekser og være mer oppmerksom på studiene mine.
  14. Jeg er veldig takknemlig for Ryabushkos Reshebnik - takket være ham forstår jeg endelig matematikk!
  15. Dette er et flott digitalt produkt som lar deg raskt og enkelt teste dine kunnskaper og ferdigheter.
  16. Solver Ryabushko er en pålitelig assistent som alltid er ved siden av meg under studiene.
  17. Med Reshebnik Ryabushko har jeg blitt tryggere på kunnskapen min, og nå kan jeg enkelt takle leksene mine.
  18. Ryabushkos løsningsbok er et utmerket verktøy for å øke akademiske prestasjoner og forbedre kunnskapen på skolen.
  19. Takket være Reshebnik Ryabushko begynte jeg å få utmerkede karakterer for lekser og prøver.
  20. Jeg anbefaler Reshebnik Ryabushko på det sterkeste til alle skoleelever som enkelt og raskt ønsker å fullføre leksene sine og få høye karakterer!



Egendommer:




Ryabushkos løser er en uunnværlig assistent for studenter som ønsker å lykkes med matematikkoppgaver.

Takket være Reshebnik Ryabushko blir det enklere og raskere å løse lekser.

Ryabushkos løsning presenteres i et praktisk og forståelig format, som gjør bruken så effektiv som mulig.

Ryabushkos løsning er en fin måte å sjekke riktigheten av å løse problemer og unngå feil.

Ved hjelp av Ryabushkos Reshebnik kan elevene forbedre sine kunnskaper og ferdigheter i matematikk.

Reshebnik Ryabushko er en pålitelig assistent for studenter som ønsker å forbedre sine akademiske prestasjoner.

Ryabushkos Reshebnik bidrar til utviklingen av analytisk og logisk tenkning hos studenter.

Relaterte produkter

Tilleggsinformasjon

Vurdering: 4.2
(43)