Løsning på opgave 14.3.3 fra samlingen af ​​Kepe O.E.

Opgave 14.3.3 siger: en genstand med en masse på 2 kg påvirkes af en kraft, hvis værdi varierer i overensstemmelse med loven F = 6t2. Det er nødvendigt at finde hastigheden af ​​dette objekt på tidspunktet t = 2 s, hvis starthastigheden v0 er 2 m/s. Svaret på problemet er 10 m/s.

Velkommen til den digitale varebutik, hvor vi præsenterer dig for et unikt produkt - en løsning på problem 14.3.3 fra samlingen af ​​Kepe O.?. Dette digitale produkt er designet specielt til studerende og alle interesserede i fysik og matematik.

Løsningen på problem 14.3.3 indeholder en komplet beskrivelse af problemets betingelser, dets analyse og trin-for-trin løsning. Vi giver dig en hurtig og nem oplevelse ved at bruge vores smukke HTML-design. Din læring bliver mere interessant og spændende takket være en klar og forståelig præsentation af materialet.

Dette digitale produkt er en uundværlig assistent til undervisning i fysik og matematik samt forberedelse til eksamen og test. Du kan nemt købe det fra vores digitale butik og begynde at bruge det med det samme!

Vi præsenterer dig for et digitalt produkt - en løsning på problem 14.3.3 fra samlingen af ​​Kepe O.?. Dette problem er at bestemme hastigheden af ​​et materialepunkt, der vejer 2 kg på tidspunktet t = 2 s, hvis det påvirkes af en kraft, hvis værdi varierer efter loven F = 6t2, og starthastigheden er 2 m/s.

I vores digitale produkt finder du en komplet beskrivelse af problemforholdene og dens analyse samt en trin-for-trin løsning. Vi giver dig en hurtig og nem oplevelse ved at bruge vores smukke HTML-design.

Vores digitale produkt er en uundværlig assistent i undervisningen i fysik og matematik, samt i forberedelse til eksamen og test. Du kan nemt købe det fra vores digitale butik og begynde at bruge det med det samme! Svaret på opgave 14.3.3 er 10 m/s.


***


Løsning på opgave 14.3.3 fra samlingen af ​​Kepe O.?. består i at bestemme hastigheden af ​​et materialepunkt, der vejer 2 kg på tidspunktet t = 2 s, med en given starthastighed v0 = 2 m/s og kraften, der virker på punktet.

For at løse problemet er det nødvendigt at bruge Newtons lov: F = ma, hvor F er kraften, der virker på et materielt punkt, m er dets masse og er punktets acceleration.

For at bestemme accelerationen af ​​et punkt er det nødvendigt at bruge loven om ændring i momentum: Fdt = m(dv), hvor dt er den tid, hvor kraften F virker, dv er ændringen i hastigheden af ​​materialepunktet i løbet af denne tid.

Ved at integrere denne ligning fra den indledende tid t = 0 til tiden t = 2 s, får vi: ∫Fdt = ∫m(dv), hvor integration udføres fra 0 til 2 s.

Ved at erstatte værdien af ​​kraften F = 6t2 og massen m = 2 kg, får vi: ∫0^2 6t^2 dt = ∫v0^v dv.

Efter at have beregnet integralerne får vi: v - v0 = 2 m/s * 2^3 / 3, hvor v er den ønskede hastighed af materialepunktet på tidspunktet t = 2 s.

Ved at løse dette problem kan du således få svaret: Materialepunktets hastighed på tidspunktet t = 2 s er lig med 10 m/s.


***


  1. Løsning på opgave 14.3.3 fra samlingen af ​​Kepe O.E. - fantastisk digitalt produkt!
  2. Takket være løsningen af ​​problem 14.3.3 fra samlingen af ​​Kepe O.E. Jeg var i stand til at forbedre min viden i matematik.
  3. Et fantastisk digitalt produkt til dem, der ønsker at studere matematik mere i dybden.
  4. Løsning på opgave 14.3.3 fra samlingen af ​​Kepe O.E. - en uundværlig assistent for studerende og skolebørn.
  5. Jeg fandt hurtigt og nemt ud af problem 14.3.3 takket være dette digitale produkt.
  6. Fremragende kvalitet af løsning på problem 14.3.3 fra samlingen af ​​Kepe O.E.!
  7. Digitalt produkt, der hjalp mig med at klare en vanskelig opgave 14.3.3.
  8. Løsning på opgave 14.3.3 fra samlingen af ​​Kepe O.E. er et godt valg for alle, der ønsker at forbedre deres viden om matematik.
  9. Jeg er absolut glad for dette digitale produkt - det hjalp mig med at løse problem 14.3.3 uden problemer.
  10. Mange tak til forfatteren af ​​det digitale produkt for hans hjælp til at løse problem 14.3.3 fra samlingen af ​​Kepe O.E. - Jeg anbefaler det til alle!



Ejendommeligheder:




En meget praktisk løsning på problemet, der sparede mig for en masse tid og kræfter.

Løsningen på problemet var meget klar og nem at udføre selv uden dyb viden på dette område.

Jeg fik en perfekt score for at bruge denne løsning på problemet.

Denne løsning på problemet var pålidelig og præcis.

Jeg fik arbejdet gjort hurtigt og nemt takket være denne løsning.

Løsningen af ​​problemet hjalp mig med at forstå materialet bedre og forbedre min viden på dette område.

Denne løsning på problemet var et godt værktøj til at forberede sig til eksamen.

Relaterede produkter

Yderligere Information

Bedømmelse: 4.4
(69)