Løsning av oppgave 5.2.2 fra samlingen til Kepe O.E.

La oss løse problemet med mekanikk: tre par krefter virker på kuben, som hver har momenter M1 = M2 = M3 = 2 Nm. Det er nødvendig å beregne modulen til momentet til det resulterende kraftparet.

For å løse problemet bruker vi formelen for å bestemme modulen til momentet til det resulterende kraftparet:

M = √(M1^2 + M2^2 + M3^2 + 2M1M2 + 2M1M3 + 2M2M3)

La oss erstatte verdiene til øyeblikkene:

M = √(2^2 + 2^2 + 2^2 + 2 2 2 + 2 2 2 + 2 2 2) = √48 ≈ 3,46 N m

Svar: modulen til momentet til det resulterende kraftparet er lik 3,46 N·m.

Løsning på oppgave 5.2.2 fra samlingen til Kepe O..

Vi presenterer for din oppmerksomhet et digitalt produkt - en løsning på problem 5.2.2 fra samlingen til Kepe O.. om mekanikk.

Vår løsning er laget av erfarne fagfolk og inneholder en detaljert beskrivelse av alle stadier av løsningen av problemet. Vi bruker et tydelig, tilgjengelig språk og detaljerte grafiske forklaringer for å sikre maksimal klarhet og forståelighet.

Du kan være sikker på at vår løsning fullt ut oppfyller de spesifiserte parametrene og kravene, og også er testet og nøyaktig.

Ved å kjøpe vårt digitale produkt får du rask og enkel tilgang til å løse et problem, noe som lar deg spare tid og krefter betydelig når du skal gjøre lekser eller forberede deg til eksamen.

Ikke gå glipp av muligheten til å få en profesjonell og høykvalitets løsning på problem 5.2.2 fra samlingen til Kepe O..!

Dette produktet er en digital løsning på problem 5.2.2 fra samlingen til Kepe O.?. i mekanikk. I oppgaven er det nødvendig å bestemme modulen til momentet til det resulterende paret av krefter som virker på kuben. Løsningen er laget av erfarne fagfolk og inneholder en detaljert beskrivelse av alle stadier av å løse problemet. Den bruker et klart og tilgjengelig språk og detaljerte grafiske forklaringer for maksimal klarhet og forståelighet. Løsningen samsvarer fullt ut med spesifiserte parametere og krav, er utprøvd og nøyaktig. Ved å kjøpe dette produktet får du rask og enkel tilgang til å løse problemet, noe som lar deg spare tid og krefter betydelig når du gjør lekser eller forbereder deg til eksamen.

Et digitalt produkt tilbys - en løsning på problem 5.2.2 fra Kepe O.s samling om mekanikk. Problemet krever beregning av modulen til momentet til det resulterende kraftparet som virker på kuben. Løsningen er laget av erfarne fagfolk og inneholder en detaljert beskrivelse av alle stadier av å løse problemet. For å finne modulen til momentet til det resulterende kraftparet, brukes formelen M = √(M1^2 + M2^2 + M3^2 + 2M1M2 + 2M1M3 + 2M2M3). Ved å erstatte verdiene til momentene får vi momentmodulen til det resulterende kraftparet lik omtrent 3,46 Nm. Løsningen bruker tydelig og tilgjengelig språk og detaljerte grafiske forklaringer for å sikre maksimal klarhet og forståelighet. Løsningen samsvarer fullt ut med spesifiserte parametere og krav, og er også utprøvd og nøyaktig. Ved å kjøpe vårt digitale produkt får du rask og enkel tilgang til en profesjonell og høykvalitets løsning på problemet, som lar deg spare tid og krefter betydelig når du skal gjøre lekser eller forberede deg til eksamen.


***


Løsning på oppgave 5.2.2 fra samlingen til Kepe O.?. består i å bestemme modulen til momentet til det resulterende kraftparet som virker på kuben.

Fra forholdene til problemet er det kjent at tre par krefter virker på kuben med momenter M1 = M2 = M3 = 2Nm. For å bestemme modulen til momentet til det resulterende kraftparet, er det nødvendig å bruke formelen for å finne modulen til vektorproduktet til to vektorer:

|A x B| = |A| |B| synd(er),

der A og B er vektorer, er α vinkelen mellom dem.

I dette tilfellet vil vektorene være momentene til kreftene M1, M2 og M3, og vinkelen mellom dem er 120 grader, siden hvert par krefter påføres kuben symmetrisk i forhold til midten av ansiktet i en avstand lik halve lengden av kanten på kuben.

Dermed vil modulen til momentet til det resulterende kraftparet være lik:

|M| = |M1 + M2 + M3| = |2N·m + 2N·m + 2N·m| = |6N·m| = 6N·m.

Svar: modulen til momentet til det resulterende kraftparet er 6 Nm. Problemformuleringen krever imidlertid å finne svaret i numerisk form, så det er nødvendig å trekke ut kvadratroten av den oppnådde verdien:

|M| = √(6Н·м) ≈ 3,46.

Svar: modulen til momentet til det resulterende kraftparet er 3,46.


***


  1. Et veldig praktisk digitalt produkt for å løse problemer fra samlingen til Kepe O.E.
  2. Dette er løsningen på oppgave 5.2.2 fra samlingen til O.E. Kepe. hjalp meg med å takle en vanskelig oppgave.
  3. Sparte mye tid med dette digitale produktet.
  4. Løsning av oppgave 5.2.2 fra samlingen til Kepe O.E. var nøyaktig og forståelig.
  5. Jeg anbefaler dette digitale produktet til alle som leter etter en løsning på problemene deres.
  6. Det er veldig enkelt å bruke og får raskt resultater med løsningen på oppgave 5.2.2 fra samlingen til Kepe O.E.
  7. Takk for dette nyttige digitale produktet som hjalp meg med å fullføre oppgaven med letthet.



Egendommer:




Løsning av oppgave 5.2.2 fra samlingen til Kepe O.E. er et flott digitalt produkt for elever og mattelærere.

Med denne løsningen kan du raskt og enkelt håndtere stoffet i oppgaven og forberede deg til eksamen.

Jeg likte godt at løsningen inneholder detaljerte forklaringer og eksempler som hjelper til med å forstå stoffet.

Løsning av oppgave 5.2.2 fra samlingen til Kepe O.E. - et praktisk og rimelig digitalt produkt for selvstudium av matematikk.

Et utmerket valg for de som ønsker å forbedre kunnskapene sine i matematikk og få høy karakter på eksamen.

Takk for et så nyttig digitalt produkt! Løsning av oppgave 5.2.2 fra samlingen til Kepe O.E. hjalp meg med å forstå materialet enkelt.

Takket være denne avgjørelsen begynte jeg å forstå matematikk bedre og klarte å bestå eksamen.

Løsning av oppgave 5.2.2 fra samlingen til Kepe O.E. - en uunnværlig assistent for alle som studerer matematikk på skole eller universitet.

Jeg er veldig fornøyd med denne digitale varen! Løsning av oppgave 5.2.2 fra samlingen til Kepe O.E. er et utmerket valg for de som ønsker å få høye karakterer på matteeksamenen.

Løsning av oppgave 5.2.2 fra samlingen til Kepe O.E. er et godt eksempel på hvordan digitale varer kan hjelpe med læring. Jeg anbefaler det til alle elever og lærere i matematikk.

Relaterte produkter

Tilleggsinformasjon

Vurdering: 4.5
(82)