Løsning på oppgave 13.7.2 fra samlingen til Kepe O.E.

HTML-koden må bevares, så jeg vil parafrasere teksten mens jeg beholder den opprinnelige betydningen.

Tenk på en kule M med massen m = 0,2 kg, som beveger seg med en hastighet v = 19,62 m/s i forhold til et vertikalt rør festet til en vertikal aksel 1 i en avstand l = 0,5 m. Akselen roterer med konstant vinkelhastighet с = 5 rad/s. Det er nødvendig å beregne treghetsoverføringskraften til ballen. Svar: 2.5.

Treghetsoverføringskraften er en kraft som virker på et legeme under dets bevegelse i en buet bane. I dette tilfellet beveger ballen seg i en sirkel med radius l, så den opplever en overføringskraft av treghet. For å beregne denne kraften må du bruke formelen Fi = mrω^2, der Fi er treghetsoverføringskraften, m er kroppens masse, r er radiusen til sirkelen som legemet beveger seg langs, og ω er akselens rotasjonsvinkel.

Ved å erstatte kjente verdier får vi: Fi = 0,20,5(5^2) = 2,5 N.

Når er løsningen på oppgave 13.7.2 fra samlingen til Kepe O.?. ser ut til å være et uløselig problem, kommer et digitalt produkt til unnsetning, som inkluderer et omfattende svar på dette problemet. Dette digitale produktet er et uunnværlig verktøy for studenter og lærere som studerer fysikk.

Produktet er designet i et attraktivt html-format, som vil gjøre prosessen med å studere det mer interaktiv og morsom. I tillegg vil svaret på problemet inkludert i det digitale produktet ikke bare hjelpe deg med å forstå de grunnleggende prinsippene for fysikk, men vil også hjelpe deg å lære hvordan du løser problemer av denne typen.

Dette digitale produktet er et utmerket valg for de som ønsker å forbedre sine kunnskaper om fysikk og løse problemer på en vellykket måte. Takket være det praktiske formatet og det meningsfylte svaret på problemet, kan du forbedre ytelsen din i denne vitenskapen betydelig.

Jeg presenterer for deg et digitalt produkt som løser problem 13.7.2 fra samlingen til Kepe O.?.

Denne oppgaven består i å beregne treghetsoverføringskraften til en kule M med masse m = 0,2 kg, som beveger seg med en hastighet v = 19,62 m/s i forhold til et vertikalt rør festet til vertikal aksel 1 i en avstand l = 0,5 m. Akselen roterer med konstant vinkelhastighet с = 5 rad/s.

Treghetsoverføringskraften er en kraft som virker på et legeme under dets bevegelse i en buet bane. For å beregne denne kraften bruker vi formelen Fi = mrω^2, der Fi er treghetsoverføringskraften, m er kroppens masse, r er radiusen til sirkelen kroppen beveger seg langs, og ω er vinkelen. rotasjonshastigheten til akselen.

Ved å erstatte de kjente verdiene får vi Fi = 0,20,5(5^2) = 2,5 N.

Det digitale produktet presenteres i et attraktivt html-format som vil gjøre læringsprosessen mer interaktiv og morsom. Svaret på problemet inkludert i produktet vil hjelpe deg å forstå de grunnleggende prinsippene for fysikk og lære hvordan du løser problemer av denne typen på riktig måte.

Dette produktet er et utmerket valg for studenter og lærere som studerer fysikk. Takket være det praktiske formatet og det meningsfylte svaret på problemet, kan du forbedre ytelsen din i denne vitenskapen betydelig.


***


Løsning på oppgave 13.7.2 fra samlingen til Kepe O.?. assosiert med å bestemme treghetsoverføringskraften til ballen. Gitt en kule M med masse m = 0,2 kg, som beveger seg med en hastighet v = 19,62 m/s i forhold til et vertikalt rør festet til en vertikal aksel 1 i en avstand l = 0,5 m. Akselen roterer med konstant vinkelhastighet с = 5 rad/s.

For å løse problemet er det nødvendig å bestemme treghetsoverføringskraften til ballen, som oppstår når røret beveger seg sammen med akselen. Denne kraften er forårsaket av en endring i bevegelsesretningen til ballen når røret roterer rundt en vertikal akse.

Treghetsoverføringskraften bestemmes av formelen: F = m*(l*ω)^2, der m er massen til ballen, l er avstanden fra ballen til rotasjonsaksen, ω er vinkelhastigheten rotasjon av røret.

Ved å erstatte de kjente verdiene får vi:

F = 0,2*(0,5*5)^2 = 2,5 N

Dermed er treghetsoverføringskraften til ballen når røret beveger seg sammen med akselen lik 2,5 N.


***


  1. Løsning på oppgave 13.7.2 fra samlingen til Kepe O.E. hjalp meg å forstå mattestoff bedre.
  2. Ved å bruke denne løsningen kunne jeg selvstendig teste mine kunnskaper og ferdigheter i å løse problemer.
  3. Det er veldig praktisk at løsningen på problemet presenteres i digitalt format og enkelt kan lagres og brukes i fremtiden.
  4. Denne løsningen hjalp meg med å forberede meg til eksamen og fullføre oppgaven.
  5. En veldig klar og forståelig løsning, lett å forstå selv uten hjelp fra en lærer.
  6. Løsning av problemet fra samlingen til Kepe O.E. veldig nyttig for elever som lærer matematikk på egenhånd.
  7. Jeg var fornøyd med kvaliteten på løsningen på problemet; det hjalp meg med å spare mye tid og krefter.
  8. Det er veldig praktisk at du raskt kan finne oppgaven du trenger i digitalt format og begynne å løse den.
  9. Løsning av problemet fra samlingen til Kepe O.E. hjalp meg bedre å vurdere kunnskapsnivået mitt i matematikk og identifisere svakheter.
  10. Jeg anbefaler denne løsningen til alle elever som ønsker å forbedre sine kunnskaper og ferdigheter i matematikk.



Egendommer:




Veldig praktisk og oversiktlig format for å løse problemet.

Jeg klarte raskt å forstå oppgaven takket være en tydelig beskrivelse av problemet.

En utmerket guide for selvstudium og eksamensforberedelse.

Tydelig forklaring på hvert trinn for å løse problemet.

Alle formlene og konseptene du trenger er på ett sted, noe som gjør det enkelt å jobbe med.

Stort utvalg eksempler og øvelser for å forsterke stoffet.

Oppgavene dekker alle emner fra læreboka, noe som bidrar til å forstå stoffet bedre.

Problemløsningen inneholder nyttige hint og tips for å løse lignende problemer.

En unik tilnærming til problemløsning som hjelper deg å løse problemer raskere og enklere.

Et stort antall løste problemer lar deg trene forskjellige ferdigheter og forberede deg til eksamen.

Relaterte produkter

Tilleggsinformasjon

Vurdering: 4.1
(30)