Løsning på opgave 9.5.6 fra samlingen af ​​Kepe O.E.

9.5.6 Mekanismens krumtap OA, der roterer ensartet, skaber en vinkel y® = 90° med retningen OB på et givet tidspunkt. Det er nødvendigt at beregne afstanden fra det øjeblikkelige hastighedscenter af plejlstangen AB til skyderen B.

For at løse dette problem er det nødvendigt at bestemme koordinaterne for det øjeblikkelige hastighedscenter og skyderen B. Det øjeblikkelige hastighedscenter er det punkt, hvor hastigheden af ​​plejlstangen AB er rettet vinkelret på dens akse på et givet tidspunkt. Det kan findes ved at skære perpendikulære linjer tegnet fra punkt A og B til OB-aksen.

Koordinaterne for skyderen B kan findes under hensyntagen til, at afstanden mellem punkt A og skyderen B er lig med længden af ​​plejlstangen AB, samt krumtappens OA rotationsvinkle.

For at løse problemet er det således nødvendigt at kende længden af ​​plejlstangen AB og vinklen yo, som er lig med 90° på et givet tidspunkt. Herefter kan du finde koordinaterne for det øjeblikkelige hastighedscenter og skyderen B, og derefter beregne afstanden mellem dem.

Vores digitale varer butik præsenterer for din opmærksomhed et unikt produkt - en løsning på problem 9.5.6 fra samlingen af ​​Kepe O.?. Dette digitale produkt repræsenterer en klar og detaljeret løsning på et problem inden for mekanik, som inkluderer krumtappen OA af mekanismen, der roterer ensartet, og det øjeblikkelige hastighedscenter af plejlstangen AB til skyderen B. Vores løsning på problem 9.5.6 fra samlingen af ​​Kepe O.?. er meget præcis og giver en fuldstændig forståelse af opgaven. Den er præsenteret i et smukt html-design, som gør den praktisk og attraktiv at bruge. Ved at købe dette digitale produkt får du adgang til en komplet og detaljeret løsning på problem 9.5.6 fra samlingen af ​​Kepe O.?. i et praktisk og letlæseligt format. Det er et uundværligt værktøj for studerende og alle interesserede i mekanik og dens anvendelser. Køb løsningen til opgave 9.5.6 fra samlingen af ​​Kepe O.?. lige nu og sørg for dens høje kvalitet og brugervenlighed!

Vores digitale varer butik tilbyder en løsning på problem 9.5.6 fra samlingen af ​​Kepe O.?. Dette problem beskriver bevægelsen af ​​en mekanisme bestående af en krumtap OA, en plejlstang AB og en skyder B. På det tidspunkt, hvor krumtappen OA roterer ensartet, er vinklen mellem retningen OB og plejlstangen AB lig med 90 °. Det er nødvendigt at beregne afstanden fra det øjeblikkelige hastighedscenter af plejlstangen AB til skyderen B.

For at løse dette problem er det nødvendigt at finde koordinaterne for det øjeblikkelige hastighedscenter og skyderen B. Det øjeblikkelige hastighedscenter er det punkt, hvor plejlstangens hastighed er rettet vinkelret på dens akse i et givet øjeblik i tid. Dens koordinater kan findes ved skæringspunktet mellem vinkelrette punkter tegnet fra punkt A og B til OB-aksen. Koordinaterne for skyderen B kan findes under hensyntagen til længden af ​​plejlstangen AB og rotationsvinklen for krumtappen OA.

Vores løsning på problem 9.5.6 fra samlingen af ​​Kepe O.?. præsenteret i et praktisk og læsbart HTML-format. Det giver en fuldstændig forståelse af problemet og er meget præcis. Dette digitale produkt vil være nyttigt for studerende såvel som alle interesserede i mekanik og dens applikationer. Køb løsningen til opgave 9.5.6 fra samlingen af ​​Kepe O.?. lige nu og sørg for dens kvalitet og brugervenlighed!


***


Løsning på opgave 9.5.6 fra samlingen af ​​Kepe O.?. forbundet med mekanismers mekanik og kinematik. Problemet er at bestemme afstanden fra det øjeblikkelige hastighedscenter for plejlstangen AB til skyderen B ved en given position af krumtappen OA, som roterer ensartet og på et givet tidspunkt danner en vinkel y® = 90° med retning OB.

For at løse problemet er det nødvendigt at analysere mekanismens kinematik, bestemme hastighederne og accelerationerne af mekanismens punkter og også finde det øjeblikkelige hastighedscenter for forbindelsesstangen AB i en given position af krumtappen OA. Efter dette vil det være muligt at beregne afstanden fra det øjeblikkelige hastighedscenter for plejlstangen AB til skyderen B.

Problemet kan løses ved hjælp af metoder inden for analytisk geometri og teorien om mekanismer, og kræver også viden om det grundlæggende i fysik og matematik.


***


  1. Løsning på opgave 9.5.6 fra samlingen af ​​Kepe O.E. - et fantastisk digitalt produkt til dem, der lærer matematik!
  2. Ved hjælp af dette digitale produkt var jeg i stand til nemt og hurtigt at løse opgave 9.5.6 fra samlingen af ​​Kepe O.E.
  3. Opgave 9.5.6 fra samlingen af ​​Kepe O.E. kan virke kompliceret, men det digitale produkt gjorde hendes løsning enkel og ligetil.
  4. Jeg fandt hurtigt en løsning på problem 9.5.6 fra O.E. Kepes samling ved hjælp af dette digitale produkt.
  5. Ved hjælp af et digitalt produkt fandt jeg nemt ud af opgave 9.5.6 fra samlingen af ​​Kepe O.E. og var i stand til at løse det.
  6. Dette digitale produkt sparede mig for en masse tid, da jeg skulle løse opgave 9.5.6 fra samlingen af ​​Kepe O.E.
  7. Jeg er meget tilfreds med dette digitale produkt, fordi jeg takket være det var i stand til at løse problem 9.5.6 fra samlingen af ​​Kepe O.E.



Ejendommeligheder:




En fantastisk løsning for dem, der studerer matematik på egen hånd!

Løsningen på problemet var klar og forståelig, jeg fandt nemt ud af det takket være dette produkt.

Tak for en så detaljeret og forståelig demontering af problemet!

Det digitale gode er ideelt for dem, der ønsker at få en løsning hurtigt og blive ved med at lære.

Løsningen af ​​problemet hjalp mig til bedre at forstå materialet og forberede mig til eksamen.

Det er meget praktisk at have adgang til løsninger på problemer i elektronisk format, du kan nemt og hurtigt finde den information, du har brug for.

Jeg er glad for mit køb, det digitale produkt er virkelig praktisk og praktisk.

Relaterede produkter

Yderligere Information

Bedømmelse: 4.2
(43)