Løsning av oppgave 3.2.11 fra samlingen til Kepe O.E.

3.2.11

Det er nødvendig å finne den vertikale komponenten av reaksjonen i hengsel B med kjent kraft F = 850 N og dimensjoner DC = CE = BE. Svar: 401.

Løsning på oppgave 3.2.11 fra samlingen til Kepe O..

Vi presenterer for din oppmerksomhet løsningen på problem 3.2.11 fra samlingen til Kepe O.. Du trenger ikke lenger å kaste bort tid på å finne den riktige løsningen, siden vi allerede har gjort det for deg! Vår løsning er basert på dyp kunnskap og erfaring fra å jobbe med lignende problemer. Nå kan du trygt fullføre oppgaven og få karakteren du fortjener. Ikke utsett suksessen til senere - kjøp løsningen vår med en gang!

Dette produktet er en løsning på problem 3.2.11 fra samlingen til Kepe O.?. Oppgaven er å bestemme den vertikale komponenten av reaksjonen i hengsel B med kjent kraft F = 850 N og kjente dimensjoner DC = CE = BE. Svaret angir verdien av den vertikale komponenten av reaksjonen, som er 401. Løsningen på problemet leveres ferdig, basert på dyp kunnskap og erfaring i arbeid med lignende problemer. Ved å kjøpe dette produktet vil du trygt kunne fullføre oppgaven og motta en velfortjent karakter.


***


Oppgave 3.2.11 fra samlingen til Kepe O.?. består i å bestemme den vertikale komponenten av reaksjonen i hengsel B med en kjent kraft F lik 850 N og like dimensjoner DC, CE og BE. Det er nødvendig å løse dette problemet og bestemme svaret, som er 401.

For å løse problemet må du bruke likevektslovene til en stiv kropp. I dette tilfellet tar vi for oss et legeme i likevekt under påvirkning av kraft F og reaksjon i ledd B. Siden reaksjonen i ledd B er vertikal, kan vi skrive at summen av de vertikale komponentene til alle krefter er null.

Deretter må du lage likevektsligninger for hver av koordinataksene. Siden vinkler ikke er spesifisert i denne oppgaven, kan vi bruke symmetrien til kroppen og si at den horisontale komponenten av reaksjonen ved ledd B også er lik 0.

Dermed gjenstår det én ligning som forbinder kraften F og den vertikale komponenten av reaksjonen ved ledd B. Ved å løse denne ligningen kan vi få den ukjente vertikale komponenten av reaksjonen, som er lik 401 N.


***


  1. En veldig god løsning på problemet som hjalp meg å forstå materialet bedre.
  2. Løsningen på problemet ble presentert i en oversiktlig og tilgjengelig form, noe som var til stor hjelp for å studere temaet.
  3. Takk for den utmerkede løsningen på problemet fra samlingen til Kepe O.E. Det hjalp meg med å forberede meg til eksamen.
  4. Å løse problemet viste seg å være veldig nyttig og hjalp meg med å forstå emnet bedre.
  5. Jeg vil anbefale denne løsningen på problemet til alle som studerer materiale om O.E. Kepa.
  6. En løsning av svært høy kvalitet på problemet, som hjalp meg med å forstå materialet bedre.
  7. Jeg er takknemlig for denne løsningen på problemet fordi den hjalp meg med å løse mange vanskeligheter mens jeg studerte emnet.
  8. Å løse problemet var veldig nyttig og hjalp meg med å forberede meg bedre til eksamen.
  9. Jeg vil anbefale denne løsningen på problemet til alle som leter etter godt og tilgjengelig materiale å studere.
  10. Tusen takk for denne løsningen på problemet, det hjalp meg bedre å forstå materialet og forberede meg til eksamen.



Egendommer:




Oppgaven er godt strukturert og lett å forstå.

Løsningen av problemet inneholder detaljerte forklaringer og mellomtrinn, noe som gjør det forståelig og tilgjengelig for alle.

Veldig nyttig materiale for å studere fysikk og forberede seg til eksamen.

Å løse problemet hjalp meg å bedre forstå materialet jeg studerte.

En veldig god tilnærming til å løse problemet, som gjør det enkelt å forstå og huske stoffet.

Oppgaven var ganske vanskelig, men takket være denne løsningen klarte jeg å løse den med hell.

All informasjon for å løse problemet var nøyaktig og feilfri, noe som hjalp meg mye med å forstå materialet.

Relaterte produkter

Tilleggsinformasjon

Vurdering: 4.7
(108)