ASTRONEER | AUTOUDGAVE | RU + ?GAVE

Du køber en Steam-gave med spillet ASTRONEER. For at modtage produktet skal du sende et link til din Steam-konto, ikke til en handel. Bemærk venligst, at spilaktivering kun er mulig for russiske lande, så vær forsigtig, hvis din konto er placeret i et andet land.

ASTRONEER lader dig udforske fjerne planeter under æraen med intergalaktiske opdagelser i det 25. århundrede. Du kan arbejde sammen med andre spillere for at bygge baser, designe køretøjer og bruge terrænet til at skabe, hvad end din fantasi tilsiger. Spillernes kreativitet og opfindsomhed er nøglen til succes i interplanetariske eventyr.

Hver køber, der efterlader en positiv anmeldelse, modtager et tilfældigt spil til Steam som gave. For at modtage en gave skal du købe spillet, give en positiv anmeldelse og skrive kommentaren "Jeg vil have en gave" i "Korrespondance med sælgeren" på nøglekvitteringssiden. Du modtager gaven inden for 6 timer efter at have gennemført alle ovenstående trin.

Bemærk venligst, at garantien på tidspunktet for aktivering af spillet (Steam-gave) er 14 dage fra betalingsdatoen. Hvis prisen på spillet på Steam ændres i denne periode, vil spillet ikke blive sendt, og pengene vil blive returneret til et beløb på 75 % af det betalte beløb.

Glem ikke at dele oplysninger om produktet med dine venner på sociale netværk: Vkontakte, Facebook, Twitter.

ASTRONEER | AUTOUDGAVE | RU + ?GAVE

ASTRONEER er et spændende rumspil, der giver dig mulighed for at udforske fjerne planeter under æraen med intergalaktisk opdagelse i det 25. århundrede. Du skal risikere dit eget liv, udforske det ukendte og forstå universets hemmeligheder. I samarbejde med andre spillere kan du bygge baser, designe køretøjer og bruge terrænet til at skabe, hvad end din fantasi tilsiger. Spillerens kreativitet og opfindsomhed er nøglen til succes i interplanetariske eventyr!

Du køber et ASTRONEER digitalt produkt med automatisk levering. For at modtage varerne skal du blot sende et link til din Steam-konto (ikke handel!). Bemærk venligst, at spilaktivering kun er mulig for russiske lande.

Hver køber, der efterlader en positiv anmeldelse, modtager et tilfældigt spil til Steam som gave. For at modtage en gave skal du købe spillet, give en positiv anmeldelse og skrive kommentaren "Jeg vil have en gave" i "Korrespondance med sælgeren" på nøglekvitteringssiden. Du modtager gaven inden for 6 timer efter at have gennemført alle ovenstående trin.

Gå ikke glip af muligheden for at tage på en spændende rumrejse! Køb dit digitale ASTRONEER-produkt nu.

Du køber en Steam-gave med spillet ASTRONEER. For at modtage varerne skal du sende et link til din Steam-konto og ikke til en handel. Bemærk venligst, at spilaktivering kun er mulig for russiske lande. ASTRONEER lader dig udforske fjerne planeter under æraen med intergalaktiske opdagelser i det 25. århundrede. Du kan arbejde sammen med andre spillere for at bygge baser, designe køretøjer og bruge terrænet til at skabe, hvad end din fantasi tilsiger. Spillernes kreativitet og opfindsomhed er nøglen til succes i interplanetariske eventyr.

Hver kunde, der efterlader en positiv anmeldelse, modtager et tilfældigt Steam-spil som gave. For at modtage en gave skal du købe spillet, give en positiv anmeldelse og skrive kommentaren "Jeg vil have en gave" i "Korrespondance med sælgeren" på nøglekvitteringssiden. Du modtager gaven inden for 6 timer efter at have gennemført alle ovenstående trin.

Bemærk venligst, at garantien på tidspunktet for aktivering af spillet (Steam-gave) er 14 dage fra betalingsdatoen. Hvis prisen på spillet på Steam ændres i denne periode, vil spillet ikke blive sendt, og pengene vil blive returneret til et beløb på 75 % af det betalte beløb.

Gå ikke glip af muligheden for at tage på en spændende rumrejse! Køb et ASTRONEER digitalt produkt lige nu og få muligheden for at modtage et tilfældigt spil i gave ved at efterlade en positiv anmeldelse. Del information om produktet med venner på sociale netværk som Vkontakte, Facebook, Twitter.


***


Du køber en automatisk gavenøgle til spillet ASTRONEER på Steam. For at modtage produktet skal du sende et link til din Steam-konto. Bemærk venligst, at nøglen kun virker for konti, der er registreret i Rusland.

ASTRONEER-spillet er en spændende rumsimulator, hvor du vil udforske fjerne planeter og bygge baser på deres overflade. Sammen med andre spillere kan du bygge køretøjer for at udforske et stort stjernesystem og bruge terrænet til at skabe, hvad end din fantasi foreslår.

Derudover, hvis du efterlader en positiv anmeldelse, kan du modtage en bonus i form af en tilfældig nøgle med spillet på Steam. For at modtage en bonus skal du købe et produkt og give en positiv anmeldelse, og derefter skrive kommentaren "Jeg vil have en gave" i "Korrespondance med sælgeren" på nøglekvitteringssiden. Når du har opfyldt alle betingelser, modtager du en gave inden for 6 timer.

Bemærk venligst, at garantien på tidspunktet for aktivering af spillet er 14 dage fra betalingsdatoen. Hvis prisen på spillet på Steam ændres i denne periode, vil spillet ikke blive sendt, og pengene vil blive returneret til et beløb på 75% af det betalte beløb.


***


  1. ASTRONEER er et fantastisk spil for fans af rumeventyr.
  2. AUTO DISCHARGE - et praktisk værktøj til automatisk distribution af varer.
  3. RU+ er en fantastisk måde at optjene ekstra point og få rabatter på.
  4. En GAVE er en vidunderlig bonus til et køb, der altid er rart at modtage.
  5. ASTRONEER - smuk grafik og vanedannende gameplay.
  6. AUTO ISSUE - sparer tid og forenkler processen med at udstede varer.
  7. RU+ er et praktisk loyalitetsprogram for faste kunder.
  8. GAVE - lader med positive følelser og øger tilfredsheden med købet.
  9. ASTRONEER er en interessant og usædvanlig tilgang til at skabe og administrere en rumbase.
  10. AUTOMATISK AFHENTNING er en pålidelig og sikker måde at udstede varer på, som ikke kræver direkte kontakt med sælger.




Ejendommeligheder:




ASTRONEER er et fantastisk spil, der giver dig mulighed for at udforske rummet og skabe dit eget økosystem.

AUTO RAPPORT er et praktisk og enkelt værktøj, der giver dig mulighed for hurtigt og effektivt at oprette automatiske rapporter.

RU + ?GIFT - et fremragende tilbud til alle, der ønsker at købe et digitalt produkt af høj kvalitet og få en ekstra bonus.

ASTRONEER er et godt valg for fans af science fiction og rumeventyr.

AUTO REVIEW er et uundværligt værktøj for alle, der er i erhvervslivet og ønsker at reducere den tid, det tager at generere rapporter.

RU + ?GIFT - en fantastisk måde at spare penge og få yderligere funktioner.

ASTRONEER er et smukt og vanedannende spil, der giver spillerne mulighed for at udforske rummets uudforskede hjørner.

AUTO RAPPORT er et enkelt og intuitivt værktøj, der giver dig mulighed for at oprette rapporter uden behov for særlig viden.

RU + ?GIFT - en fantastisk måde at få et værdifuldt digitalt produkt og en ekstra gave.

ASTRONEER er et spændende og interessant spil, der giver dig mulighed for at bruge tid med gavn og fornøjelse.

Relaterede produkter

Yderligere Information

Bedømmelse: 4.8
(121)