GRAND THEFT AUTO V / GTA 5 / ГТА 5? DAMP ?

Produktbeskrivelse Grand Theft Auto V (alias GTA 5 eller GTA V) er det femtende spil i Grand Theft Auto-serien, lavet i Action/Sandbox-genren. For første gang i seriens historie byder spillet på tre hovedkarakterer på én gang, som du næsten når som helst kan skifte imellem. Læs venligst alle vilkår og betingelser omhyggeligt før du køber. Hvis du ikke er enig i mindst ét ​​af punkterne, bedes du undlade at købe. Ved at købe et produkt vil du modtage en Steam-spilkonto med spillet GTA 5. Du kan få mange spil på Steam som bonus. Kontoen bliver leveret med det samme! Et must at læse!

  1. Efterlad ikke negativ feedback, bare skriv til sælgeren, vi vil helt sikkert hjælpe!
  2. Det er forbudt at spille med snydekoder
  3. Steam Market og Tilføj venner-funktionen (du kan blive tilføjet) virker muligvis ikke.
  4. Det er forbudt at ændre kontodata! Nick Avatar! Ændring af data vil annullere garantien!
  5. Konti kan være begrænset til at acceptere folk som venner.
  6. Kontoen er muligvis ikke på russisk.
  7. Hvis du fylder din saldo op og derefter holder din konto op med at fungere, så er der ingen garanti for saldoen.
  8. Jeg erstatter ikke din konto, når du modtager en VAC\Patrol
  9. Jeg erstatter ikke Community Ban. Dette forbud forhindrer dig ikke i at nyde spillet!
  10. Der kan være VAC-forbud i andre spil.
  11. Konti kan have Steam Guard og e-mail-bekræftelse vedhæftet, men dette forhindrer dig ikke i at spille. "Hvis du har problemer, bedes du kontakte sælgeren pr. korrespondance."
  12. Online STEAM/SPIL er ikke garanteret.
  13. Adgang til alle tjenester er ikke garanteret!!!
  14. INGEN REFUSION! KUN UDSKIFTNING! UDSKIFTNING kun hvis du fik en ikke-fungerende konto ved køb!
  15. Hvis kontoen allerede har aktivitet, som ikke er fra dig, er dette ikke en grund til at erstatte den.
  16. Muligheden "Handel" kan være deaktiveret på konti.
  17. Sørg for, at din pc opfylder minimumskravene. Hvis spillet ikke virker på din pc, vil der ikke være nogen refusion.
  18. Mailadgang er ikke givet.
  19. Adgang til vennesystemet er ikke garanteret.
  20. Overførsel af data til tredjepart er forbudt.

Produktgaranti er 14 dage. Yderligere information Hvis der opstår problemer, skal du ikke straks efterlade en negativ anmeldelse; det er bedre at kontakte os via personlig korrespondance. Jeg vil altid svare og hjælpe med at løse ethvert problem så hurtigt som muligt. Glem ikke at give positiv feedback. TAK SKAL DU HAVE. Del med venner: Vkontakte Facebook Twitter

Grand Theft Auto V / GTA 5 / GTA 5 - Digitale varer i den digitale varebutik

Produkt beskrivelse

Grand Theft Auto V (alias GTA 5 eller GTA V) er det femtende spil i [Grand Theft Auto]-serien(poe://www.poe.com/_api/key_phrase?phrase=Grand%20Theft%20Auto&prompt=Tell%20me%20more%20about%20Grand%20Theft%20Auto.), lavet i Action/Sandbox-genren. For første gang i seriens historie byder spillet på tre hovedkarakterer på én gang, som du næsten når som helst kan skifte imellem.

Ved køb af en digital vare modtager du en Steam-konto hos spillet GTA 5. Derudover kan du få mange andre spil på Steam som bonus.

  • Kontoen bliver leveret med det samme!
  • Det er forbudt at spille med snydekoder.
  • Steam Market og Tilføj venner-funktionen (du kan blive tilføjet) virker muligvis ikke.
  • Det er forbudt at ændre kontodata! Nick Avatar! Ændring af data vil annullere garantien!
  • Konti kan være begrænset til at acceptere folk som venner.
  • Kontoen er muligvis ikke på russisk.
  • Hvis du fylder din saldo op og derefter holder din konto op med at fungere, så er der ingen garanti for saldoen.
  • Jeg erstatter ikke din konto, når du modtager en VAC\Patrol.
  • Jeg erstatter ikke Community Ban. Dette forbud forhindrer dig ikke i at nyde spillet!
  • Der kan være VAC-forbud i andre spil.
  • Konti kan have Steam Guard og e-mail-bekræftelse vedhæftet, men dette forhindrer dig ikke i at spille. "Hvis du har problemer, bedes du kontakte sælgeren pr. korrespondance."
  • Online STEAM/SPIL er ikke garanteret.
  • Adgang til alle tjenester er ikke garanteret!!!
  • INGEN REFUSION! KUN UDSKIFTNING! UDSKIFTNING kun hvis du fik en ikke-fungerende konto ved køb!
  • Hvis kontoen allerede har aktivitet, som ikke er fra dig, er dette ikke en grund til at erstatte den.
  • Muligheden "Handel" kan være deaktiveret på konti.
  • Sørg for, at din pc opfylder minimumskravene. Hvis spillet ikke kører på din pc, vil der ikke være nogen refusion.
  • Mailadgang er ikke givet.
  • Adgang til vennesystemet er ikke garanteret.
  • Overførsel af data til tredjepart er forbudt.

Produktgaranti er 14 dage. Del med venner: Vkontakte Facebook Twitter

Grand Theft Auto V (GTA 5 eller GTA V) er det femtende spil i Grand Theft Auto-serien, som er lavet i Action/Sandbox-genren. Dette spil har tre hovedkarakterer, som du kan skifte mellem næsten når som helst. Ved at købe et digitalt produkt vil du modtage en Steam-konto hos spillet GTA 5, og du kan også modtage mange andre spil på Steam som bonus. Kontoen vil blive leveret med det samme. Det er vigtigt at huske, at det er forbudt at spille med snydekoder, og det er også forbudt at ændre kontodata, kaldenavn og avatar. Kontoen kan have begrænsninger for at acceptere folk som venner, og den kan også være på et andet sprog. I tilfælde af problemer skal du kontakte sælgeren, og online STEAM/SPIL er ikke garanteret. Adgang til alle tjenester er ikke garanteret, og muligheden for at handle kan blive deaktiveret. Sørg for, at din pc opfylder minimumskravene, ellers vil du ikke være berettiget til refusion. Det er vigtigt at vide, at der ikke gives adgang til post, og overførsel af data til tredjepart er forbudt. Produktgarantien er 14 dage.


***


GRAND THEFT AUTO V, også kendt som GTA 5 eller GTA 5, er et action-adventure-videospil udviklet af Rockstar North og udgivet af Rockstar Games. Spillet kan købes på Steam-platformen.

I GTA 5 vil spilleren styre tre forskellige karakterer, hver med deres egen unikke historie og færdighedssæt. Spilleren kan frit bevæge sig gennem en enorm åben verden, der dækker den fiktive by Los Santos og dens omgivelser, fuldføre mange missioner, deltage i forskellige aktiviteter og interagere med andre karakterer.

GTA 5 byder på grafik af høj kvalitet, dynamisk gameplay og mange muligheder for at udforske og interagere med verden. Spillet inkluderer også en online-tilstand, hvor spillere kan spille sammen, udføre missioner og deltage i forskellige aktiviteter med andre spillere fra hele verden.

Samlet set er GTA 5 et af de mest populære og succesrige computerspil til dato og et godt valg for fans af actionspil og åbne verdener.







GRAND THEFT AUTO V (GTA 5) er et action-adventure computerspil udviklet af Rockstar North og udgivet af Rockstar Games. Spillere vil blive fordybet i kriminalitetens verden, hvor de vil være i stand til at udføre forskellige opgaver, køre bil og flyve helikoptere.

Spillet har flere karakterer, som hver har unikke færdigheder og egenskaber. Blandt dem er tre hovedpersoner - Michael, Franklin og Trevor. Spillere vil være i stand til at skifte mellem karakterer under spillet.

GTA 5 tilbyder også en online-tilstand, hvor spillere kan konkurrere mod hinanden i forskellige spiltilstande eller arbejde sammen om at fuldføre missioner.

STEAM-versionen af ​​spillet er en digital kopi, der kan købes i Steam-butikken og downloades til din computer. Spillere kan også bruge Steam-funktioner såsom handel med varer og præstationer.


***


  1. GTA 5 er et fremragende spil, der giver dig mulighed for at bruge mange timers spændende gameplay. Jeg anbefaler det til alle, der elsker open world-spil!
  2. Fremragende port af GTA 5 på pc! Topoptimering, smuk grafik og mange interessante missioner - alt dette gør spillet uforglemmeligt.
  3. Jeg har spillet GTA 5 i flere år nu på forskellige platforme, og hver gang overrasker det med sin dybde og variation. På pc er grafikkvaliteten især imponerende.
  4. GTA 5 er et mesterværk blandt actionspil. En utrolig engagerende historie og masser af muligheder for at udforske verden er det, der gør spillet så sjovt.
  5. Jeg købte GTA 5 på STEAM og har aldrig fortrudt det! Spillet er meget smukt og sjovt, og jeg kan bruge mange timer i det uden at lægge mærke til tiden.
  6. Spillet er fantastisk! GTA 5 er et af de bedste spil på markedet, og jeg vil anbefale det til alle, der elsker open world-spil.
  7. GTA 5 er et spil, der kan spilles uendeligt. En stor åben verden, mange missioner og opgaver samt interessante karakterer - alt dette gør spillet uforglemmeligt.



Ejendommeligheder:




GTA 5 er et fantastisk spil, der giver dig mulighed for at fordybe dig i en rigtig gangsters liv og føle dig som en helt i den kriminelle verden.

Jeg elsker at spille GTA 5 på Steam. Det giver mig muligheden for at føle mig fri og gøre, hvad jeg vil i den virtuelle verden.

GTA 5 er et spil med fantastisk grafik og lyde, der hjælper med at skabe en utrolig realistisk atmosfære.

Leder du efter et spil, der giver dig handlefrihed og en masse muligheder, så er GTA 5 lige det, du har brug for.

Jeg har spillet mange spil gennem årene, men GTA 5 vil altid være en af ​​mine favoritter på grund af dens dybde og variation.

En fremragende historie, mange opgaver og mulighed for at udforske en kæmpe åben verden - alt dette gør GTA 5 til en ægte perle i videospilverdenen.

Utroligt vanedannende spil, der giver dig mulighed for at tilbringe mange timer i den virtuelle verden og glemme alt i verden.

GTA 5 er et spil, der kan tilfredsstille enhver smag: der er action, væddeløb, skydning og endda mulighed for at gøre forretninger.

Hvis du elsker open world-spil, så er GTA 5 en af ​​de bedste muligheder på markedet. Den har alt hvad du behøver til et rigtigt dyk.

GTA 5 er et fantastisk spil, der giver dig mulighed for at realisere de mest vovede fantasier og føle dig som en rigtig macho i kriminalverdenen.

GTA 5 på pc er et utroligt eventyr, der vil imponere enhver gamer.

Fantastisk grafik, en interessant historie og en masse missioner - det er det, der gør GTA 5 på pc til et af de bedste actionspil.

Spillet er gennemtænkt ned til mindste detalje, det har alt hvad du behøver til et fantastisk tidsfordriv.

GTA 5 på pc er den perfekte mulighed for dem, der elsker en åben verden og handlefrihed.

En enorm spilverden, mange karakterer og muligheden for at spille online - alt dette gør GTA 5 på pc unik.

Utrolig smuk grafik, fantastisk fysik og en fascinerende historie - alt dette i GTA 5 på pc.

Et stort antal forskellige køretøjer og våben vil tillade spilleren aldrig at blive træt af spillet.

En af de bedste multiplayer i øjeblikket er GTA Online.

Fremragende optimering og evnen til at køre på svag hardware er det, der gør GTA 5 på pc tilgængelig for et bredt publikum.

Spillet har længe været en klassiker i genren, og enhver gamer bør prøve det mindst én gang!

Relaterede produkter

Yderligere Information

Bedømmelse: 4.3
(56)