✅Fury Unleashed ⭐Steam\RegionFree\Key⭐ + Бонус

⚡⚡⚡ Umiddelbart efter betaling modtager du en nøgle til at aktivere spillet på Steam uden regionale begrænsninger! (Region Free / Worldwide / ROW) Spillet er for altid bundet til din Steam-konto!

Titel: Fury Unleashed Genre: action, eventyrspil, indie, rollespil Udvikler: Awesome Games Studio Udgiver: Awesome Games Studio Spilserie: Awesome Games Studio Udgivelsesdato: 8. maj 2020

Fury Unleashed er inspireret af moderne roguelit-platformsspillere (Dead Cells og Rogue Legacy) med nostalgiske minder om old-school-platformsspillere (Contra og Metal Slug). Udviklerne har perfektioneret spillet i fem år for at sikre, at det efterlader det samme præg på din sjæl som de ovennævnte spil, og de tror virkelig på, at du ikke vil blive skuffet.

Hvis din anmeldelse er positiv, vil du modtage et gavekort og et tilfældigt spil på Steam (hvis dit købsbeløb overstiger 100 rubler). Produktet har ingen regionale begrænsninger!

⚙️⚙️⚙️ Aktivering:

  1. Installer Steam-klienten (hvis den ikke allerede er installeret);
  2. Log ind på din Steam-konto eller opret en ny;
  3. I Steam-klienten, find "Tilføj spil => Aktiver via Steam..." i nederste venstre hjørne;
  4. Indtast din digitale produktnøgle for at aktivere den.

Vi tilbyder flere spil til de laveste priser!

✅Fury Unleashed

Dette er et utroligt spændende spil, der vil give dig en masse følelser og adrenalin. Du modtager et digitalt produkt i form af en nøgle til at aktivere spillet på Steam uden regionale begrænsninger (Region Free).

Kæmp mod ondskabsfulde fjender i en verden lavet med en blanding af moderne roguelit-platforming og nostalgisk old-school platformspil.

  • Genre: action, eventyrspil, indie, rollespil
  • Udvikler: Awesome Games Studio
  • Udgiver: Awesome Games Studio
  • Spilserie: Awesome Games Studio
  • Udgivelsesdato: 8. maj 2020

Ved at købe Fury Unleashed hos os får du en garanti for, at produktet ikke har nogen regionale begrænsninger.

Bonus

Hvis din anmeldelse er positiv, vil du modtage et gavekort og et tilfældigt spil på Steam (hvis dit købsbeløb overstiger 100 rubler).

Aktivering:

  1. Installer Steam-klienten (hvis den ikke allerede er installeret).
  2. Log ind på din Steam-konto, eller opret en ny.
  3. I Steam-klienten skal du finde "Tilføj et spil => Aktiver via Steam..." i nederste venstre hjørne.
  4. Indtast din digitale produktnøgle for at aktivere den.

Vi tilbyder flere spil til de laveste priser!

Fury Unleashed er et spændende action-, eventyr-, indie- og RPG-spil. Det blev skabt af udvikleren Awesome Games Studio og udgivet af det samme studie uden regionale begrænsninger. Spillet blev udgivet den 8. maj 2020 og er inspireret af moderne roguelit-platformsspillere som Dead Cells og Rogue Legacy og old-school-platformsspillere som Contra og Metal Slug. Udviklerne har raffineret Fury Unleashed i fem år for at skabe et spil, der vil sætte samme præg på din sjæl som de ovennævnte spil.

Når du køber Fury Unleashed, modtager du et digitalt produkt i form af en nøgle til at aktivere spillet på Steam uden regionale begrænsninger (Region Free). Hvis din anmeldelse er positiv, vil du også modtage et gavekort og et tilfældigt spil på Steam, hvis dit køb overstiger 100 rubler.

Aktivering af spillet er som følger: installer Steam-klienten (hvis du ikke allerede har den), log ind på din konto eller opret en ny, find "Tilføj spil => Aktiver via Steam" i nederste venstre hjørne, indtast digital produktnøgle for at aktivere den. Udover Fury Unleashed kan du også købe andre spil til lave priser.

Fury Unleashed er et spændende action-, eventyr-, indie- og RPG-spil udviklet af Awesome Games Studio. Spillet er skabt ved at kombinere inspiration fra moderne roguelit-platformsspillere (Dead Cells og Rogue Legacy) med nostalgiske minder om old school-platformsspillere (Contra og Metal Slug). Spillet er blevet perfektioneret i løbet af fem år for at sikre, at det efterlader det samme præg på din sjæl som de ovennævnte spil, og udviklerne tror virkelig på, at du ikke vil blive skuffet.

Efter betaling vil du modtage en nøgle til at aktivere spillet på Steam uden regionale begrænsninger (Region Free / Worldwide / ROW). Spillet er permanent knyttet til din Steam-konto. Når du køber Fury Unleashed, er du garanteret, at produktet ikke er regionalt begrænset.

Derudover, hvis din anmeldelse er positiv, vil du modtage et gavekort og et tilfældigt spil på Steam, hvis dit køb overstiger 100 rubler. Det er nemt at aktivere et spil: installer Steam-klienten (hvis du ikke allerede har en), log ind på din konto eller opret en ny, find "Tilføj spil => Aktiver via Steam" i nederste venstre hjørne af Steam-klienten , indtast din digitale produktnøgle for at aktivere den. Du kan også købe flere spil til de laveste priser.


***


Fury Unleashed er et action-, eventyr-, indie- og RPG-spil udviklet og udgivet af Awesome Games Studio. Spillet er en blanding af moderne roguelit-platformsspillere som Dead Cells og Rogue Legacy og nostalgiske old school-platformsspillere som Contra og Metal Slug.

Efter fem års udvikling er spillet blevet forfinet til at sætte samme præg på spillerens sjæl som de ovennævnte spil. Fury Unleashed har ingen regionale begrænsninger, og nøglen til at aktivere spillet på Steam vil blive leveret umiddelbart efter betaling.

Derudover, hvis din anmeldelse er positiv, vil du modtage et gavekort og et tilfældigt spil på Steam, hvis dit køb overstiger 100 rubler. For at aktivere nøglen skal du installere Steam-klienten, logge ind på din konto eller oprette en ny, derefter vælge "Tilføj spil => Aktiver via Steam" og indtaste den digitale produktnøgle.


***


  1. Godt spil! Gameplayet er interessant, kunsten og lyden er i top.
  2. Nøglen ankom med det samme, uden forsinkelse. Jeg kunne godt lide spillet, jeg anbefaler det!
  3. Et meget spændende skydespil med evnen til at opgradere din karakter. Jeg anbefaler dig at prøve det!
  4. Jeg købte en nøgle og aktiverede den uden problemer. Spillet blev bedre end jeg havde forventet!
  5. En fantastisk kombination af action og roguelike. Jeg har spillet spillet flere gange allerede og kan ikke få nok af det!
  6. Plottet i spillet er interessant, karaktererne er godt tegnet. Jeg anbefaler det til alle fans af genren!
  7. Meget dynamisk gameplay, umuligt at rive sig selv væk! Bonusserne er en god bonus til et allerede godt spil.
  8. Fantastisk spil til prisen. Jeg kunne lide alt: grafik, lyd, gameplay.
  9. Et fantastisk skydespil med bagel-elementer. Eksplosiv dynamik og en masse muligheder!
  10. Spillet er velafbalanceret, hvor hvert niveau byder på noget nyt. Bonusserne var en behagelig overraskelse!



Ejendommeligheder:




Fury Unleashed er et fantastisk spil, der ikke lader dig kede dig!

Jeg råder dig til at købe Fury Unleashed, hvis du kan lide action og adrenalin!

Nøglen til Fury Unleashed blev øjeblikkeligt leveret til postkontoret, meget praktisk!

Bonusserne, der følger med Fury Unleashed, var en behagelig overraskelse!

Jeg har spillet Fury Unleashed i et par timer nu og kan ikke stoppe - det er bare fantastisk!

Fury Unleashed er en fantastisk måde at fordrive tiden ved computeren på.

En fantastisk pris for en nøgle til Fury Unleashed, der vil glæde spilelskere.

Fury Unleashed er det sjældne tilfælde, hvor et digitalt produkt har overgået forventningerne!

Nøglen til Fury Unleashed var nem at aktivere på Steam, alt fungerer upåklageligt.

Fury Unleashed er et godt valg for alle, der leder efter vanedannende gameplay og smuk grafik.

Relaterede produkter

Yderligere Information

Bedømmelse: 4.1
(30)