FYSISKE PROBLEMER MED LØSNINGER. DYNAMIKK.

Boken «Dynamikk» er den andre i en serie på 19 bøker kalt «Fysikkproblemer med løsninger». Den er beregnet på skolekandidater som går inn på tekniske universiteter, fysikklærere og alle som ønsker å studere denne delen uavhengig. Boken inneholder teori for denne delen og oppgaver som tilsvarer oppgavene i del 1 (41 oppgaver) og 2 (44 oppgaver) av Unified State Exam, med detaljerte løsninger. I tillegg presenterer boken et sett med problemer for selvstendig løsning (22 problemer).

Vår samling av e-bøker om alle deler av skolens fysikk vil hjelpe deg med å mestre metodikken for å løse problemer, lære deg å resonnere under løsningsprosessen og bruke det matematiske apparatet på skolen riktig som forberedelse til å bestå Unified State Exam.

FYSISKE PROBLEMER MED LØSNINGER. DYNAMIKK.

Denne boken er den andre i en serie på 19 bøker "Fysikkproblemer med løsninger." Det er beregnet på skolekandidater som går inn på tekniske universiteter, fysikklærere og alle som ønsker å studere "Dynamikk" -delen uavhengig.

Boken inneholder teori for denne delen og oppgaver som tilsvarer oppgavene i del 1 (41 oppgaver) og 2 (44 oppgaver) av Unified State Exam, med detaljerte løsninger. I tillegg presenterer boken et sett med problemer for selvstendig løsning (22 problemer).

Vår samling av e-bøker om alle deler av skolens fysikk vil hjelpe deg med å mestre metodikken for å løse problemer, lære deg å resonnere under løsningsprosessen og bruke det matematiske apparatet på skolen riktig som forberedelse til å bestå Unified State Exam.

Boken "Fysikkproblemer med løsninger. Dynamikk" er den andre boken i en serie på 19 bøker, som er beregnet på skolekandidater som går inn på tekniske universiteter, fysikklærere og alle som selv ønsker å studere delen "Dynamikk". Den inneholder teorien for denne delen og problemer som tilsvarer oppgavene i del 1 (41 problemer) og 2 (44 problemer) av Unified State Exam, med detaljerte løsninger. I tillegg presenterer boken et sett med problemer for selvstendig løsning (22 problemer). Ved å studere denne boken og andre e-bøker om fysikk, vil du kunne mestre metodikken for å løse problemer, lære å resonnere i løsningsprosessen og bruke skolens matematiske apparat som forberedelse til å bestå Unified State Exam.


***


Boken "Fysikkproblemer med løsninger. Dynamikk" er den andre boken i en serie på 19 bøker og er beregnet på skolekandidater som går inn på tekniske universiteter, fysiklærere og enkeltpersoner som driver med egenutdanning. Boken presenterer teoretisk materiale om "Dynamikk"-delen og 107 problemer som i kompleksitet tilsvarer problemene i Unified State Exam del 1 (41 problemer) og 2 (44 problemer). Hvert problem er utstyrt med en detaljert løsning, som lar leseren forstå stoffet dypere og lære å løse lignende problemer på egen hånd. I tillegg presenterer boken 22 oppgaver for selvstendig løsning, som vil bidra til å konsolidere tilegnet kunnskap og ferdigheter. Denne e-boken kan være en nyttig assistent for alle som forbereder seg på å bestå Unified State Exam in Physics eller ønsker å forbedre kunnskapen sin på dette området.


***


  1. Fysikkproblemer med løsninger er et flott digitalt produkt for eksamensforberedelse!
  2. Ved å bruke dette digitale produktet klarte jeg bedre å forstå dynamikk og løse problemer raskere.
  3. Et utmerket valg for de som ønsker å forbedre kunnskapene sine i fysikk.
  4. Et veldig praktisk format - løsninger på problemer kan studeres hvor som helst og når som helst.
  5. Fysikkproblemer med løsninger hjalp meg med å få en utmerket karakter på eksamen.
  6. Takk til dette digitale produktet for å hjelpe meg med å forbedre mine ferdigheter i fysikkproblemløsning.
  7. Et stort utvalg av problemer og deres løsninger, som lar deg forbedre kunnskapen din i fysikk på ulike nivåer av kompleksitet.
  8. Veldig rimelig pris for et så nyttig produkt.
  9. Ved hjelp av dette digitale produktet forsto jeg bedre dynamikkens lover og var i stand til å anvende dem i praksis.
  10. Fysikkproblemer med løsninger er en fin måte å forberede seg på å gå inn på et universitet ved fysikkavdelingen.

Relaterte produkter

Tilleggsinformasjon

Vurdering: 4.4
(69)