Alternativ 1 IDZ 1.1

IDZ - 1.1 nr. 1.1. Det er nødvendig å finne minor og algebraiske komplementer for en gitt determinant og beregne verdien. Alternativer for å beregne determinanten: a) utvidelse til elementer i den i-te raden; b) ekspansjon med elementer i den j-te kolonnen; c) får nuller i den i-te linjen før beregning. For i=4 og j=1.

Nr. 2.1. Det er to matriser A og B. Det er nødvendig å utføre følgende operasjoner: a) multiplikasjon AB; b) multiplikasjon VA; c) finne den inverse matrisen A; d) finne produktet AA–1; e) finne produktet A–1A.

№ 3.

№ 4.

"Alternativ 1 IDZ 1.1" er et digitalt produkt beregnet på studenter som studerer lineær algebra. Dette produktet inneholder løsningen på den første oppgaven til det første alternativet fra lekse nr. 1.1, som inkluderer å finne bifag og algebraiske komplementer for en gitt determinant, samt å beregne verdien på forskjellige måter.

Produktdesignet er laget i et vakkert html-format, som lar deg enkelt se og studere innholdet. I tillegg presenteres alle matematiske formler og beregninger i en klar og visuell form, noe som gjør dem enkle å forstå.

Ved å kjøpe "Alternativ 1 IDZ 1.1", får du en ferdig løsning på oppgaven som vil hjelpe deg å bedre forstå emnet lineær algebra og fullføre leksene dine.

"Alternativ 1 IDZ 1.1" er et digitalt produkt beregnet på studenter som studerer lineær algebra. Den inneholder løsningen på den første oppgaven til det første alternativet fra lekse nr. 1.1, som inkluderer å finne bifag og algebraiske komplementer for en gitt determinant, samt å beregne verdien på forskjellige måter: utvidelse med elementer i den i-te raden, utvidelse med elementer i den j-te kolonnen og få nuller i den i-te linjen før beregning. Oppgave nr. 2.1 inneholder ulike operasjoner med to matriser: multiplisere AB, multiplisere BA, finne den inverse matrisen A, finne produktet AA-1 og finne produktet A-1A.

Produktdesignet er laget i et vakkert HTML-format, som lar deg enkelt se og studere innholdet. Alle matematiske formler og beregninger presenteres i en klar og visuell form, noe som gjør dem enkle å forstå. Ved å kjøpe "Alternativ 1 IDZ 1.1", får du en ferdig løsning på oppgaven som vil hjelpe deg å bedre forstå emnet lineær algebra og fullføre leksene dine.


***


IDZ 1.1 er en lineær algebraoppgave som inkluderer flere problemer.

I den første oppgaven må du finne minor og algebraiske komplementer for en gitt determinant og beregne verdien på tre måter: ved å utvide determinanten til elementene i den i-te raden, utvide determinanten til elementene i j-th kolonne og først oppnå nuller i den i-te raden, hvor i=4 og j=1.

I den andre oppgaven er to matriser A og B gitt, og det er nødvendig å utføre flere operasjoner på dem: finn produktet av AB, produktet av BA, inversen av matrisen A, produktet av A og inversen av matrisen A, og produktet av det inverse av matrise A og matrise A.

Den tredje oppgaven spesifiserer ikke hva som skal gjøres, så det er ingen oppgavebeskrivelse.

Den fjerde oppgaven har heller ingen beskrivelse.


***


  1. Et veldig praktisk og intuitivt grensesnitt, lett å forstå og begynne å bruke.
  2. Materialene er av høy kvalitet, alt er presentert på en lettfattelig måte.
  3. En stor mengde informasjon som du kan studere på fritiden.
  4. Sparer tid og krefter, ingen grunn til å kaste bort tid på å søke og samle informasjon fra bøker.
  5. Det er veldig praktisk å ha tilgang til materialer når som helst og fra hvor som helst i verden.
  6. Et utmerket alternativ til tradisjonelle lærebøker og manualer.
  7. Den optimale prisen for et slikt volum av nyttig informasjon.



Egendommer:




Utmerket digitalt produkt, veldig praktisk å bruke og sparer tid.

Rask tilgang til materialer takket være det digitale formatet - det er bare flott!

Kvaliteten på de digitale varene er på høyeste nivå, alt fungerer feilfritt.

Endelig kan du kvitte deg med papirversjoner og bytte til digitale – det er mye mer praktisk og miljøvennlig.

Muligheten til å lagre digitale varer på skytjenester lar deg ikke bekymre deg for sikkerheten og tilgjengeligheten til materialer.

Et digitalt produkt er en flott løsning for folk som ofte reiser eller jobber på veien.

En flott mulighet til å få et kvalitetsprodukt uten å måtte forlate huset.

Det digitale gode er fremtiden, og jeg er glad for å være en del av det.

Et digitalt produkt lar deg spare penger og få et kvalitetsprodukt.

Jeg er fornøyd med kjøp av et digitalt produkt - det er praktisk, miljøvennlig og moderne!

Relaterte produkter

Tilleggsinformasjon

Vurdering: 4.4
(69)