Stronghold Crusader 2 - Keiseren

DLC STEAM GAVE TIL RUSSLAND - LEVERING UTFØRES ONLINE 24/7 Umiddelbart ETTER BETALING. NÅR DU KOMMER INN I LINKEN BLIR DU LEGG TIL LISTEN OG MOTTA EN INVITASJON TIL Å FÅ SPILLET ELLER TILLEGGET FOR ALLTID I STEAM-BIBLIOTEKET DITT. EN GAVE KAN IKKE PLASSES I LAGET, DU KAN BARE LEGG TIL DEN I STEAM-KONTOBIBLIOTEKET.

FRAKT GJERES KUN TIL KONTOER REGISTRERT I RUSSLAND, HVOR ALLE PRISER ER I RUBLER OG EN RUSSISK IP-ADRESSE BRUKER. VIKTIG: VI SENDER IKKE TIL CIS-LANDENE, UKRAINA, HVITERUSSLAND OG ANDRE LAND UNNTATT RUSSLAND! FØR DU KJØPER MÅ DU KONTROLLER REGIONEN PÅ Steam-KONTOEN DIN OG PÅ AT AT "RUSSIA" ER SKREVET DER. ELLER ER IKKE KJØP MULIG.

FOR Å FÅ EN LINK TIL DIN STEAM-KONTO, I Steam-KLIENTEN, KLIKK PÅ "STEAM" I ØVRE VENSTRE HJØRNE, GÅ TIL "INNSTILLINGER -> GRENSESNITT -> VIS ADRESSELINJEN NÅR MULIG." GÅ SÅ TIL PROFILEN DIN OG KOPIER LINKEN TIL KONTOEN DIN. LINKEN MÅ VÆRE UTEN "/"-TEGNET PÅ SLUTEN. DU KAN OGSÅ FINNE DIN Steam-ID I GOOGLE.

HVIS DU GJØR EN FEIL VED KJØP, VIL VI BEHANDLE BESTILLINGEN DIN MANUELT. DU KAN KONTAKTE OSS VIA ONLINE CHAT ELLER TELEGRAM.

; The Hermit DLC"

Stronghold Crusader 2 - Keiseren & [The Eremit](poe://www.poe.com/_api/key_phrase?phrase=The%20Hermit&prompt=Tell%20me%20more%20about%20The%20Hermit.) DLC

Utvid spillverdenen din med DLC [The Emperor](poe://www.poe.com/_api/key_phrase?phrase=The%20Emperor&prompt=Tell%20me%20more%20about%20The%20Emperor.) & Eremitten for spillet [Stronghold Crusader](poe://www.poe.com/_api/key_phrase?phrase=Stronghold%20Crusader&prompt=Tell%20me%20more%20about%20Stronghold%20Crusader.) 2!

I den nye DLC-en finner du to nye helter: keiseren og eremitten. Hver av dem har unike evner og spillfunksjoner. Kjemp om makten i ørkenen og bruk nye taktikker og strategier for å vinne!

I tillegg legger The Emperor & The Hermit DLC til nye kart, oppdrag og ressurser for å fordype deg ytterligere i Stronghold Crusader 2-verdenen.

Grunnversjonen av Stronghold Crusader 2 kreves for å spille.

Kjøp The Emperor & The Hermit DLC nå og utvide spillverdenen din!


***


Stronghold Crusader 2 - The Emperor er en utvidelsespakke for Stronghold Crusader 2 som legger til nye funksjoner og funksjonalitet til spillet. I dette tillegget finner du nye kampanjer med oppgaver knyttet til historien til middelalderens Europa og Midtøsten. Du vil også få tilgang til nye enheter og bygninger som vil hjelpe deg å styrke og beskytte slottet ditt.

En av hovedtrekkene til tillegget er muligheten til å spille som keiser Frederick Barbarossa, som ble en av de mest kjente og mektigste herskerne i middelalderens Europa. Din oppgave vil være å administrere imperiet og beskytte det mot fiender.

Dessuten i tillegg The Emperor Det kommer nye flerspillerkart som lar deg slåss med andre spillere online. Totalt sett utvider Stronghold Crusader 2 - The Emperor spillverdenen og gir spillerne enda flere muligheter for kreativitet og utvikling av strategiske ferdigheter.


***


  1. Stronghold Crusader 2 - The Emperor er et flott spill som vil få deg til å føle deg som en ekte herre.
  2. Dette tilleggsinnholdet legger til nye funksjoner og vanskelighetsgrader til spillet, noe som gjør det enda morsommere.
  3. Et stort utvalg av enheter, bygninger og spillmoduser lar alle finne sin egen spillestil og nyte prosessen.
  4. Vakker grafikk, realistiske lyder og musikalsk akkompagnement vil fordype deg i middelalderens atmosfære.
  5. Dette spillet passer for både nybegynnere og erfarne spillere som leter etter en ny utfordring.
  6. Stronghold Crusader 2 - The Emperor er et utmerket valg for de som elsker strategispill med elementer av økonomisk simulering.
  7. Spillet er svært gjenspillbart, siden du hver gang kan velge nye strategier og taktikker.
  8. Utmerket optimalisering og fravær av feil og etterslep vil tillate deg å nyte spillet uten problemer.
  9. Dette spillet er en ekte gave til alle fans av Stronghold-serien og strategispill generelt.
  10. Stronghold Crusader 2 - The Emperor er ikke bare et spill, det er en flott mulighet til å stupe inn i middelalderens verden og føle seg som en ekte hersker.



Egendommer:




Stronghold Crusader 2 - The Emperor er et flott spill for strategielskere.

Grafikken i Stronghold Crusader 2 - The Emperor er på topp.

Kampanjen i Stronghold Crusader 2 - The Emperor er veldig spennende og spennende.

Spillingen i Stronghold Crusader 2 - The Emperor er kontinuerlig og interessant til slutten.

Stronghold Crusader 2 - The Emperor er et godt valg for fans av middelalderkriger.

Multiplayer i Stronghold Crusader 2 – Keiseren er implementert på et høyt nivå.

Stronghold Crusader 2 - The Emperor tilbyr mange taktiske muligheter.

Stronghold Crusader 2 - The Emperor er en morsom og spennende opplevelse for alle strategielskere.

Stronghold Crusader 2 - The Emperor tilbyr mange interessante spillmoduser.

Stronghold Crusader 2 - The Emperor er en fortsettelse av den legendariske serien med spill som vil imponere fans av sjangeren.

Relaterte produkter

Tilleggsinformasjon

Vurdering: 4.6
(95)