Stronghold Crusader 2 - Keisari

DLC STEAM -LAHJA VENÄJÄLLE – TOIMITUS TOIMITETAAN VERKOSSA 24/7 VÄLITTÖMÄSTI MAKSUN JÄLKEEN. KUN SYÖTTÄÄN LINKKIIN SINUA LISÄÄTÄÄN LUETTELOLLE JA SAAT KUTSUN SAADA PELI TAI LISÄYS IKUISESTI STEAM-KIRJASTOON. LAHJAA EI VOI ASETTAA VARASTOON, VAIN LISÄÄMINEN STEAM-TILIKIRJASTOON.

TOIMITUS TOIMITETAAN VAIN VENÄJÄLLE REKISTERÖIDYLLE TILILLE, JOSSA KAIKKI HINNAT OVAT RUPLINA JA KÄYTETÄÄN VENÄJÄLLÄ IP-OSOITETA. TÄRKEÄÄ: EMME LÄHETÄ IVY-MAIHIN, UKRAINAAN, VALKO-VENÄJÄLLE JA MUIHIN MAIHIN PAITSI VENÄJÄLLE! MUISTA ENNEN OSTAMISTA TARKISTA STEAM-TILISI ALUE JA VARMISTA, ETTÄ SIINÄ ON KIRJETTU "VENÄJÄ". MUUTOIN OSTO EI OLE MAHDOLLINEN.

SAADAksesi LINKIN STEAM-TILIIN, NAPSAUTA STEAM-ASIAKASSA "STEAM" VASEMMALLE YLÄKULMASTA, SIIRRY kohtaan "ASETUKSET -> LIITTYMÄ -> NÄYTÄ OSOITEPALKI, KUN MAHDOLLINEN". SIIRRY SITTEN PROFIILISI JA KOPIOI LINKKI TILILSI. LINKIN TÄYTYY OLLA ILMAN "/"-MERKTIÄ LOPPUSSA. LÖYDÄT MYÖS STEAM-TUNNUSSI GOOGLESTA.

JOS TEKEET VIRHEEN OSTOKSET, KÄSITTELEMME TILAUKSESI MANUAALISESTI. VOI OTTAA YHTEYTTÄ ONLINE-CHATIN TAI TELEGRAMIN KAUTTA.

; The Hermit DLC"

Stronghold Crusader 2 - Keisari ja [Eraka](poe://www.poe.com/_api/key_phrase?phrase=The%20Hermit&prompt=Kerro%20me%20more%20about%20The%20Hermit.) DLC

Laajenna pelimaailmaasi DLC:llä [The Emperor](poe://www.poe.com/_api/key_phrase?phrase=The%20Emperor&prompt=Kerro%20me%20more%20about%20The%20Emperor.) & The Erakko pelille [Stronghold Crusader](poe://www.poe.com/_api/key_phrase?phrase=Stronghold%20Crusader&prompt=Tell%20me%20more%20about%20Stronghold%20Crusader.) 2!

Uudesta DLC:stä löydät kaksi uutta sankaria: keisarin ja erakon. Jokaisella niistä on ainutlaatuiset kyvyt ja peliominaisuudet. Taistele vallasta autiomaassa ja käytä uusia taktiikoita ja strategioita voittaaksesi!

Lisäksi The Emperor & The Hermit DLC lisää uusia karttoja, tehtäviä ja resursseja, jotta voit uppoutua entisestään Stronghold Crusader 2:n maailmaan.

Stronghold Crusader 2:n perusversio vaaditaan pelaamiseen.

Osta The Emperor & The Hermit DLC nyt ja laajenna pelimaailmaasi!


***


Stronghold Crusader 2 - The Emperor on laajennuspaketti Stronghold Crusader 2:lle, joka lisää peliin uusia ominaisuuksia ja toimintoja. Tästä lisäosasta löydät uusia kampanjoita, joissa on tehtäviä, jotka liittyvät keskiaikaisen Euroopan ja Lähi-idän historiaan. Pääset myös uusiin yksiköihin ja rakennuksiin, jotka auttavat sinua vahvistamaan ja suojelemaan linnaasi.

Yksi lisäosan pääominaisuuksista on kyky pelata keisari Frederick Barbarossana, josta tuli yksi keskiaikaisen Euroopan tunnetuimmista ja voimakkaimmista hallitsijoista. Sinun tehtäväsi on hallita valtakuntaa ja suojella sitä vihollisilta.

Lisäksi lisäksi The Emperor Luvassa on uusia moninpelikarttoja, joiden avulla voit taistella muiden pelaajien kanssa verkossa. Kaiken kaikkiaan Stronghold Crusader 2 - The Emperor laajentaa pelimaailmaa ja antaa pelaajille entistä enemmän mahdollisuuksia luovuuteen ja strategisten taitojen kehittämiseen.


***


  1. Stronghold Crusader 2 - The Emperor on loistava peli, joka saa sinut tuntemaan olosi oikeaksi lordiksi.
  2. Tämä lisäsisältö lisää peliin uusia ominaisuuksia ja vaikeustasoja tehden siitä entistä hauskempaa.
  3. Laaja valikoima yksiköitä, rakennuksia ja pelitiloja antaa jokaiselle löytää oman pelityylinsä ja nauttia prosessista.
  4. Kaunis grafiikka, realistiset äänet ja musiikillinen säestys uppoavat sinut keskiajan tunnelmaan.
  5. Tämä peli sopii sekä aloittelijoille että kokeneille pelaajille, jotka etsivät uusia haasteita.
  6. Stronghold Crusader 2 - The Emperor on erinomainen valinta niille, jotka rakastavat strategiapelejä, joissa on taloudellisia simulaatioita.
  7. Peli on erittäin toistettavissa, koska joka kerta voit valita uusia strategioita ja taktiikoita.
  8. Erinomainen optimointi ja virheiden ja viiveiden puuttuminen antavat sinun nauttia pelistä ilman ongelmia.
  9. Tämä peli on todellinen lahja kaikille Stronghold-sarjan ja strategiapelien faneille yleensä.
  10. Stronghold Crusader 2 - The Emperor ei ole vain peli, se on loistava tilaisuus sukeltaa keskiajan maailmaan ja tuntea itsensä todelliseksi hallitsijaksi.



Erikoisuudet:




Stronghold Crusader 2 - The Emperor on loistava peli strategian ystäville.

Stronghold Crusader 2 - The Emperorin grafiikka on huippuluokkaa.

Stronghold Crusader 2 - The Emperor -kampanja on erittäin jännittävä ja jännittävä.

Stronghold Crusader 2 - The Emperorin pelattavuus on jatkuvaa ja mielenkiintoista loppuun asti.

Stronghold Crusader 2 - The Emperor on loistava valinta keskiaikaisten sotien ystäville.

Moninpeli Stronghold Crusader 2 - The Emperorissa on toteutettu korkealla tasolla.

Stronghold Crusader 2 - The Emperor tarjoaa monia taktisia mahdollisuuksia.

Stronghold Crusader 2 - The Emperor on hauska ja jännittävä kokemus kaikille strategian ystäville.

Stronghold Crusader 2 - The Emperor tarjoaa monia mielenkiintoisia pelitiloja.

Stronghold Crusader 2 - The Emperor on jatkoa legendaariselle pelisarjalle, joka tekee vaikutuksen genren faneihin.

Liittyvät tuotteet

Lisäinformaatio

Luokitus: 4.6
(95)