Tinder KAMPANJEKODE ✅ GULL 1 måned ?GARANTI

Tinder KAMPANJEKODE ✅ GULL 1 måned

Du har muligheten til å kjøpe en offisiell kampanjekode for et 1 måneds Tinder Gold-abonnement med bare noen få klikk. Med denne kampanjekoden kan du nyte alle fordelene med et Tinder Gold-abonnement på hvilken som helst enhet (iOS, Android, Windows, Mac OS).

Ved å kjøpe denne kampanjekoden vil du motta:

  • Evne til å finne ut hvem som likte deg
  • Ubegrensede sveip
  • "Angre siste sveip"-funksjon uten begrensninger
  • "Internasjonalt pass" funksjon
  • 5 superlikes per uke
  • 1 boost per måned
  • Daglig utvelgelse av toppprofiler

Du trenger ikke å bruke en VPN eller proxy for å aktivere en kampanjekode. Kampanjekoden kan løses inn på hvilken som helst enhet via en nettleser eller Tinder-appen. I dette tilfellet vil abonnementet fungere i begge tilfeller.

Vær oppmerksom på at følgende betingelser må være oppfylt for å aktivere kampanjekoden:

  • Kontoen må være mer enn 5 dager gammel
  • Kontoen må ikke ha aktive abonnementer
  • Aktivering av kampanjekoden er bare mulig i Russland

Hvis du befinner deg utenfor Russland, på Krim eller i regioner som Tinder kanskje ikke anser som en del av den russiske føderasjonen, kontakt meg, så skal jeg hjelpe deg med å aktivere kampanjekoden.

Når du aktiverer en kampanjekode, gir jeg en garanti for sikkerheten til kontoen din. Du kan kontakte meg med spørsmål før, etter og under aktivering.

? For å betale med et bankkort med et minimum, velg betalingsmetoden ENOT.IO? Etter betaling vil du automatisk motta en 16-sifret kampanjekode for et offisielt Tinder Gold-abonnement i en periode på 1 måned. Fungerer på alle enheter (iOS, Android, Windows, Mac OS)❕kontoen må være mer enn 5 dager gammel! VPN/proxy er ikke nødvendig ved bruk, men er forbudt når aktivert! Kontoen må ikke ha aktive abonnementer. Aktivering på Russlands territorium. Hvis du ikke er i Russland eller Krim, skriv til meg så hjelper jeg deg med aktivering. Dette er en offisiell kampanjekode som du kan aktivere på hvilken som helst enhet gjennom en nettleser, abonnementet vil også fungere i applikasjonen. GULL-abonnementet inkluderer: ?- Finn ut hvem som likte deg➡️- Ubegrensede sveip?- «Angre siste sveip» uten restriksjoner?- Funksjon "internasjonalt pass"?- 5 super jakkeslag per uke?- 1 boost per måned?- Daglig utvalg av toppprofiler ✅ Jeg gir en GARANTI for sikker aktivering av kampanjekoden (underlagt betingelsene ovenfor), du kan skrive til meg med spørsmål før, etter og under aktivering. ?Hvordan aktivere? Aktivering i NETTLESEREN (nei, du kan ikke gjøre det gjennom appen) uten å bruke en VPN. Tinder-nettsted > skriv inn profilen din > innstillinger > kampanjekode > skriv inn nummeret jeg sendte. ? En kampanjekode er en lovlig metode for aktivering, som eliminerer sjansen for kontoblokkering.? Det er også andre vilkår tilgjengelig for Tinder Gold og Tinder Plus.

Dette produktet er en offisiell kampanjekode for et Tinder Gold-abonnement i 1 måned. Ved å kjøpe denne kampanjekoden får du muligheten til å bruke alle fordelene med et Tinder Gold-abonnement på hvilken som helst enhet (iOS, Android, Windows, Mac OS), inkludert ubegrensede sveip, funksjonen «Angre siste sveip», «utenlandsk pass ”-funksjon, 5 superlikes per uke, 1 boost per måned og et daglig utvalg av toppprofiler.

Du trenger ikke å bruke en VPN eller proxy for å aktivere en kampanjekode. Kampanjekoden kan løses inn på hvilken som helst enhet via en nettleser eller Tinder-appen. Abonnementet vil fungere i begge tilfeller.

Vær oppmerksom på at for å aktivere kampanjekoden, må følgende betingelser være oppfylt: kontoen må være mer enn 5 dager gammel, det må ikke være noen aktive abonnementer på kontoen, og aktivering av kampanjekoden er bare mulig i Russland. Hvis du er utenfor Russland, på Krim eller i regioner som Tinder kanskje ikke anser som en del av den russiske føderasjonen, vil selgeren hjelpe deg med å aktivere kampanjekoden.

Når du aktiverer en kampanjekode, gir selgeren en garanti for sikkerheten til kontoen din. Du kan kontakte selgeren for spørsmål før, etter og under aktivering. For å betale kan du bruke et bankkort gjennom betalingsmetoden ENOT.IO.


***


Tinder GOLD 1 måneds kampanjekode er en unik kode som lar deg få fordeler som kun er tilgjengelige for Tinder GOLD-abonnenter i én måned. Denne kampanjekoden gir deg muligheten til å bruke funksjoner som Mutual Likes og Unlimited Likes, samt se hvem som har likt profilen din og begynne å kommunisere med dem.

Det er viktig å merke seg at hvis du befinner deg utenfor Russland, på Krim eller i regioner som Tinder kanskje ikke anser som en del av den russiske føderasjonen, vil selgeren hjelpe deg med å aktivere kampanjekoden. Du kan også dele informasjon om kampanjekoden med venner på sosiale nettverk som Vkontakte, Facebook og Twitter.

Garantien for dette produktet gir kjøperen beskyttelse mot mulige problemer ved aktivering av kampanjekoden. Dersom det oppstår problemer, forplikter selger seg til å hjelpe og løse dem så raskt som mulig.


***


  1. Super tilbud! Jeg mottok en kampanjekode for Tinder Gold og nyter allerede premium-funksjonene.
  2. Jeg aktiverte raskt og enkelt en kampanjekode for Tinder Gold og nå får jeg flere gjensidige likes.
  3. Spar penger ved å bruke en Tinder Gold-kampanjekode og få tilgang til eksklusive funksjoner.
  4. Takk for garantien! Jeg er sikker på at kampanjekoden du mottok for Tinder Gold vil fungere hele måneden.
  5. En god måte å øke sjansene for å bli koblet til Tinder er å bruke en Tinder Gold-kampanjekode.
  6. Tinder Golds premiumfunksjoner gjør dating på appen enda mer praktisk og morsom.
  7. Jeg mottok en kampanjekode for Tinder Gold i gave, og jeg kan ikke få nok av fordelene.
  8. Spar penger på et Tinder Gold-abonnement ved å bruke en kampanjekode og få tilgang til de mest populære brukerne.
  9. Takk for muligheten til å prøve Tinder Gold gratis ved å bruke en kampanjekode – det fungerer virkelig!
  10. Jeg kan ikke lenger forestille meg å bruke Tinder uten premiumfunksjonene jeg fikk takket være Tinder Gold-kampanjekoden.

Relaterte produkter

Tilleggsinformasjon

Vurdering: 4.9
(134)