RABATTKODE? TINDER ?Pluss 6 MÅNEDER for RUSSLAND og ALLE

Du kan forvente følgende fordeler når du aktiverer kampanjekoden: ubegrensede likes, «Angre»-funksjonen ved siste sveip, «International Passport»-funksjonen, skjule annonser og 5 superlikes per uke. For å aktivere kampanjekoden, følg instruksjonene: Kampanjekoden fungerer for alle og krever VPN ved aktivering, men etter det er ikke VPN lenger nødvendig. Kontoen må ikke ha aktive abonnementer. Logg først på Tinder-kontoen din via telefonens eller datamaskinens nettleser, og finn deretter "kampanjekode"-boksen i innstillingene dine. Sørg for at VPN er aktivert som instruert. Lim inn den mottatte koden i "kampanjekode"-vinduet, og abonnementet aktiveres umiddelbart. En kampanjekode er en lovlig aktiveringsmetode som forhindrer kontoblokkering. Vilkår for bruk av kampanjekoden: det må ikke være aktive abonnementer på kontoen, VPN er ikke nødvendig etter aktivering, kampanjekoden må brukes umiddelbart etter kjøp. Unike kampanjekoder for 20 % rabatt på russiske jernbaner på alle coupéer/SV frem til 22. desember er også tilgjengelige for reisende.

Dette produktet er en 6 måneders kampanjekode for Tinder Plus og er tilgjengelig i den digitale butikken. Denne kampanjekoden er beregnet på brukere fra Russland og andre land, og lar deg få tilgang til tilleggsfunksjonene til Tinder Plus i seks måneder. Blant fordelene du vil motta takket være denne kampanjekoden: et ubegrenset antall likerklikk, muligheten til å kansellere det siste sveipet, funksjonen "International Passport" for å finne partnere i andre byer og land, og skjule annonser. Vakkert design i html-format vil hjelpe deg enkelt og raskt å lese instruksjonene for å aktivere kampanjekoden og bruke alle dens fordeler. Etter å ha aktivert kampanjekoden, vil du kunne nyte alle fordelene med Tinder Plus i seks måneder.


***


Produktet som tilbys er en kampanjekode for et 6-måneders abonnement på Tinder Plus for brukere i Russland og andre land. Ved å bruke denne kampanjekoden får du følgende fordeler: ubegrensede likes, Angre siste sveip-funksjon, Passport-funksjon, mulighet til å skjule annonser og 5 superlikes per uke.

For å aktivere en kampanjekode, må du logge på Tinder-kontoen din via nettleseren på telefonen eller datamaskinen din, og deretter gå til innstillingene og finne vinduet "kampanjekode". Etter å ha satt inn den mottatte kampanjekoden, aktiveres abonnementet umiddelbart.

Det er viktig å merke seg at det ikke skal være noen aktive abonnementer på kontoen og bruk av en VPN er nødvendig for å aktivere kampanjekoden. Men neste gang du bruker abonnementet ditt, trenger du ikke lenger en VPN. En kampanjekode er en lovlig måte å aktivere på og vil ikke føre til kontoblokkering. Det er også unike kampanjekoder for 20 % rabatt på russiske jernbaner for reisende på alle rom eller SV frem til 22. desember.


***


  1. Tinder Plus-kampanjekoden ga meg muligheten til å nyte premiumfunksjoner i 6 måneder gratis! En rask og enkel måte å forbedre datingopplevelsen din på!
  2. Jeg er veldig fornøyd med Tinder Plus 6 måneders kampanjekode. Dette ga meg flere muligheter til å finne interessante mennesker og ta profilen min til neste nivå.
  3. Med en Tinder Plus-kampanjekode kan jeg se flere profiler og få flere treff, noe som øker sjansene mine for dating suksess betraktelig.
  4. En Tinder Plus-kampanjekode er en fin måte å prøve alle funksjonene i appen gratis i 6 måneder. Jeg fikk uvurderlig erfaring og mange nye bekjentskaper!
  5. Med en Tinder Plus-kampanjekode kan jeg glede meg over ubegrensede sveip og sende flere meldinger, noe som i stor grad forbedrer opplevelsen min med appen.
  6. Tinder Plus 6 måneder med kampanjekode er en flott mulighet til å få tilgang til appens premiumfunksjoner og forbedre profilen din uten å bruke penger.
  7. Jeg mottok en Tinder Plus-kampanjekode i 6 måneder og kunne ikke vært mer fornøyd! Dette ga meg muligheten til å utvide min omgangskrets og finne interessante mennesker som jeg ikke ville ha møtt under normale omstendigheter.



Egendommer:




En kampanjekode er en fin måte å spare på kjøp og få ekstra bonuser.

Tinder Plus er et godt valg for de som ønsker å utvide sin online datingopplevelse.

6 måneder Tinder Plus er et flott tilbud for de som ønsker å nyte alle fordelene med den betalte versjonen av appen i lang tid.

Kampanjekoder hjelper deg med å spare penger på kjøp uten å ofre kvaliteten på varer og tjenester.

Tinder Plus lar deg søke etter en partner i andre byer og land, noe som er spesielt praktisk for reisende.

6 måneder Tinder Plus for Russland er en flott gave til venner eller kjære som leter etter sin andre halvdel i en nettapplikasjon.

Kampanjekoder hjelper deg å spare tid og krefter på å finne gode tilbud og rabatter.

Tinder Plus lar deg bruke funksjoner som ikke er tilgjengelige i gratisversjonen, for eksempel angre siste sveip og ubegrensede likes per dag.

6 måneder med Tinder Plus for alle er en flott mulighet til å utvide den sosiale kretsen din og finne interessante mennesker fra forskjellige deler av verden.

Kampanjekoder er en praktisk måte å få rabatt på varer og tjenester du ønsker å kjøpe.

Relaterte produkter

Tilleggsinformasjon

Vurdering: 4.4
(69)