Gomori-metoden. Kilder. C#.

Her er den reviderte og unike teksten som opprettholder strukturen til HTML-koden:

Dette programmet er designet for å løse lineære programmeringsproblemer ved å bruke simpleksmetoden. Kildene er skrevet i Microsoft Visual C# og inneholder detaljerte kommentarer.

Programmet bringer automatisk problemet til kanonisk form og løser det iterativt ved å beregne simplekstabellen på nytt. Hvis den optimale planen ikke er heltall, brukes Gomori-metoden. Problemet kan løses både maksimalt og minimum. Brukeren har tilgang til en detaljert rapport om løsningen av problemet.

Programmet støtter tre problemløsningsmoduser:

  1. Auto
  2. Steg for steg
  3. Håndbok

I automatisk modus velger programmet selv aktiveringskolonnen og raden som gir maksimal økning eller reduksjon i målfunksjonen. Den rekalkulerer også automatisk alle tabeller. Hvis den optimale planen ikke er heltall, legger programmet til en ny begrensning (kutt) og beregner tabellen på nytt. Dette gjentas til en fullstendig løsning er funnet.

I trinn-for-trinn-modus vises hver omberegnet tabell på skjermen, noe som er praktisk for å se mellomresultater for å løse problemet. Den tillate kolonnen og raden i denne modusen velges av programmet selv. Og også en ny begrensning legges automatisk til hvis den optimale planen ikke er heltall.

I manuell modus velger brukeren aktiveringsraden og kolonnen.

Programmet er gratis og tilgjengelig for nedlasting her: Gomori er et program for å løse lineære programmeringsproblemer ved hjelp av simpleksmetoden. Programkilden inneholder kommentarer i C# som vil hjelpe deg å forstå hvordan programmet fungerer. Den bringer automatisk problemet til kanonisk form og løser det ved hjelp av den iterative metoden med omberegning av simplekstabellen. Hvis den optimale planen ikke er et heltall, bruker programmet Gomori-metoden.

Programmet støtter problemløsningsmoduser: automatisk, trinn-for-trinn og manuell. I automatisk modus velger programmet selv den tillate kolonnen og raden, beregner alle tabeller på nytt og legger til en ny begrensning hvis den optimale planen ikke er heltall. I trinn-for-trinn-modus vises hver omberegnet tabell på skjermen, og den løsende kolonnen og raden velges av programmet. I manuell modus velger brukeren aktiveringsraden og kolonnen.

Gomori Method-programmet med kildekode i C# er et utmerket digitalt produkt for de som løser lineære programmeringsproblemer. Det vil hjelpe deg raskt og effektivt med å løse komplekse problemer og motta en detaljert rapport om løsningen. Vakker html-design av varer i en digital varebutikk vil gjøre kjøpsprosessen mer behagelig og praktisk.

Programmet "Gomori Method" i programmeringsspråket C# er designet for å løse lineære programmeringsproblemer ved å bruke simpleksmetoden. Den bringer automatisk problemet til kanonisk form og løser det ved hjelp av den iterative metoden med omberegning av simplekstabellen. Hvis den optimale planen ikke er et heltall, bruker programmet Gomori-metoden.

Programmet støtter problemløsningsmoduser: automatisk, trinn-for-trinn og manuell. I automatisk modus velger programmet selv den tillate kolonnen og raden, beregner alle tabeller på nytt og legger til en ny begrensning hvis den optimale planen ikke er heltall. I trinn-for-trinn-modus vises hver omberegnet tabell på skjermen, og den løsende kolonnen og raden velges av programmet. I manuell modus velger brukeren aktiveringsraden og kolonnen.

Gomori Method-programmet er gratis og tilgjengelig for nedlasting her. Arkivet inneholder to versjoner av programmet med kilder i C# og flere eksempler på beregninger i programmet. Den første versjonen av programmet har et mer komplekst grensesnitt, og den andre er en lett versjon med et minimum av kode.

Gomori Method-programmet i C# er designet for å løse lineære programmeringsproblemer ved å bruke simpleksmetoden. Programmet bringer automatisk problemet til kanonisk form og løser det iterativt ved å beregne simplekstabellen på nytt. Hvis den optimale planen ikke er heltall, brukes Gomori-metoden.

Programmet støtter tre problemløsningsmoduser: automatisk, trinn-for-trinn og manuell. I automatisk modus velger programmet selv den tillate kolonnen og raden, beregner alle tabeller på nytt og legger til en ny begrensning hvis den optimale planen ikke er heltall. I trinn-for-trinn-modus vises hver omberegnet tabell på skjermen, og den løsende kolonnen og raden velges av programmet. I manuell modus velger brukeren aktiveringsraden og kolonnen.

Programmet har et vakkert HTML-design og er tilgjengelig for nedlasting via denne lenken. Arkivet med programmet inneholder kildekode i C# med detaljerte kommentarer og flere regneeksempler. Arkivet inneholder to versjoner av programmet: den første er mer kompleks, med et mer komplekst grensesnitt, den andre er en lett versjon av det første programmet, egnet for studenter som trenger en enkel løsning på problemet.


***


Gomori-metoden er en tilleggsalgoritme som brukes i programmet for å løse lineære programmeringsproblemer ved å bruke simpleksmetoden i programmeringsspråket C#. Hvis den optimale planen ikke er heltall etter bruk av simpleksmetoden, bruker programmet automatisk Gomori-metoden. Denne metoden innebærer å legge til en ny begrensning (kutt) til problemet for å eliminere den nåværende ikke-heltalls optimale designen fra settet med gjennomførbare løsninger. Programmet beregner deretter tabellen på nytt og gjentar prosessen til en fullstendig løsning er funnet. Programmet lar deg også løse problemer med både maksimum og minimum, og viser en detaljert rapport om løsningen av problemet. Det er tre problemløsningsmoduser: automatisk, trinn-for-trinn og manuell. I automatisk modus velger programmet selv aktiveringskolonnen og raden, og beregner også alle tabeller på nytt. I trinn-for-trinn-modus vises hver omberegnet tabell på skjermen for enkel visning av mellomresultatene for å løse problemet. I manuell modus velger brukeren aktiveringsraden og kolonnen. Programmet er gratis og kan lastes ned her. Arkivet inneholder to versjoner av programmet med kildekoder: den første er mer kompleks med et mer komplekst grensesnitt, og den andre er en lett versjon, som passer for studenter som trenger en enkel løsning på problemet.


***


  1. Gomori-metoden i C# er et utmerket verktøy for å løse komplekse optimaliseringsproblemer.
  2. Kildene til Gomori-metoden i C# lar deg raskt lage dine egne optimaliseringsalgoritmer.
  3. Implementeringen av Gomori-metoden i C# lar deg utføre matematiske beregninger med høy nøyaktighet og hastighet.
  4. Programmering i C# ved bruk av Gomori-metoden forenkler optimaliseringsproblemet.
  5. Kildene til Gomori-metoden i C# lar deg raskt tilpasse algoritmen til ulike oppgaver.
  6. Implementeringen av Gomori-metoden i C# har høy grad av pålitelighet og stabilitet.
  7. Ved å bruke Gomori-metoden i C# kan du løse optimaliseringsproblemer med et stort antall variabler og begrensninger.
  8. Ved å bruke Gomori-metoden i C# reduseres tiden som kreves for å løse komplekse matematiske problemer betydelig.
  9. Kildene til Gomori-metoden i C# er åpne for endringer og forbedringer, noe som lar deg forbedre algoritmen ved hver bruk.
  10. Implementeringen av Gomori-metoden i C# har et enkelt og intuitivt grensesnitt, som gjør det tilgjengelig for et bredt spekter av brukere.



Egendommer:




Gomory-metoden er et flott verktøy for å løse komplekse matematiske problemer.

Gomory C#-kildene er et solid grunnlag for utvikling av applikasjoner med høy ytelse.

Implementeringen av Gomori-metoden i C# er enkel og intuitiv, selv for nybegynnere innen programmering.

Gomorys metode gjør det mulig å effektivt løse lineære programmerings- og optimaliseringsproblemer.

Å bruke Gomori-metoden i dine C#-prosjekter kan øke hastigheten på beregningene betydelig og forbedre nøyaktigheten av resultatene.

Gomory-metoden er en av de mest effektive og utbredte metodene for å løse lineære programmeringsproblemer.

Implementeringen av Gomory-metoden i C# gjør det enkelt å integrere den i eksisterende programvareløsninger.

Gomori-metoden er en pålitelig og nøyaktig algoritme som gjør det mulig å få den optimale løsningen på problemet.

Å bruke Gomory-metoden i C# er et utmerket valg for de som leter etter en produktiv og effektiv løsning på optimaliseringsproblemer.

Gomorys C#-metode er et godt eksempel på hvordan matematiske metoder effektivt kan implementeres i kode.

Relaterte produkter

Tilleggsinformasjon

Vurdering: 4.9
(134)