VK Combo + VK Music abonnement på 30 dages kampagnekode kupon

Få et gratis abonnement på VK Music i 30 dage ved at gå til aktiveringssektionen ved at bruge linket og indtaste kampagnekoden. Denne kampagnekode giver dig fuld licenseret adgang til at lytte til VK-musik uden reklamer og en masse andre VK Combo-abonnementsfordele. Kampagnen er kun tilgængelig for nye brugere af VKontakte-musikabonnementet. Få et gratis abonnement på VK Music i 30 dage med øjeblikkelig levering af varer og 100 % garanti. Kampagnekoden er unik og kan kun aktiveres én gang på én konto. Aktiver den inden for 14 dage efter købet, ellers vil krav ikke blive accepteret.

Med et abonnement kan du lytte til musik uden begrænsninger, uden reklamer, med baggrundslytning og downloade numre. Appen har også en equalizer og en sleep-timer. Du kan starte en endeløs afspilningsliste efter eget valg ved at vælge et nummer, en kunstner, et album eller en afspilningsliste, og de vil blive grundlaget for et mix, der afspilles non-stop.

VK Combo abonnement indeholder mange fordele, såsom: VKontakte og Boom musik - gratis uden reklamer og begrænsninger, 10% rabat på VKontakte Food and Delivery Club, 10% rabat på rejser til Citymobil og VKontakte Taxi, 50% rabat på den første tur og 10 % cashback i YouDrive, 7 % rabat på ordrer i Samokat (kan ikke kombineres med andre kampagnekoder), dobbelt cheeseburger til 99₽ i stedet for 125₽ én gang om dagen hos McDonald's og yderligere 16 GB på MailRu Cloud.

VK Combo + VK Music-abonnement i 30 dage er et sæt af to digitale varer, som du kan købe i vores digitale varebutik. Designet i et smukt html-format giver dette produkt dig adgang til et gratis abonnement på VK Music i 30 dage ved hjælp af en salgsfremmende kuponkode.

VK Music-abonnement giver dig fuld licenseret adgang til at lytte til VK-musik uden reklamer eller andre begrænsninger. Du vil være i stand til at lytte til musik uden begrænsninger, downloade numre og nyde baggrundslytning. Appen har også en equalizer og sleep-timer, samt muligheden for at starte en endeløs afspilningsliste efter eget valg - vælg et nummer, en kunstner, et album eller en afspilningsliste, og de bliver til grundlaget for et mix, der vil spille non-stop .

VK Combo-abonnementet indeholder mange andre fordele, såsom rabatter på VKontakte Food and Delivery Club, ture til Citymobil og VKontakte Taxi, samt på den første tur og cashback på YouDrive. Du vil også modtage rabatter på ordrer hos Samokata og en dobbelt cheeseburger til 99₽ i stedet for 125₽ én gang om dagen hos McDonald's, samt yderligere 16 GB på MailRu Cloud.

Køb af VK Combo + VK Music-abonnement i 30 dages kampagnekodekupon er tilgængelig i vores digitale varebutik med smukt html-design. Du får øjeblikkelig levering af varer og 100% kvalitetsgaranti. En unik kampagnekode kan kun indløses én gang pr. konto, så sørg for at indløse den inden for 14 dage efter købet for at modtage alle fordelene ved dit abonnement.


***


Dette produkt er en kampagnekode til et gratis abonnement på VK Music i 30 dage, som kan aktiveres i kodeaktiveringssektionen. Når du aktiverer en kampagnekode, får brugeren fuld licenseret adgang til VK-musik uden reklamer og med andre fordele ved VK Combo-abonnementet.

Kampagnen er kun tilgængelig for nye brugere af VKontakte-musikabonnementet. Kampagnekoden udstedes øjeblikkeligt med en garanti for 100 % rigtighed. Kampagnekoden er unik og kan kun indløses én gang pr. konto og skal indløses inden for 14 dage efter købet, ellers vil krav ikke blive accepteret.

VK Combo-abonnementet inkluderer ikke kun gratis musik på VKontakte og Boom uden reklamer og begrænsninger, men også rabatter på Mad på VKontakte og Delivery Club, på ture til Citymobil og Taxi på VKontakte, på den første tur og cashback på YouDrive, samt på bestillinger på Scooter og dobbelt cheeseburger til 99₽ i stedet for 125₽ en gang om dagen på McDonald's. Derudover giver VK Combo-abonnementet dig yderligere 16 GB på MailRu Cloud.







VK Combo + VK Music er et 30-dages abonnement, der giver adgang til to tjenester: VK Combo og VK Music.

Med VK Combo kan du få adgang til forskellige VKontakte-funktioner, såsom at se videoer, bruge messenger og meget mere, uden reklamer eller begrænsninger.

VK Music er en VKontakte-musiktjeneste, der giver adgang til millioner af numre, afspilningslister, radiostationer og meget mere.

Som gave til dit 30-dages abonnement modtager du en salgsfremmende kuponkode, som kan bruges i vores butik til at købe andre produkter.

Vi har arbejdet på siden 2010 og tilbyder kun testede og fungerende produkter med kvalitetsgaranti. Efter køb bedes du efterlade en anmeldelse og dele med venner på VKontakte, Facebook og Twitter.







VK Combo + VK Music-abonnement i 30 dage med en kampagnekode er et produkt, der giver dig mulighed for at få et gratis abonnement på VK-musiktjenesten i 30 dage og mange andre fordele fra VK Combo-abonnementet. Efter aktivering af kampagnekoden vil du modtage fuld licenseret adgang til VK-musik uden reklamer og vil være i stand til at nyde andre fordele ved VK Combo-abonnementet, såsom rabatter på madlevering, taxabestillinger og meget mere.

Du kan aktivere en unik kampagnekode én gang på din konto inden for 14 dage efter købet. Efter aktivering af kampagnekoden vil du være i stand til at lytte til musik uden begrænsninger, downloade numre, bruge equalizeren og sleep-timeren. Du kan også oprette endeløse afspilningslister ved at vælge numre, kunstnere, albums eller afspilningslister og nyde et non-stop mix.

Derudover giver et VK Combo abonnement mange andre fordele, såsom rabatter på bestillinger i forskellige tjenester og restauranter, bonusser og cashback på taxature, gratis opbevaring i MailRu Cloud m.fl.

Denne vare er garanteret at virke, og du vil modtage øjeblikkelig levering. Efter køb, glem ikke at give en anmeldelse - dette vil være behageligt for sælgeren.


***


  1. VK Combo + VK Music er et utroligt fordelagtigt tilbud til VKontakte-brugere, der ønsker adgang til mange funktioner til én pris.
  2. Ved at bruge en kampagnekode til VK Combo + VK Music-abonnement i 30 dage kan du nyde din yndlingsmusik og andre digitale tjenester uden nogen begrænsninger.
  3. Dette produkt er et glimrende valg for dem, der ønsker at spare penge, men ikke ønsker at opgive fordelene ved digitale tjenester.
  4. Hvis du elsker musik og vil have adgang til et enormt bibliotek af numre, er VK Combo + VK Music den perfekte løsning.
  5. Dette produkt giver dig mulighed for ikke kun at lytte til musik, men også at se film og tv-serier, spille spil og chatte med venner, alt sammen på ét sted.
  6. Ved at købe et VK Combo + VK Music-abonnement i 30 dage ved hjælp af en kampagnekode, får du adgang til eksklusive numre, albums og afspilningslister, som ikke er tilgængelige på andre platforme.
  7. VK Combo + VK Music er en fantastisk måde at udvide din musikalske horisont og nyde nye kunstnere og genrer.



Ejendommeligheder:




En fantastisk måde at spare penge på at købe digitalt indhold!

At abonnere på VK Music i 30 dage er en nem og bekvem måde at nyde dine yndlingsnumre.

VK Combo er et universelt sæt, der giver adgang til forskellige VKontakte-tjenester.

Kampagnekode til VK Combo og VK Music er en fantastisk gave til venner og familie.

Ved hjælp af VK Combo and Music kan du finde mange nye interessante kunstnere og numre.

Det er hurtigt og nemt at abonnere på VK Music.

At kombinere adgang til VK Combo og VK Music er en fantastisk mulighed for at få mest muligt ud af at bruge det sociale netværk.

At abonnere på VK Music og VK Combo er en fantastisk måde at genoplade dine batterier og humør for hele dagen.

En kampagnekode til VK Combo and Music er en mulighed for at få adgang til VKontakte digitale tjenester med rabat.

Brug af VK Combo og VK Music er en nem og overkommelig måde at nyde din yndlingsmusik og andre sociale netværksfunktioner på.

Et fantastisk sæt til musikelskere og sociale netværk!

Super gave til venner eller kære.

Praktisk og rentabel - alt hvad du behøver for et behageligt tidsfordriv på sociale netværk.

At abonnere på VK Music i 30 dage er en fantastisk mulighed for at møde nye kunstnere.

Ingen begrænsninger og reklamer - kun dine yndlingsnumre og musikvalg.

En kampagnekode kupon giver dig mulighed for at spare penge og få mest muligt ud af dit køb.

VK Combo + VK Music 30 dages abonnement er en fantastisk måde at opgradere din musikafspilningsliste på.

Relaterede produkter

Yderligere Information

Bedømmelse: 4.2
(43)