Twitch | Abonnenter på Twitch | 2 $ per 1000?

Promoveringstjenester på sociale netværk såsom Instagram, Facebook, Telegram, YouTube, Tik Tok, VKontakte og Twitch, samt tilføjelse af unikke varer til webstedet og SEO-tjenester tilbydes i min butik. Derudover tilbyder jeg også en service til at tilføje abonnenter til din Twitch-kanal. Minimumsordre er 2000, maksimum er 50.000 for $37. Ordregennemførelsestiden varierer fra 1 til 24 timer. For at bestille skal du have et link til Twitch-kanalen.

Efter betaling modtager du en unik 16-cifret betalingsbekræftelseskode. For at gennemføre transaktionen skal du vælge en af ​​to muligheder:

Mulighed A: På købssiden skal du under formularen "kontaktoplysninger" og "yderligere oplysninger" markere feltet ud for "ja, jeg vil straks sende en unik kode til sælgeren", og derefter klikke på "GEM". Koden sendes automatisk til sælgeren.

Mulighed B: på købssiden, kopier den modtagne unikke kode til din udklipsholder, rul derefter ned på siden og klik på knappen "KORRESPONDANCE MED SÆLGER". Indsæt den unikke kode fra bufferen i meddelelsen og klik på "SEND MEDDELELSE".

Bemærk venligst, at disse instruktioner skal følges. Indtil vi modtager en betalingsbekræftelseskode fra dig, vil der ikke blive foretaget nogen handling på din ansøgning. Send venligst koden med det samme for ikke at spilde din og min tid på unødvendig korrespondance.

Del oplysninger om mine tjenester med dine venner på sociale netværk Vkontakte, Facebook og Twitter.

Dette produkt er en service til at tilføje abonnenter til en Twitch-kanal. For $2 kan du få 1000 abonnenter på din kanal. Minimumsordre er 2.000 følgere og maksimum er 50.000 følgere for $37. Ordregennemførelsestiden varierer fra 1 til 24 timer. For at afgive en ordre skal du angive et link til din Twitch-kanal. Efter betaling modtager du en unik 16-cifret betalingsbekræftelseskode, som skal sendes til sælger. For at gøre dette kan du vælge en af ​​to muligheder: enten markere feltet ud for "ja, jeg vil straks sende en unik kode til sælgeren" på købssiden, eller kopiere den modtagne kode til udklipsholderen og sende den til sælgeren gennem afsnittet "Korrespondance med sælgeren". Bemærk venligst, at det er obligatorisk at følge disse instruktioner, ellers vil sælgeren ikke være i stand til at opfylde din ordre. Del oplysninger om dette produkt og andre tjenester fra sælgeren med dine venner på sociale netværk.


***


Produkt beskrivelse:

Tjenesten med at tilføje abonnenter til Twitch-kanalen (Twitch) tilbydes mod et gebyr. Prisen for tjenesten er $2 pr. 1000 abonnenter. Det mindste antal abonnenter, der kan bestilles, er 2000, det maksimale er 50.000 (for $37).

Leveringstiden for ordreopfyldelse varierer fra 1 til 24 timer. For at afgive en ordre skal du angive et link til din Twitch-kanal.

Efter betaling for ordren modtager køber en unik 16-cifret kode, som skal sendes til sælger for at gennemføre handlen. Dette kan gøres på to måder: ved at markere afkrydsningsfeltet ud for "ja, jeg vil straks sende en unik kode til sælgeren" eller ved at kopiere koden til udklipsholderen og derefter sende den til sælgeren i en besked.

Det er vigtigt at bemærke, at ordreopfyldelsen først begynder efter at have modtaget en unik kode, der bekræfter betalingen. Derfor er det nødvendigt at sende koden umiddelbart efter betaling for at undgå forsinkelser.


***


  1. Fantastisk service! Jeg bestilte abonnenter på Twitch, og allerede dagen efter så jeg en stigning i mit publikum. Jeg anbefaler!
  2. Det var nemt og hurtigt at købe abonnenter på Twitch. Omkostningerne var utrolig lave, og resultatet oversteg alle mine forventninger.
  3. Jeg har i lang tid ledt efter at finde en måde at få flere seere til min Twitch-kanal, og disse abonnenter hjalp mig med at gøre det. Tak skal du have!
  4. At købe abonnenter på Twitch var en god start for min kanal. Jeg fik mere opmærksomhed og øgede mit publikum på kort tid.
  5. Jeg købte Twitch-abonnenter for at oprette min kanal, og jeg er ikke skuffet. Det var en enkel og effektiv måde at tiltrække nye seere på.
  6. Fik mine abonnenter på Twitch hurtigt og uden problemer. Nu virker min kanal mere populær, og jeg får flere visninger.
  7. Meget glad for mit køb! Jeg fik flere abonnenter, end jeg havde forventet, og de var aktive seere på min kanal.
  8. Jeg bruger ofte Twitch-abonnentkøbstjenester, og resultaterne overstiger altid mine forventninger. Jeg anbefaler det til alle, der ønsker at øge deres publikum.
  9. Twitch-abonnenter er meget overkommelige, og resultaterne har været fantastiske. Jeg fik flere seere og abonnenter, og min kanal virker nu mere populær.
  10. Jeg har købt Twitch-følgere flere gange, og resultaterne har altid været fantastiske. Dette var en fantastisk måde at tiltrække nye seere og udvide dit publikum.



Ejendommeligheder:




En fantastisk måde hurtigt at udvide dit publikum på Twitch! Jeg bestilte abonnenter og på få dage øgede jeg til tider min seerbase.

Twitch-abonnenttjeneste fungerer fint! Jeg bestilte abonnenter flere gange og fik hver gang hurtig levering af høj kvalitet.

For så lav en pris er det utroligt at få 1000 Twitch-abonnenter! Jeg anbefaler det til alle, der hurtigt vil udvide deres publikum.

Jeg bestilte abonnenter på Twitch og blev glædeligt overrasket over hastigheden af ​​ordreopfyldelse. Jeg vil bestille mere!

En Twitch-abonnenttjeneste er en fantastisk måde at få opmærksomhed på din kanal og øge din online tilstedeværelse. Jeg anbefaler!

Tak for den gode service! Jeg bestilte abonnenter på Twitch og modtog hurtig levering af høj kvalitet. Meget tilfreds med resultatet!

Jeg anbefaler Twitch-abonnenttjenesten til alle, der hurtigt og effektivt vil tiltrække nye seere til deres kanal. Meget tilfreds med resultatet!

Relaterede produkter

Yderligere Information

Bedømmelse: 4.2
(43)