Ultimate Marvel vs. Capcom 3 ✔️STEAM-konto

Ved at købe et produkt får du adgang til en licenseret konto med spillet Ultimate Marvel vs. Capcom 3 (STEAM) til offline brug, samt login og adgangskode til denne konto.

Hvad får du med dit køb?

✔️ Garanteret adgang til spillet Ultimate Marvel vs. Capcom 3 offline. ✔️ Licenseret version af spillet. ✔️ ?sparer mere end 90 % af dine penge. ✔️ Evne til at fuldføre singleplayer-spillet fuldstændigt. Spillets onlinefunktionalitet er dog ikke garanteret og fungerer muligvis ikke korrekt. ✔️ Sproget i spillet er engelsk. ✔️ Adgang til din spilkonto og mulighed for selv at downloade opdateringer/patches. ✔️ Frisk og aktuel version af spillet. Adgang til spillet bevares! ✔️ Garanti fra sælger i 60 dage fra købsdatoen.

VIGTIG:

  • Tjek, at din pc opfylder spillets systemkrav. Du kan gøre det her:
  • Det er forbudt at spille med snydekoder, tilføje og spille gratis spil på din konto, ændre indstillinger og andre kontodata.

BETINGELSER:

  • Dette element er ikke en Steam Digital aktiveringsnøgle.
  • Du får adgang til vores Steam-konto med spillet købt på den.
  • Kontoaktivering udføres uden brug af tredjepartsprogrammer.
  • Kontoen overføres ikke til dit ejerskab. Du får adgang til spillet, der kan være andre brugere på kontoen, og du kan ikke forstyrre kontosikkerhedsindstillingerne eller udføre andre handlinger, som ikke er nødvendige for spillet.
  • Steam Family Sharing bruges ikke på kontoen.
  • Sælger er ikke ansvarlig for eventuel forkert drift af kontoen gennem cloud-tjenester (GFN, Stadia, Playkey og andre).
  • Hvis nogen af ​​ovenstående oplysninger ikke tilfredsstiller dig, bedes du ikke købe denne vare! Arbejdsvarer kan ikke returneres eller ombyttes.

Et link til din konto og instruktioner vil blive sendt øjeblikkeligt til din angivne e-mail ved betaling. Vær forsigtig, når du indtaster din e-mail. Brug Notesblok eller Wordpad til at åbne filen.

Hvordan aktiverer man cashback?

For at modtage et cashback på 5% af produktprisen skal du efterlade en positiv anmeldelse på købssiden og modtage et gavekort.

Ultimate Marvel vs. Capcom 3 er et spændende kampspil, der er en crossover mellem de populære Marvel- og Capcom-tegneserier. Spillere kan vælge mellem over 50 karakterer fra begge universer og kæmpe i spændende en-til-en eller holdbaserede kampe.

Ved at købe den digitale version af Ultimate Marvel vs. Capcom 3 i den digitale varebutik får du adgang til en licenseret Steam-konto med spillet. Det betyder, at du kan downloade og installere spillet på din computer og spille det på et hvilket som helst passende tidspunkt.

Derudover kan man købe den digitale version af Ultimate Marvel vs. Capcom 3 i den digitale butik giver mange fordele, såsom en licenseret version af spillet, sparer mere end 90 % af dine penge, muligheden for at fuldføre singleplayer-spillet og garanteret adgang til spillet i offline-tilstand. Du vil også modtage sprogsupport på engelsk, de seneste opdateringer og patches, samt adgang til din spilkonto og mulighed for selv at downloade opdateringer.

Ved at købe et produkt i den digitale varebutik, får du øjeblikkelig adgang til en licenseret Steam-konto med spillet Ultimate Marvel vs. Capcom 3. Du kan spille spillet når som helst og nyde spændende kampe med dine yndlingsfigurer fra Marvel og Capcom tegneserier.


***


Produktet er en licenseret Steam-konto med spillet Ultimate Marvel vs. Capcom 3 offline. Ved køb modtager du et login og adgangskode til din konto, som giver dig garanteret adgang til spillet. Besparelserne beløber sig til mere end 90% af omkostningerne ved at købe spillet i Steam-butikken. Du vil være i stand til at fuldføre spillet i singleplayer-tilstand, men online-funktionalitet er ikke garanteret og fungerer muligvis ikke korrekt. Spillets sprog er engelsk. Du får også adgang til spilopdateringer og patches, samt 60 dages garanti fra sælgeren.

Det er vigtigt at sikre, at din pc opfylder spillets systemkrav. Ved at købe et produkt får du adgang til en Steam-konto med spillet, men kontoen overføres ikke til dit ejerskab, og der kan være andre brugere på kontoen. Det er forbudt at bruge tredjepartsprogrammer, spille med snyderi, tilføje og spille gratis spil på din konto eller forstyrre din kontos sikkerhedsindstillinger. Steam Family Sharing bruges ikke på kontoen. Sælger er ikke ansvarlig for driften af ​​kontoen gennem cloud-tjenester (GFN, Stadia, Playkey og andre).

Efter købet vil et link til din konto og instruktioner blive sendt til din e-mailadresse. Du kan få cashback ved at efterlade en positiv anmeldelse på produktkøbssiden. Bemærk venligst, at produktet ikke kan returneres eller ombyttes.


***


  1. Ultimate Marvel vs. Capcom 3 er et fantastisk spil for fans af kampspil.
  2. Utrolig grafik og fede kombinationer af ultimative angreb.
  3. Unikt gameplay, der aldrig bliver kedeligt.
  4. Et fremragende udvalg af karakterer fra Marvel- og Capcom-universerne.
  5. Praktiske kontroller på tastatur og gamepad.
  6. Spændende online spiltilstand.
  7. Fremragende værdi for pengene og kvalitet.
  8. En rigtig gave til Marvel- og Capcom-fans.
  9. Et utroligt sjovt spil at tilbringe tid med venner.
  10. Ultimate Marvel vs. Capcom 3 er et must-have spil for alle kampspils- og tegneseriefans.



Ejendommeligheder:




Spillet har mange karakterer, der alle er forskellige og unikke. Dette gør spillet meget interessant og spændende.

Grafikken i spillet er simpelthen fantastisk. Hver karakter har sine egne unikke animationer og detaljer.

Spillet har mange modes og spilmuligheder, så du vil aldrig glemme spillet.

Onlinespil i Ultimate Marvel vs. Capcom 3 fungerer rigtig godt, og du vil altid finde nogen at lege med.

Styringerne i spillet er meget enkle og intuitive, så du vil hurtigt mestre spillet.

Live lyd og musik tilføjer stemningen og giver dig mulighed for at fordybe dig i spillet.

Spillet er fantastisk til fans af kampspil og fans af Marvel og Capcom tegneserier.

Relaterede produkter

Yderligere Information

Bedømmelse: 4.5
(82)