STAR WARS: BATTLEFRONT | PÅ RUSSISK | OPRINDELSE |REG. GRATIS

Ved at købe dette produkt modtager du en licensnøgle til den russiske standardudgave af spillet Star Wars Battlefront til aktivering i EA Origin. Denne serielle nøgle har ingen regionale begrænsninger og kan bruges i ethvert land gennem EA Origin. Spillet understøtter russisk og polsk sprog. Spillet blev udgivet den 19. november 2015. Vi garanterer øjeblikkelig levering af nøglen. Du modtager den på skærmen umiddelbart efter betaling. Nøglen vil også være tilgængelig på vores hjemmeside.

Hvorfor vælge Igroshop:

  • Vi har arbejdet på Plati.ru platformen i mere end 12 år og har et sælgercertifikat siden 2002, VIRKSOMHEDSNIVEAU (BL) mere end 1300!
  • Vi har mange positive tilbagemeldinger og stor erfaring med at arbejde med nye spil og sende varer.
  • Vi giver kumulative rabatter og er klar til at hjælpe på engelsk.

Spilbeskrivelse: Star Wars Battlefront er et episk skydespil på galakseskala. Du vil finde dig selv i episke kampe i Star Wars-universet, hvor du vil kæmpe på oprørernes eller imperiets side. Spillet understøtter op til 40 spillere i multiplayer-tilstande, som du kan spille alene eller med venner på samme skærm.

Spilfunktioner:

  • Besøg velkendte planeter fra den første Star Wars-trilogi, genskabt på en autentisk og genkendelig måde.
  • Nyd fantastiske digitale kopier af modeller fra Star Wars-filmene takket være fotogrammetriteknologi.
  • Tag del i episke kampe på legendariske planeter som Hoth, ?ndor og Tatooine, og opdag de aldrig før sete lavafelter i Sullust.
  • Styr forskellige typer militærudstyr, fra gravity-cykler til AT-AT-vandrere.
  • Spil som berømte karakterer som Darth Vader og Boba Fett.
  • Oplev Millennium Falcon, eller tag roret til den berømte X-wing.
  • Skift problemfrit mellem første- og tredjepersonsvisninger.

Denne nøgle distribueres via digital distribution og indeholder ikke æsker eller diske.

Instruktioner til at oprette en konto:

  1. Tilmeld dig på EA's hjemmeside.
  2. Download og installer EA "Origin"-softwaren.
  3. Start EA "Origin", og indtast den købte nøgle i fanen "Aktivering".
  4. Log ind med den e-mail-adresse og adgangskode, du angav, da du registrerede dig på EA-webstedet. Hvis du endnu ikke er registreret på denne side, skal du oprette en ny konto.
  5. Når nøglen er aktiveret, føjes spillet til dit spilbibliotek på EA Origin.

Vi anbefaler kraftigt, at du opbevarer nøglen et sikkert sted, så du kan gendanne adgangen til spillet, hvis din computer går tabt eller bliver udskiftet. Det anbefales også, at du gennemgår spillets systemkrav, før du installerer det, for at sikre, at din computer opfylder minimumskravene.

STAR WARS: BATTLEFRONT

Digital version på russisk til EA Origin-platformen

Region ikke begrænset

Star Wars: Battlefront er et spændende skydespil, hvor du kan fordybe dig i Star Wars-verdenen og deltage i episke kampe på siden af ​​oprørerne eller imperiet. Spillet understøtter op til 40 spillere i multiplayer-tilstande, som du kan spille alene eller med venner på samme skærm.

  • Besøg velkendte planeter fra den første Star Wars-trilogi, genskabt i utrolige detaljer
  • Tag del i episke kampe på legendariske planeter som Hoth, ?ndor og Tatooine
  • Styr forskellige typer militærudstyr, fra jetcykler til AT-AT-vandrere
  • Spil som berømte karakterer som Darth Vader og Boba Fett
  • Oplev Millennium Falcon eller tag roret til den berømte X-wing
  • Skift problemfrit mellem første- og tredjepersonsvisninger

Denne udgave af spillet er en digital version, der kan aktiveres på EA Origin-platformen ved hjælp af den licensnøgle, der er udstedt til dig. Nøglen har ingen regionale begrænsninger og kan aktiveres i ethvert land. Du modtager nøglen på skærmen umiddelbart efter betaling. Nøglen vil også være tilgængelig på vores hjemmeside.

Hos os kan du købe dette spil til en fordelagtig pris og også modtage kvalificeret support på engelsk og kumulative rabatter på efterfølgende køb.

Star Wars: Battlefront er en digital version af et spændende skydespil på russisk til EA Origin-platformen. Når du køber et produkt, modtager du en licensnøgle, som kan bruges i ethvert land, da den ikke har nogen regionale begrænsninger. Spillet blev udgivet i 2015 og byder på episke kampe fra Star Wars-universet, hvor du kan kæmpe på oprørernes eller imperiets side. Multiplayer-tilstande understøtter op til 40 spillere, som kan spille alene eller med venner på samme skærm.

I spillet vil du være i stand til at besøge kendte planeter fra den første Star Wars-trilogi, genskabt i utrolige detaljer. Tag del i episke kampe på legendariske planeter som Hoth, ?ndor og Tatooine. Styr forskellige typer militærudstyr, fra gravity-cykler til AT-AT-vandrere. Spil som berømte karakterer som Darth Vader og Boba Fett. Oplev Millennium Falcon, eller tag roret til den berømte X-wing. Skift problemfrit mellem første- og tredjepersonsvisninger.

Denne licensnøgle distribueres ved digital distribution og indeholder ikke æsker eller diske. For at aktivere spillet skal du registrere dig på EA-webstedet, downloade og installere EA-programmet "Origin", indtaste den købte nøgle i fanen "Aktivering" og logge ind med den e-mailadresse og adgangskode, der er angivet ved registrering på EA-webstedet. Når nøglen er aktiveret, føjes spillet til dit spilbibliotek på EA Origin. Vi garanterer øjeblikkelig levering af nøglen, som vil være tilgængelig på skærmen umiddelbart efter betaling, og giver også kumulative rabatter og er klar til at hjælpe på engelsk.


***


Dette produkt er en licensnøgle til den russisksprogede standardudgave af spillet Star Wars: Battlefront, udgivet den 19. november 2015. Nøglen er beregnet til aktivering i EA Origin-tjenesten og har ingen regionale begrænsninger, dvs. kan bruges i ethvert land. Spillet understøtter russisk og polsk sprog, og giver også mange multiplayer-tilstande med mulighed for at spille alene eller med venner på samme skærm eller online. Star Wars: Battlefront giver spillere mulighed for at deltage i episke kampe i Star Wars-universet, på siden af ​​oprørerne eller Empire-styrkerne, styre militærudstyr og spille som karakterer som Darth Vader og Boba Fett. Spillet indeholder ikke æsker eller diske, da det distribueres via digital distribution. For at aktivere nøglen skal du registrere dig på EA-webstedet, downloade og installere Origin-klienten og derefter indtaste den købte nøgle på fanen "Aktivering". Når du køber dette produkt, får du øjeblikkelig levering af nøglen samt mulighed for at modtage en gave i form af et Steam-spil, hvis du efterlader en positiv anmeldelse med kommentaren "Jeg vil have en gave" og kontakter sælgeren via e-mail eller via chat.


***


  1. Fantastisk spil med fantastisk grafik og Star Wars atmosfære!
  2. Meget vanedannende gameplay, hver kamp er et uforglemmeligt eventyr!
  3. Masser af karakterer og muligheder, der er noget for enhver smag.
  4. Spændende multiplayer-kampe, aldrig kedelige!
  5. Spillet er så realistisk, at det virker, som om du står på slagmarken.
  6. Et gennemtænkt system til pumpning og forbedring af våben, der er altid et mål for udvikling.
  7. Et stort udvalg af spiltilstande, alle vil finde noget til deres smag.
  8. Fremragende optimering, spillet kører perfekt på enhver pc.
  9. Musik og lydeffekter skaber en unik Star Wars-atmosfære.
  10. Alt i alt et godt valg for fans af Star Wars og skydespil generelt!



Ejendommeligheder:




Fantastisk spil, jeg anbefaler det til alle Star Wars fans!

Grafikken er fantastisk, det er en fornøjelse at spille!

Meget vanedannende gameplay, jeg kan ikke rive mig væk fra spillet!

Spændende multiplayer-kampe, kede dig aldrig!

Et godt valg for fans af skydespil og star wars!

Smukke og detaljerede modeller af våben og karakterer skaber en realistisk atmosfære i spillet.

Spillet er værdig til sin pris, du vil ikke fortryde at købe det!

Meget praktisk og intuitiv kontrol, nem at vænne sig til selv for begyndere.

Et fortryllende musikalsk udvalg skaber den rigtige stemning i spillet.

Mange spiltilstande vil ikke lade dig kede dig og vil give dig mange timers gameplay.

Relaterede produkter

Yderligere Information

Bedømmelse: 4.9
(134)