THE DIVISION 2: WARRIORS OF NEW YORK _ ULTIMATE XBOX?KEY

Efter betaling vil du modtage en nøgle til spillet "THE DIVISION 2: WARRIORS OF NEW YORK" ULTIMATE. Nøglen vil være tilgængelig på din personlige konto, samt på siden med nøglen sendt til din e-mail angivet under købet. Spillet er designet til Xbox One og Xbox Series X|S-konsoller. For at aktivere nøglen skal du bruge en VPN med forbindelse til Argentina. Når spillet er aktiveret, er der ingen regionale begrænsninger, og det er permanent knyttet til din Microsoft-konto. Du kan downloade spillet i enhver region og på ethvert sprog, når som helst.

The Ultimate Edition inkluderer basisspillet, Warlords of New York-udvidelsen, øjeblikkelig spil på niveau 30 og udvidelsens kampagne, øjeblikkelig adgang til 6 specialiseringer, 8 eksklusive Secret Assignments, Secret Service Veteran, Emergency Service og "?lite agent", samt en eksklusiv emote og stykke udstyr.

Instruktionerne til aktivering af nøglen på din telefon (Android, iOS) er som følger: 1) download Urban VPN-appen på Android eller iOS; 2) start den og vælg browser og download fra Argentina; 3) følg linket; 4) log ind på din konto; 5) aktiver nøglen.

Instruktionerne til aktivering af nøglen på din computer (Windows, Mac) er som følger: 1) installer Hola VPN-applikationen (Desktop Apps); 2) følg linket; 3) log ind på din konto; 4) tænd Hola og vælg forbindelse fra Argentina; 5) indtast nøglen, klik på "næste" og bekræft aktiveringen.

Ud over dette produkt kan du finde andre produkter på vores hjemmeside.

"THE DIVISION 2: WARRIORS OF NEW YORK" ULTIMATE XBOX NØGLE

Spil et af de bedste onlinespil med maksimal bekvemmelighed og funktioner med THE DIVISION 2: WARRIORS OF NEW YORK ULTIMATE XBOX-spilnøgle. Du behøver ikke bekymre dig om regionale begrænsninger, for når du først aktiverer spillet, er det permanent knyttet til din Microsoft-konto.

  • Grundspil
  • Warriors of New York DLC
  • Evne til straks at starte spillet på niveau 30 og starte udvidelseskampagnen
  • Øjeblikkelig adgang til 6 specialiseringer
  • 8 eksklusive hemmelige opgaver
  • Sætter "Secret Service Veteran", "Emergency" og "Lite Agent"
  • ? eksklusiv emote og udstyr element

En VPN med forbindelse til Argentina er påkrævet for at aktivere nøglen. Instruktioner til aktivering af nøglen på din telefon (Android, iOS) og computer (Windows, Mac) er også inkluderet. Efter betaling vil du modtage nøglen til spillet på din personlige konto, samt på siden med nøglen sendt til din e-mail angivet under købet.

Gå ikke glip af muligheden for at fordybe dig i den spændende verden af ​​"THE DIVISION 2: WARRIORS OF NEW YORK" ULTIMATE XBOX!


***


THE DIVISION 2: WARRIORS OF NEW YORK ULTIMATE til Xbox One og Xbox Series X|S er et bundt af basisspillet og Warlords of New York-udvidelsespakken. Efter betaling vil du modtage en nøgle til at aktivere spillet på din personlige konto og til den e-mail, der er angivet under købet. For at aktivere nøglen skal du have en VPN med forbindelse til Argentina. Når spillet er aktiveret, er der ingen regionale begrænsninger, og spillet er for altid forbundet med din Microsoft-konto.

Derudover inkluderer Ultimate Edition muligheden for at starte udvidelseskampagnen på niveau 30, øjeblikkelig adgang til 6 specialiseringer, 8 eksklusive Secret Assignments, Secret Service Veteran-, ER- og Lithium Agent-pakkerne og et eksklusivt emote- og genstandsudstyr.

For at aktivere nøglen fra din telefon (Android, iOS), skal du downloade Urban VPN-applikationen og vælge en forbindelse fra Argentina. Så skal du følge linket, logge ind på din konto og aktivere nøglen. For at aktivere nøglen fra en computer (Windows, Mac), skal du installere Hola VPN-applikationen, vælge en forbindelse fra Argentina, følge linket, logge ind på din konto og indtaste aktiveringsnøglen.

Derudover findes andre produkter i butikken.


***


  1. Fantastisk digitalt produkt, nemt at købe og installere.
  2. Division 2 er et spændende eventyr i en post-apokalyptisk verden.
  3. En Xbox-nøgle giver dig mulighed for hurtigt at begynde at spille uden at vente på, at den fysiske disk kommer.
  4. Division 2 har fremragende grafik og lyd.
  5. Spillet byder på mange opgaver og missioner, så du kommer aldrig til at kede dig.
  6. Tilstedeværelsen af ​​yderligere materialer i Ultimate-versionen gør spillet endnu mere spændende.
  7. Det er meget praktisk at kontrollere karakteren i spillet og giver selv en nybegynder mulighed for hurtigt at vænne sig til det.
  8. Spillet understøtter co-op mode, som giver dig mulighed for at spille med venner og nyde spillet sammen.
  9. Plottet i spillet er interessant og spændende, så spillerne ikke vil være i stand til at rive sig væk fra skærmen.
  10. Division 2 er et fremragende valg for fans af skydespil og post-apokalyptiske spil.



Ejendommeligheder:




Division 2 er et fantastisk spil, og den digitale version er praktisk at købe hjemmefra.

Nøglen til den ultimative Xbox-version af The Division 2 blev med det samme leveret til posten uden forsinkelse.

Den digitale version af spillet giver dig mulighed for at spare plads på diskhylden og nemt skifte mellem spil.

Division 2 er et vanedannende skydespil, og den digitale version lader dig spille med det samme uden at skulle vente på levering.

Nøglen til Ultimate Xbox-versionen af ​​The Division 2 blev nemt aktiveret, og spillet startede uden problemer.

Den digitale version af spillet har samme funktioner og funktionalitet som den fysiske version, men uden behov for at gemme en disk.

Division 2 er et af de bedste spil i sin genre, og den digitale version giver dig mulighed for at nyde det når som helst.

Den ultimative Xbox Key til The Division 2 er et godt køb for alle, der elsker skydespil og open world-spil.

Den digitale version af spillet blev købt på udsalg, og det var en fantastisk mulighed for at spare penge.

Division 2 er et spil med meget indhold og funktioner, og den digitale version gør det nemt at få adgang til dem.

Relaterede produkter

Yderligere Information

Bedømmelse: 4.1
(30)