PS PLUS ESSENTIAL- EKSTRA - DELUXE 1 -12 m ? HURTIG

Tjenesten med at købe et PS PLUS - DELUXE/EXTRA/ESSENTIAL-abonnement på din konto i Playstation Store Tyrkiet er nu tilgængelig uden at skulle vente 5 dage! Vi opretter en konto og køber straks et abonnement på den, som vil fungere over hele verden og inkludere de fleste spil på russisk. At købe et abonnement er et lovligt køb og foregår i Tyrkiet-regionen. Vi garanterer, at dit abonnement vil blive aktiveret inden for 10-60 minutter efter købet, selvom der kan forekomme forsinkelser på op til 24 timer. Hvis betalingen blev foretaget om natten, bør du vente til næste dag. Hvis du har brug for en hurtig konsultation, så skriv til os på Telegram, gå til afsnittet "Information om sælgeren og hans produkter".

For at købe et abonnement skal du vælge den ønskede takst og foretage betaling. Efter købet modtager du en unik kode, som skal meddeles sælgeren gennem personlig korrespondance, hvorefter du skal afgive data fra din PlayStation-konto i Tyrkiet-regionen. Bemærk, at du ikke må have aktive abonnementer på din konto.

Abonnementspriser:

  1. PS Plus ESSENTIAL inkluderer tre gratis spil om måneden (to på PS4 og et på PS5), adgang til betalte onlinespil og skybesparelser (100 GB).
  2. PS Plus EXTRA er en optimal og fordelagtig plan, der inkluderer alle funktionerne i PS Plus Essential, samt et katalog med 550 spil til PS4 og PS5.
  3. PS Plus DELUXE inkluderer PS Plus Essential, PS Plus Extra og et udvalg af klassiske spil.

Når du har aktiveret dit abonnement, kan du ændre din adgangskode og aktivere to-faktor-godkendelse. Kontoen bliver din for altid, og dataene er kun nødvendige for at logge ind på din konto og købe et abonnement. PS PLUS-abonnement i Tyrkiet-regionen er den mest rentable løsning i dag, da det tilbyder en konkurrencedygtig pris og et stort antal spil på russisk.

PS PLUS - det bedste abonnement for spillere!

Vil du have adgang til flere spil og eksklusivt PlayStation-indhold? Så vælg PS PLUS - et abonnement for rigtige gamere!

Abonnementsmuligheder:

  • PS PLUS ESSENTIAL - abonnement i 1-12 måneder, inklusive adgang til onlinespil med betalt adgang, skybesparelser (100 GB) og 3 gratis spil om måneden til PlayStation 4 og PlayStation 5.
  • PS PLUS EXTRA er den mest profitable og optimale mulighed, inklusive alt fra PS PLUS ESSENTIAL, samt et katalog med 550 spil til PlayStation 4 og PlayStation 5.
  • PS PLUS DELUXE - abonnement i 1-12 måneder, inklusive PS PLUS ESSENTIAL og PS PLUS EXTRA, samt et sæt klassiske spil.

Hurtigt og bekvemt abonnementskøb er vores hovedmål! Vi foreslår, at du køber et abonnement på PS PLUS ESSENTIAL/EXTRA/DELUXE i en periode på 1 til 12 måneder. Fordelene ved abonnement er indlysende: et stort udvalg af spil på russisk, adgang til onlinespil med betalt adgang og meget mere!


***


PS PLUS er et abonnement på PlayStation-spiltjenesten, der giver adgang til onlinespil, skylagring og gratis spil hver måned. Produktet beskrevet i annoncen er køb af et PS PLUS-abonnement i Tyrkiet, som kan være Essential, Extra eller Deluxe, i en periode på 1 til 12 måneder.

Når du køber et abonnement på en Playstation-konto i Tyrkiet, får du adgang til et stort katalog over spil på russisk og sparer penge, da prisen på et abonnement i Tyrkiet er lavere end i andre lande. Aktivering af abonnement sker inden for 10-60 minutter efter køb, og en livstids abonnementsgaranti beskytter dit køb.

Efter købet skal du give dine Playstation-kontooplysninger og en unik kode til sælgeren, så han kan aktivere abonnementet på din konto. Det er vigtigt at sikre, at der ikke er aktive abonnementer på din konto for at undgå fejl ved aktivering af et nyt abonnement.

PS PLUS Deluxe inkluderer PS Plus Essential, PS Plus Extra og et udvalg af klassiske spil, hvilket gør det til det mest omfattende abonnement for spillere. Når du har aktiveret dit abonnement, kan du ændre din adgangskode og aktivere to-faktor-godkendelse for at beskytte din konto.


***


  1. PS Plus Essential er en fantastisk måde at få adgang til gratis spil og eksklusive rabatter på.
  2. Med et PS Plus Extra-abonnement var jeg i stand til at spille med venner online, hvilket gjorde mine spilfester endnu sjovere.
  3. Den største fordel ved et PS Plus Deluxe-abonnement er muligheden for at spille nye spil, før de udgives!
  4. Med et PS Plus-abonnement var jeg i stand til at få adgang til en masse gratis spil, som jeg tidligere ikke var klar over.
  5. At abonnere på PS Plus Deluxe har givet mig mulighed for at spare mange penge på mine spilkøb takket være eksklusive rabatter.
  6. PS Plus Essential er en fantastisk måde at få adgang til tonsvis af gratis spil til PS4 og PS5.
  7. Med PS Plus Extra fik jeg adgang til eksklusivt spilindhold, som ikke er tilgængeligt for almindelige brugere.
  8. At abonnere på PS Plus Deluxe gav mig mulighed for at spille over 20 gratis spil, hvilket gjorde min PS-spiloplevelse endnu sjovere.
  9. PS Plus Essential er den nemme måde at få adgang til nye spil og rabatter på spil.
  10. Med et PS Plus Extra-abonnement var jeg i stand til at spille spil online med mine venner, hvilket gjorde vores spilfester endnu sjovere.



Ejendommeligheder:




PS Plus Essential er en fantastisk måde at få adgang til gratis spil og online multiplayer på PlayStation.

PS Plus Extra-versionen tilbyder endnu flere gratis spil og eksklusive rabatter til abonnenter.

PS Plus Deluxe-versionen bringer endnu flere gratis spil, eksklusive rabatter og bonusindhold.

Med et PS Plus-abonnement kan du spille multiplayer-spil med venner og andre spillere rundt om i verden.

PS Plus leverer regelmæssige opdateringer og yderligere indhold til mange af de spil, du allerede har i dit bibliotek.

Med PS Plus kan du få adgang til eksklusive beta-versioner og spildemoer, så du kan prøve dem før alle andre.

Et PS Plus-abonnement er en værdifuld mulighed, hvis du er en hyppig PlayStation-spiller og ønsker at få mest muligt ud af dine køb.

Relaterede produkter

Yderligere Information

Bedømmelse: 4.7
(108)