The Dark Pictures: Devil in Me (PS4/PS5/RU) Leje?

Opmærksomhed borgere i Den Russiske Føderation og SNG! Betaling med bankkort uden kommission er nu tilgængelig gennem Enot.io og Freekassa✅ Samtidig påvirkede lukningen af ​​den officielle Playstation RU Store ikke driften og lanceringen af ​​allerede købte spil. Alt fungerer som det plejer❗️

Det nye spil Mørket Pictures Antologi: The Devil in Me kan nu lejes. Det er værd at bemærke, at dette er en personlig konto, der er oprettet specifikt til leje af spil. Alle spil på den blev købt officielt fra PS Store, hvilket garanterer deres kvalitet og pålidelighed. Kontoen er ikke til salg, men gives kun til leje med mulighed for at downloade spil og spille på denne profil i lejeperioden.

Hvis lagring eller præstationer i spillet ikke er vigtige for dig, og du vil starte spillet fra din konto, så er denne aktivering lige noget for dig. Installationsvejledningen er enkel: du skal oprette en ny bruger på konsollen, indtaste dataene fra den købte konto og downloade spillet fra biblioteket.

Før du bruger din konto, skal du dog gøre dig bekendt med vilkårene for leje af spillet (kontoen). For eksempel kan spillet kun lanceres fra en udstedt konto, og denne type produkter sælges på lejebasis. Derudover har konti ikke et PS Plus-abonnement, kontoen kan ikke overføres til tredjepart, og produktet kan ikke manipuleres til at tage det i besiddelse eller ændre data.

Minimum lejeperiode er 10 dage. Hvis du gennemfører spillet før den betalte periode, refunderes pengene ikke, men vi kan tilbyde rabat på efterfølgende leje. Lejen kan forlænges ved at skrive om det gennem mine køb på produktsiden, i korrespondancefanen eller til os i telegram.

En konstant internetforbindelse er påkrævet, og kontoen er kun installeret på én konsol. Du kan kun spille med de kontodata, du modtager. Du kan ikke gå til Sonys websted, men du kan tilføje venner. Disse konti kan under ingen omstændigheder ændres.

I den digitale varebutik kan du leje en digital version af spillet "?Mørket Pictures: Devil in Me" på PS4- og PS5-platformene med russisk tekst og stemmeskuespil.

Spillet indeholder en spændende historie, hvor spillerne skal igennem en række udfordringer og vælge handlingsforløb, der vil påvirke afslutningen af ​​studiet.

I modsætning til at købe et spil i den fulde version, giver leje mulighed for at spille spillet på en personlig konto, som er oprettet specielt til leje af spil. Alle spil på den blev købt officielt fra PS Store, hvilket garanterer deres kvalitet og pålidelighed. Lejen varer minimum 10 dage, men kan efter købers ønske forlænges.

For at installere spillet skal du oprette en ny bruger på konsollen og indtaste dataene fra den købte konto. Herefter vil spillet være tilgængeligt til download fra biblioteket.

Bemærk venligst, at denne type produkt sælges på lejebasis, og spillet kan kun startes fra den udstedte konto. Konti har heller ikke et PS Plus-abonnement, og kontoen kan ikke overføres til tredjepart. Kræver en permanent internetforbindelse.

The Dark Pictures: Devil in Me er et nyt spil i serien The Dark Pictures Anthology, tilgængelig til leje på PS4- og PS5-platformene med russisk tekst og stemmeskuespil. Spillere skal igennem en række udfordringer og vælge handlingsforløb, der vil påvirke afslutningen af ​​studiet.

For at leje et spil, bruger du en personlig konto, som er oprettet specielt til leje af spil. Alle spil på den blev købt officielt fra PS Store, hvilket garanterer deres kvalitet og pålidelighed. Lejen varer minimum 10 dage, men kan efter købers ønske forlænges.

For at installere spillet skal du oprette en ny bruger på konsollen og indtaste dataene fra den købte konto. Herefter vil spillet være tilgængeligt til download fra biblioteket. Bemærk venligst, at denne type produkt sælges på lejebasis, og spillet kan kun startes fra den udstedte konto. Konti har heller ikke et PS Plus-abonnement, og kontoen kan ikke overføres til tredjepart. Kræver en permanent internetforbindelse.

Lej et spil The Dark Billeder: Devil in Me er tilgængelig for betaling med kreditkort uden kommission gennem betalingsmetoderne Enot.io og Freekassa, tilgængelig for borgere i Den Russiske Føderation og CIS.


***


The Dark Pictures: Devil in Me (PS4/PS5/RU) Rental er en spiludlejningstjeneste til PlayStation 4- og PlayStation 5-konsollerne. Det spil, du lejer, hedder "The Dark Pictures Anthology: The Devil in Me" og indeholder russisk tekst og stemmeskuespil.

Lejen leveres via en personlig konto, der er oprettet af sælgeren, og hvorpå der er købt en officiel licenseret kopi af spillet i PlayStation Store. Du får adgang til denne konto, så du kan downloade spillet og spille på det i lejeperioden.

Leje er velegnet til dem, der er ligeglade med redninger eller præstationer i spillet, og som ønsker at starte spillet fra deres konto. Du skal oprette en ny bruger på din konsol og indtaste dataene fra den købte konto i form af "login: adgangskode". Spillet startes fra den udstedte konto.

Betingelserne for at leje spillet er som følger: spillet lanceres kun fra den udstedte konto, kontoen har ikke et PS Plus-abonnement, og enhver manipulation med produktet med det formål at tage det i besiddelse eller ændre data medfører et forbud mod at bruge produktet uden at refundere restbeløbet for ubrugt tid. Minimum lejeperiode er 10 dage, og hvis du gennemfører spillet før den betalte periode, refunderes pengene ikke. Du kan forlænge dit lejemål ved at skrive til sælgeren via butiksplatformen, korrespondancefanen eller i Telegram.

Spillet kan kun installeres på én konsol, og du kan under ingen omstændigheder ændre dine kontooplysninger. Du skal også altid være forbundet til internettet for at spille.


***


  1. En meget spændende historie, der ikke vil lade dig kede dig.
  2. Højkvalitets grafik og lyd skaber en fantastisk atmosfære af rædsel.
  3. Spillet giver mulighed for at træffe beslutninger og påvirke resultatet af plottet.
  4. Enkelt og intuitivt gameplay, der er velegnet til både begyndere og erfarne spillere.
  5. God spillængde, der ikke keder dig.
  6. Forskellige slutninger, der afhænger af dine handlinger og beslutninger, tilføjer variation til gameplayet.
  7. Muligheden for at spille i co-op-tilstand med venner, hvilket tilføjer endnu mere sjov og følelser.
  8. Interessante karakterer og uventede plot-drejninger vil ikke efterlade dig ligeglad.
  9. Et fremragende valg for fans af gyserspil og filmisk stil.
  10. En sjov spiloplevelse, der vil efterlade dig med et stærkt indtryk og give dig lyst til at spille spillet igen.



Ejendommeligheder:




Fantastisk historie og intenst gameplay!

Grafik på højeste niveau, alle detaljer er gennemtænkt til mindste detalje.

Et fremragende valg for fans af gyser- og detektivhistorier.

Interessante karakterer og et vanedannende plot vil ikke lade dig kede dig.

Vanedannende gameplay og mange forskellige afslutninger.

Den perfekte kombination af interaktiv biograf og videospil.

God atmosfære og talrige gåder tilføjer dybde og originalitet til spillet.

Stemmeskuespil og soundtrack af høj kvalitet.

Selvom dette er et spil i flere timer, vil du forblive stærkt opslugt.

Et fantastisk spil, som alle, der elsker interaktive eventyr og horror, bør prøve.

Relaterede produkter

Yderligere Information

Bedømmelse: 4.1
(30)