SCUM Supporter Pack ? DLC STEAM GAVE TIL RUSLAND

Vi har en gave DLC til Steam tilgængelig for Rusland. Levering sker automatisk online 24/7 umiddelbart efter betaling. Indtast blot linket til din konto, accepter invitationen, og vi sender dig en gave i form af et spil eller tilføjelse på Steam, som du vil beholde for evigt. Bemærk venligst, at gaven ikke kan tilføjes til dit lager, den kan kun tilføjes til din kontos Steam-bibliotek.

Afsendelse sker udelukkende til konti, der er registreret i Rusland, og hvor alle priser er angivet i rubler. Tjek venligst regionen for din Steam-konto, før du køber: Sørg for, at der står "Rusland". Ellers skal du ikke købe! Bemærk venligst, at vi ikke sender gaver til SNG-landene/Ukraine, Hviderusland og andre lande undtagen Rusland.

For at få et link til din profil skal du i Steam-klienten klikke på "Steam" i øverste venstre hjørne, og derefter i menuen gå til "Indstillinger -> Interface -> Vis adresselinjen, når det er muligt." Gå til din profil og kopier linket til din konto.

Hvis du ved et uheld begik en fejl, da du indtastede data, behandler vi din ordre manuelt. Kontakt os via online chat eller Telegram. Instruktioner:

SCUM Supporter Pack er en digital vare tilgængelig i Digital Items Store som DLC til Steam. Denne DLC giver brugerne yderligere funktioner og forbedringer i SCUM-spillet.

DLC STEAM GIFT FOR RUSLAND er en speciel version af DLC-gaven til brugere, der er registreret i Rusland og har en Steam-konto med regionale priser i rubler. Levering sker automatisk online 24/7, umiddelbart efter betaling.

Smukt html-design af en digital varebutik hjælper dig med hurtigt og bekvemt at se produktinformation og afgive en ordre. Det er dog vigtigt at sikre, at du vælger den korrekte region for at få adgang til DLC'en, og at du indtaster det korrekte link til din Steam-profil.


***


SCUM Supporter Pack er ekstra indhold (DLC) til SCUM-spillet, der kan købes via Steam-platformen. Dette produkt er beregnet til brugere fra Rusland og kan kun købes på konti med den russiske region og priser i rubler. Levering sker automatisk online 24/7 efter betaling. Efter køb skal du give et link til din Steam-konto, så sælgeren kan sende dig en gave i form af DLC til din konto. Bemærk venligst, at denne gave ikke kan føjes til dit lager og vil være tilgængelig med det samme i dit Steam-bibliotek. Hvis du har spørgsmål eller fejl ved køb, kan du kontakte sælgeren via online chat eller Telegram.


***


  1. SCUM Supporter Pack er en fantastisk måde at støtte udviklerne af SCUM-spillet og få fede bonusser!
  2. DLC STEAM GIFT FOR RUSSIA er en fantastisk mulighed for at købe en tilføjelse til dit yndlingsspil og nyde nyt indhold.
  3. SCUM Supporter Pack er en fantastisk måde at få eksklusive genstande og skins på, som ikke er tilgængelige i den almindelige version af spillet.
  4. DLC STEAM GIFT FOR RUSSIA er en hurtig og bekvem måde at købe et digitalt produkt på uden at skulle forlade dit hjem.
  5. SCUM Supporter Pack er et godt valg for dem, der ønsker at få mere sjov ud af spillet og støtte dets udviklere.
  6. DLC STEAM GIFT FOR RUSSIA er en praktisk måde at give dine venner eller familie et digitalt produkt på uden at skulle i butikken.
  7. SCUM Supporter Pack er en fantastisk måde at få adgang til eksklusive spilfunktioner og forbedre din spiloplevelse.
  8. DLC STEAM GIFT FOR RUSSIA er en fantastisk måde at udvide din samling af digitale varer og nyde nyt indhold.
  9. SCUM Supporter Pack er en fantastisk gave til SCUM-spilfans, der ønsker flere funktioner og fordele i spillet.
  10. DLC STEAM GIFT FOR RUSSIA er en hurtig og pålidelig måde at købe et digitalt produkt på, som kan bruges umiddelbart efter købet.



Ejendommeligheder:




SCUM Supporter Pack er en fantastisk måde at støtte spiludviklere og få yderligere indhold.

DLC STEAM GIFT FOR RUSSIA er en fantastisk gave til fans af spil på Steam-platformen.

SCUM Supporter Pack forbedrer spiloplevelsen ved at tilføje nye elementer og funktioner.

Dette digitale produkt er et fantastisk køb for fans af SCUM-spillet.

DLC STEAM GIFT FOR RUSSIA giver dig muligheden for at få eksklusivt indhold til en god pris.

SCUM Supporter Pack er en pålidelig måde at få nyt indhold på uden risiko for, at virus inficerer din computer.

DLC STEAM GIFT FOR RUSSIA er en fantastisk måde at opdatere dit spil på og få nye funktioner.

SCUM Supporter Pack tager din spiloplevelse til næste niveau med ekstra indhold.

Denne digitale genstand er et godt valg for dem, der ønsker at have det sjovere med at spille SCUM.

DLC STEAM GIFT FOR RUSSIA er et rentabelt køb, der giver dig mulighed for at få flere funktioner og indhold i spillet.

Relaterede produkter

Yderligere Information

Bedømmelse: 4.6
(95)