TEKKEN 7 - Officielt nøglesalg

Pålideligheden af ​​købet er garanteret af Belconsole, som er den første internationale virksomhed på Plati.ru og har mere end 10 års erfaring som officiel forhandler af alle de største distributører i CIS. Belconsole er den eneste distributør af digitale spil i CIS, der også har en fysisk butik. Mere end en halv million indkøb blev foretaget i vores butik på plati.market. I dette tilfælde køber du en licensnøgle til spillet TEKKEN 7 til Steam.

Spillets udgivelsesdato er den 2. juni 2017. Udviklet af BANDAI NAMCO Studios Inc. og udgivet af BANDAI NAMCO Entertainment. Spillet er lokaliseret til russisk, engelsk, fransk, italiensk, tysk, spansk, arabisk, japansk, koreansk, brasiliansk portugisisk og traditionel kinesisk. Aktiveringssystemet er Steam, og aktiveringsregionen er Rusland, Ukraine, CIS.

Det er vigtigt at bemærke, at hvis du bruger en VPN til at aktivere eller oprette en ny konto med en VPN, kan vi ikke garantere, at spillet vil fungere eller aktiveres.

TEKKEN 7 er et spil, der kombinerer kærlighed, hævn og stolthed, hvor hver karakter har deres egne motivationer for at kæmpe. I spillet kan du finde ud af, hvordan historien om Mishima-klanen sluttede, og hvorfor hver kamp var nødvendig i denne krig. Spillet blev skabt på Unreal Engine 4 og byder på smukke historiebaserede kampe og dueller, hvor du kan kæmpe både med venner og rivaler.

For at aktivere nøglen skal du downloade og installere Steam ved hjælp af linket og derefter logge ind med din konto eller registrere en ny. Gå til sektionen "Mine spil" og vælg "Aktiver via Steam...", indtast nøglen modtaget efter betaling, og efter aktivering vil spillet vises på listen over spil (bibliotek) og vil være tilgængeligt til download.

TEKKEN 7 er et spændende kampspil, der vil give dig en masse sjov og adrenalin. Du kan købe den officielle nøgle til spillet TEKKEN 7 med rabat i vores digitale varebutik. Vores butik tilbyder smukt produktsidedesign ved hjælp af HTML-kode.

Spillet TEKKEN 7 blev skabt på Unreal Engine 4 og byder på smukke historiebaserede kampe og dueller, hvor du kan kæmpe med både venner og rivaler. I spillet kan du finde ud af, hvordan historien om Mishima-klanen sluttede, og hvorfor hver kamp var nødvendig i denne krig. Spilaktiveringsnøglen leveres af den officielle distributør BANDAI NAMCO Entertainment.

Pålideligheden af ​​købet er garanteret af Belconsole, som har mere end 10 års erfaring som officiel forhandler af alle de største distributører i CIS. Belconsole er den eneste distributør af digitale spil i CIS, der også har en fysisk butik. Mere end en halv million indkøb blev foretaget i vores butik på plati.market.

For at aktivere nøglen skal du downloade og installere Steam, derefter logge ind på din konto eller registrere en ny. Gå til sektionen "Mine spil" og vælg "Aktiver via Steam...", indtast nøglen modtaget efter betaling, og efter aktivering vil spillet vises på listen over spil (bibliotek) og vil være tilgængeligt til download. Ved betaling med bankkort kan du vælge Enot.io og i rullemenuen underpunktet "Bankkort". Husk, at vi ikke kan garantere, at spillet fungerer og aktiveres, hvis du bruger en VPN til at aktivere eller oprette en ny konto med en VPN.


***


TEKKEN 7 - Officielt nøglesalg, tilgængeligt til køb på Plati.ru-platformen, giver en licensnøgle til at downloade spillet på Steam. Spillet er udviklet af BANDAI NAMCO Studios Inc. og udgivet af BANDAI NAMCO Entertainment i 2017. TEKKEN 7 er tilgængelig på russisk, engelsk, fransk, italiensk, tysk, spansk, arabisk, japansk, koreansk, brasiliansk portugisisk og traditionel kinesisk. Spillets vurdering er 16+.

Spillet byder på smukke historiebaserede kampe og dueller, hvor du kan kæmpe både med venner og rivaler. I TEKKEN 7 kan spillere opdage, hvordan historien om Mishima-klanen sluttede, samt finde ud af, hvad der var årsagen til hvert slag i denne krig. Spillet er skabt baseret på Unreal Engine 4.

For at aktivere spillet skal du downloade og installere Steam, logge ind på din konto eller registrere en ny, gå til sektionen "Mine spil" og vælge "Aktiver via Steam...", og derefter indtaste nøglen modtaget efter betaling. Bemærk venligst, at denne nøgle er til aktiveringsregionen i Rusland, Ukraine og CIS.

Belconsole er den første internationale virksomhed på Plati.ru, som garanterer pålideligheden af ​​dit køb. De er officielle forhandlere af alle større distributører i CIS og har en fysisk butik. Virksomheden har mere end 10 års erfaring og har tjent mere end 1/2 million indkøb på plati.market.


***


  1. TEKKEN 7 er et fantastisk spil, og jeg er glad for, at jeg kan spille det med den officielle nøgle.
  2. Nøglen til TEKKEN 7 gav mig mulighed for hurtigt at begynde at spille og nyde dets vanedannende gameplay.
  3. Jeg fik den digitale nøgle til TEKKEN 7 til en god pris, og det var et godt køb.
  4. Med TEKKEN 7-tasten kan jeg spille når som helst uden at forlade mit hjem, hvilket er meget praktisk.
  5. TEKKEN 7 er et af de bedste kampspil, og jeg er meget tilfreds med mit køb af nøglen.
  6. Fremragende service og hurtig levering af nøglen til TEKKEN 7. Tak!
  7. Nøglen til TEKKEN 7 fungerer upåklageligt, og jeg anbefaler den til alle fans af kampspil.
  8. Jeg købte en nøgle til TEKKEN 7 på udsalg og fortrød det ikke. Fantastisk spil til en rimelig pris.
  9. TEKKEN 7 er et spil, der ikke vil efterlade nogen kampspilsfan ligeglad. Nøglen blev købt nemt og hurtigt.
  10. Med TEKKEN 7-tasten kan jeg spille med mine venner og nyde dynamiske kampe.



Ejendommeligheder:




TEKKEN 7 er et fantastisk spil med fantastisk grafik og vanedannende gameplay.

Nøglen til TEKKEN 7 kan hurtigt og bekvemt købes online.

Med TEKKEN 7 kan du nyde kompromisløs kamp til enhver tid.

Den officielle nøgle til TEKKEN 7 garanterer fuld adgang til spillet uden nogen begrænsninger.

TEKKEN 7 er et spil, der passer til alle fans af kamp- og kampspil.

Selvom du er ny til denne type spil, tilbyder TEKKEN 7 en enkel og intuitiv grænseflade.

Ved at købe TEKKEN 7 på udsalg kan du spare penge og nyde den fulde spiloplevelse.

Relaterede produkter

Yderligere Information

Bedømmelse: 4.7
(108)