Crash Drive 3 (Steam-tast) ✅ REGIONSFRI/GLOBAL ?

Efter betaling vil du modtage en licensnøgle til at aktivere spillet Crash Drive 3 på Steam. Nøglen har ingen territoriale begrænsninger og er velegnet til aktivering i ethvert land. Udvikleren og udgiveren af ​​spillet er M2H, og udgivelsesregionen er Region Free / Global (uden begrænsninger). Aktivering af spillet foregår også gennem Steam.

Hvis du er klar til at prøve et unikt bilstunt-spil, så er Crash Drive 3 præcis, hvad du har brug for! I dette ikke-lineære multiplayer-spil på tværs af platforme kan du styre monstertrucks, tanks og andre utrolige køretøjer i en stor åben verden. Gå op i niveau, deltag i begivenheder, tjen penge, lås op for nye biler og opdag hemmeligheder...

Spillet byder på 10 sjove begivenheder, inklusive konkurrencer, hvor du skal ødelægge en kæmpe badebold, blive politibetjent og fange røvere eller stjæle kongens krone. Du kan også deltage i tilfældige konkurrencer, løbe fra dine modstandere for at tjene flere penge og købe seje nye biler og tilpasninger.

Ved at bruge nitro boostere kan du øge bilens nitrokapacitet, og ved at accelerere til topfart øger du tophastigheden. Ved at maksimere alle egenskaberne ved en bil, vil du øge dit niveau og være i stand til at købe nye biler eller tilpasninger. Saml over 50 biler og tilpas din bils udseende med sjove antenner, boostere og unikke nummerplader med dit navn i spillet. Nå det maksimale niveau for at nå Prestige-rangen og vis, hvem den rigtige vinder er i Crash Drive 3-verdenen!

Spillet byder også på åben verden udforskning, hvor du kan rejse til månen, belejre et kongeligt slot i skoven, gå til en saloon blandt kløfterne i det vilde vesten eller drive gennem den arktiske sne. Hvert område er unikt og fyldt med hemmelige områder, samleobjekter og specielle påskeæg. Spillet har også en kampvognstilstand, hvor du kan kæmpe i en flydende arena og købe nye kampvogne med unikke egenskaber.

Spil med dine venner på enhver platform med multiplayer-understøttelse på tværs af platforme. Du kan også spille i singleplayer-tilstand offline og udføre stunts, når du vil.

For at installere spillet skal du downloade og installere Steam (hvis det ikke allerede er installeret), derefter logge ind på din Steam-konto og aktivere den modtagne licensnøgle i afsnittet "Tilføj et spil". Herefter føjes spillet til dit spilbibliotek på Steam, og du kan begynde at spille Crash Drive 3.

Bemærk venligst, at for at køre spillet kan du have brug for en ret kraftig computer, da spillet har høje krav til processor, RAM og grafikkort. Sørg også for, at din internetforbindelse er hurtig og stabil nok til at sikre en jævn multiplayer-oplevelse.

Velkommen til en verden af ​​bilstunts og skøre racerløb med Crash Drive 3! Dette unikke multiplayer-spil giver dig mulighed for at køre monstertrucks, tanks og andre utrolige køretøjer i en massiv åben verden, hvor du kan komme op i niveau, deltage i begivenheder, tjene penge og låse op for nye biler og tilpasninger.

Ved at købe Crash Drive 3 i vores digitale varebutik modtager du en licensnøgle til at aktivere spillet på Steam. Nøglen har ingen territoriale begrænsninger og kan aktiveres i ethvert land, hvilket gør den til et ideelt valg for alle spillere, der ønsker at fordybe sig i en verden af ​​skøre racerløb og stunts.

Spillet byder på 10 sjove begivenheder, inklusive konkurrencer, hvor du skal ødelægge en kæmpe badebold, blive politibetjent og fange røvere eller stjæle kongens krone. Du kan også deltage i tilfældige konkurrencer, løbe fra dine modstandere for at tjene flere penge og købe seje nye biler og tilpasninger.

Ved at bruge nitro boostere kan du øge bilens nitrokapacitet, og ved at accelerere til topfart øger du tophastigheden. Ved at maksimere alle egenskaberne ved en bil, vil du øge dit niveau og være i stand til at købe nye biler eller tilpasninger. Saml over 50 biler og tilpas din bils udseende med sjove antenner, boostere og unikke nummerplader med dit navn i spillet.

Spil med dine venner på enhver platform med multiplayer-understøttelse på tværs af platforme. Du kan også spille i singleplayer-tilstand offline og udføre stunts, når du vil.

Crash Drive 3 er et unikt spil, der vil tage dig ind i en verden af ​​skøre billøb og stunts. Køb spillet nu og få muligheden for at blive en sand mester i Crash Drive 3-verdenen!

Dette produkt er et PS Plus Essential Extra Deluxe-abonnement i 1, 3 eller 12 måneder for en tyrkisk konto på PS4- og PS5-konsoller. Efter betaling modtager du en unik kode, som skal rapporteres til sælger i overensstemmelse med ordren. For at aktivere dit abonnement skal du angive dine kontologinoplysninger (mail og adgangskode) fra din TYRKISKE konto og aktivere tofaktorautentificering på din konto, samt sende 3 backupkoder (de er nødvendige for at logge ind på din konto).

Abonnementet er velegnet til både nye og gamle konti, men der må ikke være aktive abonnementer på købstidspunktet. For at bruge abonnementet skal du tilføje en ekstra brugerkonto til din konsol ved hjælp af dit tyrkiske kontologin og adgangskode. Efter at have aktiveret abonnementet på din tyrkiske konto, vil du kunne få adgang til onlinespil uden begrænsninger og spil ved abonnement på din tyrkiske konto (russisk er til stede i de fleste spil).

Det er værd at bemærke, at spil i Tyrkiet er meget billigere end i Rusland, så dette produkt kan være et rentabelt køb for fans af spil på PS4- og PS5-konsoller. Den tyrkiske konto kan opbevares som en ekstra konto og spilles på den primære konto, så spil downloadet via PS Plus vil blive spillet på den russiske konto uden problemer. Det er vigtigt at huske, at du kun behøver at logge ind på din tyrkiske konto for at downloade spil, og resten af ​​tiden kan du bruge din hovedkonto.


***


Crash Drive 3 er et bilstuntspil tilgængeligt på Steam-platformen. Umiddelbart efter betaling modtager du en Steam-licensnøgle til at aktivere spillet. Nøglen har ingen territoriale begrænsninger og er velegnet til aktivering i ethvert land, da den er regionsfri/global. Spillet blev udgivet den 9. juli 2021 af udvikler og udgiver M2H.

Der er mere end 50 forskellige biler tilgængelige i spillet, som kan forbedres og tilpasses, hvilket øger deres niveau og hastighed. Spillet har mange begivenheder og konkurrencer at deltage i, såsom at ødelægge en kæmpe badebold, jagte kriminelle og stjæle kongens krone. Der er også mulighed for at udforske den åbne verden, som omfatter forskellige steder, såsom skove, kløfter, Arktis og endda Månen.

Spillet har også en kampvognstilstand, hvor du kan kæmpe i en flydende arena og ødelægge dine modstandere. Spillet understøtter multiplayer-tilstand på tværs af platforme, som giver dig mulighed for at spille med venner på enhver platform.

For at aktivere spillet skal du downloade og installere Steam, oprette en ny konto eller logge ind på en eksisterende, gå til sektionen "Spil" og vælge "Aktiver via Steam", og indtast derefter den modtagne nøgle. Efter aktivering vises spillet i dit Steam-bibliotek, og du kan downloade det til din computer.


***


  1. Godt spil! Hav det meget sjovt med at køre forskellige køretøjer.
  2. Grafikken i spillet er simpelthen fantastisk! Især i betragtning af, at dette blot er et digitalt produkt.
  3. Mange opgaver og præstationer i spillet giver dig mulighed for at bruge mange timer på at spille det uden at lægge mærke til tiden.
  4. Vanedannende gameplay og en række forskellige tilstande vil ikke lade dig kede dig.
  5. Jeg er glædeligt overrasket over, at spillet ikke kræver en kraftig computer og kører selv på svage enheder.
  6. Spillet er velegnet til at spille med to eller fire spillere, hvilket gør det endnu mere interessant og varieret.
  7. Et fremragende valg for dem, der elsker action og racerløb.



Ejendommeligheder:




Fantastisk spil, der ikke lader dig kede dig!

Crash Drive 3 er en fantastisk måde at bruge tid på at køre seje biler på.

Nemt at købe, hurtigt at få og begynde at spille med det samme!

En række forskellige missioner og opgaver gør spillet interessant i lang tid.

Grafik og lydspor er i top.

Du kan spille alene eller med venner - sjov garanteret under alle omstændigheder!

Crash Drive 3 er en fantastisk måde at slappe af og glemme hverdagens problemer.

Nemt og forståeligt gameplay gør spillet tilgængeligt for alle aldersgrupper.

Fremragende valg af transport og mulighed for forbedring.

Fremragende konkurrencer og turneringer løfter adrenalin og passion til skyerne!

Relaterede produkter

Yderligere Information

Bedømmelse: 4.6
(95)