Teardown + 20 spil - Steam - Regionsfri

Efter betaling vil du modtage en fælles Steam-konto med spillet Teardown og andre topspil, omkring 20 spil og tilføjelser. Kontoen er sælgers personlige konto og er KUN beregnet til spil. For at starte spillet skal du downloade og installere Steam, derefter gå til Teardown-spillet i offline-tilstand, hvorefter du kan begynde at spille. Du bør dog ikke gå fra offline-tilstand til den samme konto i online-tilstand, for ikke at afbryde download af spillet til andre brugere. Alle mulige tekniske problemer ved lanceringen og i spillet er løst gennem den officielle tekniske support fra udgiverne.

Vi tilbyder en personlig sælgerkonto, der ikke har nogen territoriale begrænsninger og er egnet til at spille i ethvert land. Vi garanterer kvaliteten af ​​vores produkter, bekræftet af 20 års erfaring på markedet og mere end 220 tusind salg. Vi har et Webmoney-forretningsniveau på 650, og alle produkter har livstidsgaranti.

Spil venligst ærligt og brug ikke snydekoder. Hvis du har yderligere spørgsmål inden køb, kan du kontakte sælgeren via online chat eller sende en e-mail til vores e-mail.

Teardown + 20 spil - Steam - Regionsfri

Teardown er et vanedannende spil, hvor du kan ødelægge alt! Med dette digitale produkt får du en delt Steam-konto med Teardown og andre topspil, omkring 20 spil og tilføjelser.

Kontoen er sælgers personlige konto og er KUN beregnet til spil. Det har ingen territoriale begrænsninger og er velegnet til at spille i ethvert land.

For at starte spillet skal du downloade og installere Steam, derefter gå til Teardown-spillet i offline-tilstand, hvorefter du kan begynde at spille. Du bør dog ikke gå fra offline-tilstand til den samme konto i online-tilstand, for ikke at afbryde download af spillet til andre brugere.

Vi garanterer kvaliteten af ​​vores produkter, bekræftet af 20 års erfaring på markedet og mere end 220 tusind salg. Vi har et Webmoney-forretningsniveau på 650, og alle produkter har livstidsgaranti.

Spil venligst ærligt og brug ikke snydekoder. Hvis du har yderligere spørgsmål inden køb, kan du kontakte sælgeren via online chat eller sende en e-mail til vores e-mail.

Produktet "Teardown + 20 Games - Steam - Region Free" er en fælles Steam-konto med spillet Teardown og omkring 20 andre topspil og tilføjelser til offline spil. Efter købet vil du modtage et login og en adgangskode fra sælgerens personlige konto, som ikke har nogen territoriale begrænsninger og er egnet til at spille i ethvert land.

For at starte spillet skal du downloade og installere Steam og derefter downloade og installere Teardown-spillet fra Steam-biblioteket. Hvis du er i spillet, før menuen eller indstillingerne vises, kan du afslutte spillet og skifte til Steam offline-tilstand for at begynde at spille. Den angivne konto er sælgerens personlige konto og er kun beregnet til spil; enhver anden handling med kontoen er forbudt.

Sælgeren garanterer produktets kvalitet, bekræftet af mere end 20 års erfaring på markedet og mere end 220 tusinde salg, og alle produkter er forsynet med livstidsgaranti. Spil venligst ærligt og brug ikke snydekoder. Bemærk venligst, at sælgeren ikke er ansvarlig for tekniske problemer under lanceringen og i spillet, som bør løses gennem udgivernes officielle tekniske support.

Hvis du har yderligere spørgsmål inden køb, kan du kontakte sælgeren via online chat eller sende en e-mail til den angivne e-mail.


***


Produktet, du køber, er en delt Steam-konto (login og adgangskode), som inkluderer det licenserede spil Teardown, samt omkring 20 andre topspil og tilføjelser. Kontoen er sælgers personlige konto og er kun beregnet til spil. Efter køb kan du begynde at spille med det samme, men kun i offline-tilstand. For at gøre dette skal du downloade og installere spillet fra Steam-biblioteket, gå ind i det, indtil menuen eller indstillingerne vises, afslutte spillet og skifte Steam til offline-tilstand.

Kontoen har ingen territoriale begrænsninger og er velegnet til at spille i ethvert land. Du behøver ikke at downloade piratkopier af spil med virus og indlejrede minescripts, fordi du kan bruge denne konto til at få adgang til licenserede spil.

Sælger garanterer for produktets kvalitet og yder livstidsgaranti på alle produkter. Sælger er dog ikke ansvarlig for tekniske problemer ved lancering af spillet og uoverensstemmelse mellem pc- og systemparametre. Alle sådanne problemer løses gennem den officielle tekniske support fra udgiverne.

Ved at købe dette produkt accepterer du at spille ærligt og ikke bruge nogen snyderi. Hvis du har yderligere spørgsmål, kan du kontakte sælgeren via online chat eller skrive til ham via e-mail.







Teardown + 20 spil - Steam - Region Free er en pakke, der inkluderer Teardown-spillet og 20 andre spil til Steam-platformen. Alle spil er inkluderet i én konto og kan spilles offline. Spillene er ikke regionsbegrænsede, hvilket betyder, at de kan lanceres i ethvert land. For at bruge din konto offline, skal du følge instruktionerne ovenfor. Sælger er ikke ansvarlig for tekniske problemer ved lancering af spil og uoverensstemmelser mellem pc- og systemparametre. Alle sådanne problemer skal løses gennem udgivernes officielle tekniske support. Hvis du har yderligere spørgsmål inden køb, kontakt sælgeren via online chat eller skriv på e-mail.


***


  1. Fantastisk sæt spil til en lav pris!
  2. Teardown er en meget interessant og spændende destruktionssimulator.
  3. Praktisk og hurtig adgang til spil via Steam.
  4. Region Free - dette betyder, at spil kan spilles i ethvert land i verden.
  5. Sættet indeholder både kendte og mindre kendte spil, så du kan finde nye favoritter.
  6. En fantastisk måde at udvide dit spilbibliotek.
  7. Alle spil i sættet er fuldt funktionelle og kræver ikke yderligere indstillinger.
  8. Fremragende værdi for pengene og kvalitet.
  9. Velegnet til fans af forskellige genrer af spil.
  10. En fantastisk gave til venner og familie, der elsker at spille computerspil.



Ejendommeligheder:




Teardown + 20 spil er et godt køb på Steam!

Fik Teardown + 20 spil på et par minutter og nyder allerede spillene!

The Teardown + 20 Games Digital Goods er en fantastisk mulighed for at spare penge på at købe spil på Steam.

Teardown + 20 spil er en fantastisk kombination af et kvalitetsspil og et stort udvalg af andre spil på Steam.

Fik Teardown + 20 spil til en meget lav pris, og fortrød ikke at købe det et sekund!

Teardown er et fantastisk spil, og de ekstra 20 spil er bare en bonus!

Teardown + 20 spil er en fantastisk måde at diversificere dit spilbibliotek på Steam.

Den digitale version af Teardown + 20-spil er et godt valg for pc-spillere.

Teardown + 20 spil bringer timevis af spændende gameplay til Steam.

Teardown er et vanedannende actionspil, og de ekstra 20 spil er bare en super bonus!

Fantastisk samling af spil på ét sted!

Digitale varer er praktiske og økonomiske.

Teardown er en fantastisk destruktionssimulator.

20 spil - en masse forskellige genrer og stemninger.

Steam er en af ​​de bedste platforme til spilindhold.

Region Free - dette betyder, at spil kan lanceres i ethvert land.

Hurtig og bekvem shopping uden at skulle forlade dit hjem.

Spil er på én konto, hvilket er praktisk til at skifte mellem dem.

En fantastisk måde at genopbygge din samling af spil uden at betale for meget.

Teardown er et glimrende eksempel på, hvordan digitalt indhold kan være kreativt og sjovt.

Relaterede produkter

Yderligere Information

Bedømmelse: 4.7
(108)