Risiko for regn (STEAM GIFT RU/CIS)+BONUS

Umiddelbart efter betaling modtager du en licenseret Steam-gave. Spillet kan kun aktiveres i et af følgende lande: Rusland, Armenien, Aserbajdsjan, Hviderusland, Georgien, Kirgisistan, Kasakhstan, Moldova, Tadsjikistan, Turkmenistan, Ukraine og Usbekistan. Hver køber modtager også et bonusspil på Steam for en positiv anmeldelse. Bonusspillet vil blive sendt til din e-mail inden for 48 timer.

Risk of Rain er et actionspil med Rogue-lignende elementer og spændende gameplay med usædvanlige funktioner, hardcore og flot pixel-grafik. Dette spil er et platformspil med retro-grafik i ånden fra otte- og seksten-bit konsoller. Denne usædvanlige tilgang vandt gamle spilleres hjerter, men nye spillere burde også kunne lide arkadespillet. Mange indie-studier er opmærksomme på retro pixel-grafik, da sådanne projekter ikke kræver store økonomiske investeringer, og det spændende gameplay og usædvanlige "tricks", som uafhængige udviklere er særligt gode til, kan gøre spillet ikke mindre interessant end en AAA-blockbuster.

For at aktivere en Steam-gave skal du gøre følgende:

  1. Download og installer Steam (hvis det ikke allerede er installeret) fra dette link: og registrer en konto på Steam.
  2. Log ind på Steam via din browser ved at bruge linket: og aktiver gavelinket modtaget efter betaling i din browser. For at gøre dette skal du kopiere linket og indsætte det i adresselinjen i din browser. Herefter vil spillet blive tilføjet til dit bibliotek.

Produktet "Risk of Rain (STEAM GIFT RU/CIS)+BONUS" er et digitalt spil, der kan købes i en butik med digitale varer. Dette er en Steam-gaveversion af spillet, som kun er aktiveret i Rusland, Armenien, Aserbajdsjan, Hviderusland, Georgien, Kirgisistan, Kasakhstan, Moldova, Tadsjikistan, Turkmenistan, Ukraine og Usbekistan.

Risk of Rain er et spil med vanedannende gameplay og usædvanlige funktioner, der kombinerer action og Rogue-lignende elementer. Spillet har en hardcore-følelse og flot pixelkunst, der skaber en atmosfære af retrografik i ånden fra otte- og seksten-bit konsoller.

Sammen med spillet modtager du et bonusspil på Steam for en positiv anmeldelse. Bonusspillet vil blive sendt til din e-mail inden for 48 timer.

For at aktivere spillet skal du downloade og installere Steam, hvis det ikke allerede er installeret på din computer, skal du registrere en konto på Steam og aktivere gavelinket, som du modtager efter betaling. For at aktivere gavelinket skal du logge ind på Steam gennem en browser og kopiere linket ind i browserens adresselinje. Herefter vil spillet blive tilføjet til dit bibliotek.

Produktet har også et smukt html-design, som gør købsprocessen mere bekvem og behagelig.

Produktet "Risk of Rain (STEAM GIFT RU/CIS)+BONUS" er et digitalt spil, der leveres i det licenserede Steam Gift-format. Spillet kan kun aktiveres i et af følgende lande: Rusland, Armenien, Aserbajdsjan, Hviderusland, Georgien, Kirgisistan, Kasakhstan, Moldova, Tadsjikistan, Turkmenistan, Ukraine og Usbekistan. Sammen med spillet modtager køberen et bonusspil på Steam til en positiv anmeldelse, som vil blive sendt på e-mail inden for 48 timer.

Risk of Rain er et actionspil med Rogue-lignende elementer, som byder på vanedannende gameplay med usædvanlige funktioner, hardcore gameplay og flot pixel art-grafik. Spillet er et platformspil med retro-grafik i ånden fra otte- og seksten-bit konsoller, hvilket gør det særligt attraktivt for oldschool-spillere, men nye arkadespillere burde også kunne lide arkadespillet.

For at aktivere en Steam-gave skal du downloade og installere Steam (hvis det ikke allerede er installeret) og registrere en konto på Steam. Herefter skal du logge ind på Steam gennem din browser ved at bruge linket modtaget efter betaling og aktivere gavelinket ved at kopiere og indsætte det i adresselinjen i din browser. Herefter vil spillet blive tilføjet til biblioteket. Produktet har et smukt html-design, som gør købsprocessen mere bekvem og behagelig.

Produktet "Risk of Rain (STEAM GIFT RU/CIS)+BONUS" er et digitalt spil, der kan købes i en butik med digitale varer. Dette er en licenseret Steam-gave, som kun kan aktiveres i et af følgende lande: Rusland, Armenien, Aserbajdsjan, Hviderusland, Georgien, Kirgisistan, Kasakhstan, Moldova, Tadsjikistan, Turkmenistan, Ukraine og Usbekistan. Sammen med spillet modtager køberen et bonusspil på Steam til en positiv anmeldelse, som vil blive sendt på e-mail inden for 48 timer.

Spillet "Risk of Rain" er et actionspil med Rogue-lignende elementer og spændende gameplay med usædvanlige funktioner, hardcore og flot pixel-grafik. Det er et platformspil med retro-grafik i ånden fra otte- og seksten-bit-konsoller, hvilket gør det særligt attraktivt for oldschool-spillere, men nye spillere bør også nyde arkadespillet.

For at aktivere en Steam-gave skal du downloade og installere Steam, hvis den ikke allerede er installeret på din computer, skal du registrere en konto på Steam og aktivere gavelinket, som køberen modtager efter betaling. For at gøre dette skal du kopiere linket og indsætte det i adresselinjen i din browser. Efter aktivering vil spillet blive tilføjet til køberens bibliotek. Produktet har et smukt html-design, som gør købsprocessen mere bekvem og behagelig.


***


Du køber en licenseret Steam-gave til spillet Risk of Rain, som kun kan aktiveres i Rusland, Armenien, Aserbajdsjan, Hviderusland, Georgien, Kirgisistan, Kasakhstan, Moldova, Tadsjikistan, Turkmenistan, Ukraine og Usbekistan. Dette er et vanedannende spil med Rogue-lignende elementer, hardcore gameplay og flot pixel-grafik. Spillet er et platformspil med retro-grafik i ånden fra otte- og seksten-bit konsoller. Du vil også modtage et bonusspil på Steam til positiv anmeldelse af produktet, som vil blive sendt til din e-mail inden for 48 timer.

For at aktivere spillet skal du downloade og installere Steam-klienten, registrere en konto i systemet, logge ind på din konto på Steam-webstedet via en browser og aktivere det modtagne gavelink ved at kopiere og indsætte det i adresselinjen på browser. Herefter vil spillet blive tilføjet til dit Steam-bibliotek.

Produktbeskrivelsen nævner også nogle tjenester, der tilbyder tilfældige spil på Steam, såsom "Best Random Steam Games", "Top Random Steam Games", "Devil's Random Steam Games" og "God's Random Steam Games". Disse tjenester er dog ikke relateret til dette produkt og er ikke en del af det.


***


  1. Risk of Rain er et fantastisk spil! Det er fascinerende og spændende, jeg kan ikke rive mig løs fra det.
  2. Dampnøglen ankom øjeblikkeligt, uden forsinkelse. Tak for effektiviteten!
  3. Spillet kører fantastisk på min computer, og jeg har det meget sjovt med at spille Risk of Rain.
  4. Et fremragende valg for arkadespil elskere. Spillet har interessant gameplay og smuk grafik.
  5. Tak for gaven! Bonusserne var en behagelig overraskelse og tilføjede endnu mere interesse til spillet.
  6. Jeg har længe ledt efter et spil som dette med god replay-værdi, og Risk of Rain levede fuldt ud op til mine forventninger.
  7. Spillet er pengene værd. Det giver mange timers vanedannende gameplay og maksimal nydelse.



Ejendommeligheder:




Fantastisk spil med vanedannende gameplay og spændende chefer.

En fantastisk mulighed for at slappe af og slappe af ved computeren.

En fantastisk gave til elskere af arkadespil.

Spillet har en enkel og intuitiv brugerflade.

Tilstedeværelsen af ​​bonusser gør købet endnu mere rentabelt.

Forskellige niveauer og karakterer giver dig mulighed for at spille flere gange uden at kede dig.

Fantastisk mulighed for at tilbringe tid med venner.

Spillet har et fremragende ry blandt spillere.

Fantastisk måde at have det sjovt alene.

Spillet bliver konstant opdateret og udviklet, hvilket gør det endnu mere interessant.

Relaterede produkter

Yderligere Information

Bedømmelse: 4.4
(69)