Spyro Reignited Trilogy ✔️STEAM-konto

Ved at købe produktet får du adgang til en licenseret konto hos spillet Spyro Reignited Trilogy (STEAM) til offlinebrug. Du vil få tilsendt et login og adgangskode for at logge ind på din konto.

Hvad får du ved køb? Du er garanteret adgang til Spyro Reignited Trilogy offline. Dette er en licenseret version af spillet, som giver dig mulighed for at spare mere end 90 % af dine penge sammenlignet med at købe en ny. Du vil være i stand til at fuldføre hele den enkelte gennemspilning af spillet, men spillets onlinefunktionalitet er ikke garanteret og fungerer muligvis ikke korrekt. Sproget i spillet er engelsk. Du vil også selv kunne downloade opdateringer og patches, som sikrer, at du har en frisk og opdateret version af spillet. Inden for 60 dage fra købsdatoen modtager du en garanti fra sælgeren.

Det er vigtigt at sikre, at din pc opfylder systemkravene til spillet. Dette kan gøres på kravsiden. Det er forbudt at spille med snydekoder, tilføje og spille gratis spil på din konto, ændre indstillinger og andre kontodata.

Købsbetingelserne er som følger: Produktet er ikke en digital Steam-aktiveringsnøgle. Du får adgang til vores Steam-konto med spillet købt på den. Kontoaktivering udføres uden tredjepartsprogrammer. Kontoen overføres ikke til dit ejerskab, du får adgang til spillet, der kan være andre brugere på kontoen, det er forbudt at blande sig i kontosikkerhedsindstillingerne og udføre andre handlinger, der ikke er nødvendige for spillet. Steam Family Sharing bruges ikke på kontoen (du kan ikke dele spillet på din konto). Kontoen kan beskyttes med indbyggede sikkerhedsfunktioner. Sælger er ikke ansvarlig for eventuel forkert drift af kontoen gennem cloud-tjenester (GFN, Stadia, Playkey og andre). Hvis du ikke er tilfreds med nogen af ​​ovenstående oplysninger, skal du ikke købe dette produkt! Dette produkt kan ikke returneres eller ombyttes.

Et link til din konto og instruktioner vil blive sendt med det samme til den e-mailadresse, du har angivet under betalingen. Vær forsigtig, når du indtaster din e-mail. Brug Notesblok eller Wordpad til at åbne filen.

Hvordan aktiverer man cashback? Skriv en positiv anmeldelse på købssiden og modtag et gavekort til en værdi af 5 % af produktets pris.

Spyro Reignited Trilogy er et pc-spil, der kan spilles på STEAM-platformen. Dette er et digitalt produkt, som du kan købe i en digital butik. Ved køb får du adgang til en licenseret STEAM-konto med spillet Spyro Reignited Trilogy til offlinebrug.

Spyro Reignited Trilogy er en samling af tre spil inklusive Spyro the Dragon, Spyro 2: Ripto's Rage! og Spyro: Dragens år. I spillet vil du styre en drage ved navn Spyro, som tager på eventyr til forskellige verdener for at redde sine venner og beskytte sit hjem mod skurke. Spillet har utrolig grafik, forbedret gameplay og nye funktioner til spillere.

Når du køber Spyro Reignited Trilogy fra den digitale butik, får du garanteret offline adgang til spillet. Dette er en licenseret version af spillet, hvilket betyder, at du sparer over 90 % af dine penge sammenlignet med at købe en ny. Du vil være i stand til at gennemgå en helt enkelt gennemspilning af spillet, samt selvstændigt downloade opdateringer og patches til spillet.

Sørg for, at din pc opfylder spillets systemkrav, før du køber Spyro Reignited Trilogy. Når du køber et produkt, modtager du et login og en adgangskode for at logge ind på din konto. Vær forsigtig, når du indtaster din e-mail, da et link til din konto og instruktioner sendes med det samme til din e-mail.

En god bonus ved køb: Skriv en positiv anmeldelse på købssiden og modtag et gavekort på 5% af prisen på produktet.

Spyro Reignited Trilogy er en samling af tre spil, Spyro the Dragon, Spyro 2: Ripto's Rage! og Spyro: Year of the Dragon, tilgængelig til at spille på STEAM-platformen. Ved køb vil du modtage adgang til en licenseret konto, som giver dig mulighed for at spille offline. Dette er en licenseret version af spillet, hvilket betyder, at du sparer over 90 % af dine penge sammenlignet med at købe en ny. Du vil få tilsendt et brugernavn og en adgangskode for at logge ind på din konto. Spillets sprog er engelsk, og du vil være i stand til at fuldføre hele spillets gennemspilning for én spiller. Du vil også selv kunne downloade opdateringer og patches, som sikrer, at du har en frisk og opdateret version af spillet. Spillets onlinefunktionalitet er dog ikke garanteret og fungerer muligvis ikke korrekt.

Det er vigtigt at sikre, at din pc lever op til spillets systemkrav, som du kan finde på kravsiden. Det er forbudt at spille med snydekoder, tilføje og spille gratis spil på din konto, ændre indstillinger og andre kontodata. Kontoen overføres ikke til dit ejerskab, og der kan være andre brugere på kontoen. Steam Family Sharing bruges ikke på kontoen (du kan ikke dele spillet på din konto), og kontoen kan beskyttes af indbyggede sikkerhedsfunktioner. Sælger er ikke ansvarlig for eventuel forkert drift af kontoen gennem cloud-tjenester (GFN, Stadia, Playkey og andre).

Ved køb af et produkt vil du modtage et login og adgangskode til at logge ind på din konto, som sendes til din e-mailadresse. Vær forsigtig, når du indtaster din e-mail. Produktet kan ikke returneres eller ombyttes, og købsbetingelserne er således, at produktet ikke er en Steam digital aktiveringsnøgle. En god bonus - på købssiden, skriv en positiv anmeldelse og modtag et gavekort på 5% af prisen på produktet.


***


Spyro Reignited Trilogy er en licenseret version af spillet til STEAM, som du kan købe hos en sælger. Ved køb vil du modtage et login og adgangskode til en licenskonto, som giver dig garanteret adgang til spillet offline. Du sparer mere end 90 % af dine penge, fordi du køber en færdig konto og ikke den fulde version af spillet. Du vil være i stand til at gennemføre en fuld enkelt spiller gennemspilning af spillet, men spillets online funktioner er ikke garanteret og fungerer muligvis ikke korrekt. Spillets sprog er engelsk.

Ved køb modtager du en licenseret version af spillet, muligheden for at downloade opdateringer og patches samt en 60-dages garanti fra sælgeren. Det er vigtigt at sikre, at din computer opfylder spillets systemkrav.

Produktet er ikke en digital Steam-aktiveringsnøgle; du får adgang til din Steam-konto med spillet købt på den. Kontoaktivering udføres uden tredjepartsprogrammer. Du får adgang til spillet, der kan være andre brugere på kontoen, og du må ikke blande dig i kontosikkerhedsindstillingerne eller udføre andre handlinger, der ikke er nødvendige for spillet.

Sælger er ikke ansvarlig for eventuel forkert drift af kontoen gennem cloud-tjenester (GFN, Stadia, Playkey og andre). Hvis du ikke er tilfreds med nogen af ​​ovenstående oplysninger, skal du ikke købe dette produkt. Dette produkt kan ikke returneres eller ombyttes.

Et link til din konto og instruktioner vil blive sendt med det samme til den e-mailadresse, du har angivet under betalingen. For at modtage et cashback på 5% af produktprisen, skal du give en positiv anmeldelse på købssiden.







Spyro Reignited Trilogy er en samling af tre klassiske spil, der er remasteret og opdateret med moderne teknologi. Spil inkluderer Spyro the Dragon, Spyro 2: Ripto's Rage! og Spyro: Dragens år. I spillet styrer du en drage ved navn Spyro, mens han kæmper mod fjender, samler skatte og løser gåder for at redde sin verden.

Dette produkt præsenteres som en STEAM-konto, som giver dig mulighed for at downloade og spille spillet på din computer. Derudover kan du, når du køber dette produkt, modtage et gavekort til 5% af prisen på produktet ved at give en positiv anmeldelse og informere sælgeren om dit ønske om at modtage en gave. Gaven sendes inden for 1-48 timer til fanen "Korrespondance". Det anbefales at dele oplysninger om produktet med venner på sociale netværk Vkontakte, Facebook eller Twitter.


***


  1. Spyro Reignited Trilogy er et utroligt smukt og spændende spil, der vil glæde fans af eventyrplatformspillere.
  2. At købe Spyro Reignited Trilogy på en STEAM-konto er en fantastisk måde at kaste sig ud i en verden af ​​magi og fantasi.
  3. Spyro Reignited Trilogy er en samling af klassiske spil, der helt sikkert vil glæde alle, der er vokset op på PlayStation.
  4. En STEAM-konto med spillet Spyro Reignited Trilogy er en fantastisk gave til et barn eller en voksen, der elsker spil med farverige karakterer og et fascinerende plot.
  5. Spyro Reignited Trilogy på STEAM er et spil med fremragende grafik, vanedannende gameplay og sjove karakterer.
  6. Spyro Reignited Trilogy er en fantastisk måde at tilbringe tid med venner eller familie og have en masse sjov med at spille spillet.
  7. At købe den digitale version af Spyro Reignited Trilogy på STEAM er en praktisk og hurtig måde at spare tid på at installere og opsætte spillet.
  8. Spyro Reignited Trilogy er et spil, der giver dig mulighed for at slappe af og flygte fra hverdagens bekymringer.
  9. En STEAM-konto med spillet Spyro Reignited Trilogy er en fremragende løsning for dem, der vil have adgang til spillet når som helst og hvor som helst i verden.
  10. Spyro Reignited Trilogy er et spil, der helt sikkert vil appellere til alle, der elsker lyse og spændende eventyr.



Ejendommeligheder:




Spyro Reignited Trilogy er en fantastisk måde at kaste sig ud i den nostalgiske atmosfære og opleve velkendte eventyr i en ny kvalitet.

Et fremragende spil med smuk grafik og sjove figurer, der vil give dig mange timers spændende gameplay.

Spyro Reignited Trilogy er et godt valg for alle fans af klassiske platformspil.

Spillet er fyldt med lyse farver og sjove scener, der helt sikkert vil sætte et smil på dit ansigt.

En fantastisk mulighed for dem, der ønsker at bruge tid på at lege med venner eller familie.

Spyro Reignited Trilogy er det perfekte valg for dem, der leder efter et let og sjovt spil.

Spillet har en fremragende balance mellem sværhedsgrad og sjov, hvilket gør det tilgængeligt for et bredt publikum af spillere.

Grafik og lyd af høj kvalitet giver dig mulighed for fuldt ud at fordybe dig i spilverdenen og føle dens atmosfære.

Spyro Reignited Trilogy er et klassisk spil, der har bevaret sin fulde charme og appel.

Spillet giver en masse glæde og fornøjelse, og jeg vil anbefale det til alle, der elsker gode platformere.

Et fremragende spil for fans af platformspillere og klassikere af genren!

Fantastisk grafik og fantastisk soundtrack!

Fantastisk gameplay, der ikke vil lade dig kede dig!

En fantastisk kombination af nye funktioner og gode gamle Spyro!

God pris for tre spil!

Enkel og brugervenlig STEAM-grænseflade, nem at starte og spille!

Den perfekte måde at opleve Spyros verden på din pc!

Relaterede produkter

Yderligere Information

Bedømmelse: 4.6
(95)