[ FORTNITE ] Ice Legends XBOX ONE / SERIES X|S ?

Umiddelbart efter betaling modtager du en digital nøgle til XBOX SERIES X/S-konsollen til spillet "[FORTNITE] Ice Legends". ❗❗❗TIL AKTIVERING DU BRUGER❗ XBOX KONSOL❗ Hvis du ikke har en konsol, betales aktiveringstjenesten på andre platforme (PC, XBOX, PS4, Nintendo).❗❗❗ Aktiveringsområde: Tyrkiet. For at aktivere nøglen skal du have en VPN med forbindelse til Tyrkiet. Når det er aktiveret, vil spillet være tilgængeligt uden regionale begrænsninger og vil for altid være forbundet med din Microsoft-konto. Du kan downloade spillet i en hvilken som helst region og til enhver tid med alle tilgængelige sprog, inklusive russisk (undertekster), engelsk, tysk, fransk, polsk, portugisisk og mere. Med Ice Legends Pack vil du holde dig kold og få isen Raven outfit og dekoration The Cage Back Bling, Icy Red Knight Outfit og Red Shield Back Bling, og Icy Love Ranger Outfit og Wings of Love Back Bling.

Aktiveringsinstruktioner fra en Android-telefon:

  1. Download og åbn Hola Free VPN Proxy-appen.
  2. I adresselinjen skal du følge linket eller vælge browser og downloade fra Tyrkiet.
  3. Log ind på din konto ved at indtaste din e-mail og kontologin.
  4. Indtast nøglen, aktiver og download spillet KUN på din XBOX SERIES XS ELLER PC WIN 10-konsol!
  5. For at downloade spillet på din pc skal du opdatere Windows 10 til den seneste udgivelsesversion.
  6. Installer den officielle Xbox Beta PC launcher eller gennem Microsoft Store, log ind med din konto og installer spillet.

Aktiveringsinstruktioner fra en pc:

  1. Installer Hola Free VPN Proxy-udvidelsen.
  2. Følg dette link.
  3. Log ind på din konto.
  4. Slå Hola til, og vælg at oprette forbindelse fra Tyrkiet.
  5. Indtast nøglen, klik på næste, bekræft aktivering.
  6. Download spillet KUN på din XBOX ONE ELLER PC WIN 10-konsol!
  7. For at downloade spillet på din pc skal du opdatere Windows 10 til den seneste udgivelsesversion.
  8. Installer den officielle Xbox Beta PC launcher eller gennem Microsoft Store, log ind med din konto og installer spillet.

Velkommen til vores digitale butik, hvor du kan købe en digital nøgle til spillet "[FORTNITE] Ice Legends" på din XBOX ONE / SERIES X|S-konsol. Dette spil vil give dig en uforglemmelig oplevelse og et spændende tidsfordriv.

Med Frozen Legends-pakken modtager du Icy Raven Outfit og Cage Back Bling, Icy Red Knight Outfit og Red Shield Back Bling og Icy Love Ranger Outfit og Wings of Love Back Bling. Med dette sæt vil du være i stand til at holde hovedet koldt i de sværeste situationer og erobre nye højder i spillet.

Efter betaling vil du øjeblikkeligt modtage en digital nøgle til at aktivere spillet. Bemærk venligst, at aktivering kræver en XBOX ONE / SERIES X|S-konsol. Hvis du ikke har en konsol, tilbyder vi aktiveringsservice på andre platforme (PC, XBOX, PS4, Nintendo) mod et ekstra gebyr. Aktiveringsregion - Türkiye. For at aktivere nøglen skal du have en VPN med forbindelse til Tyrkiet.

Når det er aktiveret, vil spillet være tilgængeligt uden regionale begrænsninger og vil for altid være forbundet med din Microsoft-konto. Du kan downloade spillet i enhver region og til enhver tid med alle tilgængelige sprog, inklusive russisk (undertekster), engelsk, tysk, fransk, polsk, portugisisk osv.

Gør din spiloplevelse uforglemmelig med Frozen Legends Pack til [FORTNITE]. Skynd dig at købe en digital nøgle og nyd spillet fuldt ud!

[FORTNITE] Frozen Legends Digital Key til Xbox Series X/S er et bundt, der inkluderer Frozen Outfit og Back Blings til tre Fortnite-karakterer: Raven, Red Knight og Love Ranger. Med dette sæt vil du være i stand til at forblive cool og få succes i spillets hårdeste situationer.

Efter købet modtager du øjeblikkeligt en digital nøgle til at aktivere spillet. Bemærk venligst, at der kræves en Xbox Series X/S-konsol for at aktivere nøglen, og hvis du ikke har en, kan du bestille aktiveringstjenesten på andre platforme mod et ekstra gebyr. Nøgleaktiveringsregionen er Tyrkiet, så aktivering kræver en VPN med forbindelse til Tyrkiet.

Efter aktivering af nøglen vil spillet være tilgængeligt uden regionale begrænsninger og vil for altid være forbundet med din Microsoft-konto. Du vil være i stand til at downloade spillet i enhver region og på ethvert sprog (inklusive russisk) på Xbox Series X/S eller på en pc med Windows 10 ved hjælp af den officielle Xbox Beta PC-starter eller Microsoft Store.

Gå ikke glip af muligheden for at forbedre din spiloplevelse med Ice Legends Pack til [FORTNITE]. Køb din digitale nøgle nu og nyd spillet til fulde!


***


Dette produkt er en digital nøgle til aktivering af Frozen Legends-pakken i Fortnite på Xbox One eller Xbox Series X|S-konsollen. For at aktivere nøglen skal du have en Xbox-konsol eller et aktiveringsgebyr på andre platforme. Aktiveringsregionen er Tyrkiet, så for at aktivere nøglen skal du være forbundet til en VPN med en server i Tyrkiet. Efter aktivering bliver spillet tilgængeligt uden regionale begrænsninger og er knyttet til en Microsoft-konto.

Ice Legends-sættet inkluderer: Raven-outfittet og Cage-ryg-blingen; Red Knight outfit og Red Shield ryg bling; Love Ranger Outfit og Wings of Love Back Bling.

Spilsprog inkluderer russisk (undertekster), engelsk, tysk, fransk, polsk, portugisisk osv.

For at aktivere nøglen fra en Android-telefon skal du downloade og åbne Hola Free VPN Proxy-applikationen, følge linket i adresselinjen eller vælge en browser og downloade fra Tyrkiet, logge ind på din konto ved at indtaste din e-mail og kontologin, indtast nøglen, aktiver og download spillet til en Xbox Series X|S-konsol eller PC Win 10. For at downloade spillet på en pc skal du opdatere Windows 10 til den nyeste version af udgivelsen og installere den officielle Xbox Beta-pc launcher eller gennem Microsoft Store, log ind med din konto og installer spillet.

For at aktivere nøglen fra en pc skal du installere Hola Free VPN Proxy-udvidelsen, følge linket, logge ind på din konto, tænde Hola og vælge en forbindelse fra Tyrkiet, indtaste nøglen, bekræfte aktivering og downloade spillet til din Xbox One eller PC Win 10-konsol. For at downloade spillet på en pc skal du også opdatere Windows 10 til den nyeste version af udgivelsen og installere den officielle Xbox Beta PC-starter eller via Microsoft Store, logge ind med din konto og installere spillet.


***


  1. Fantastisk digitalt indhold til Fortnite- og XBOX-fans!
  2. Ice Legends er en spændende tilføjelse til Fortnite!
  3. Jeg har spillet Ice Legends i flere dage nu, og jeg kan absolut ikke stoppe med at spille!
  4. Denne digitale genstand er et must for alle, der elsker Fortnite!
  5. Med den nye Ice Legends-udvidelse ser spillet endnu mere spændende ud!
  6. Hvis du leder efter en ny udfordring i Fortnite, så er Frost Legends et godt valg!
  7. Meget tilfreds med købet af Ice Legends til min XBOX!
  8. Nye figurer og genstande i Ice Legends gør spillet endnu mere interessant!
  9. Jeg elsker, hvordan Frost Legends giver mig mulighed for at udvide min Fortnite-spiloplevelse.
  10. Jeg råder alle Fortnite-fans til at prøve Ice Legends – det er virkelig det værd!
  11. Frost Legends er en af ​​de bedste DLC'er til Fortnite. De nye kostumer og genstande ser fantastiske ud!
  12. Hvis du elsker Fortnite, så skal du bestemt prøve Ice Legends. Dette er en fantastisk tilføjelse til spillet!
  13. Jeg nød virkelig at spille Ice Legends. Nye opgaver og udfordringer tvinger dig til at se på spillet på en ny måde.
  14. Hvis du leder efter nye måder at tilføje variation til dit Fortnite-gameplay, er Frozen Legends et godt valg.
  15. De nye kostumer og genstande i Frozen Legends er så seje, at jeg ikke kan stoppe med at spille Fortnite!
  16. Frozen Legends er den perfekte tilføjelse til enhver Fortnite-sæson. De tilføjer nye elementer, som du vil elske.
  17. Jeg er meget glad for mit køb af Frozen Legends til Fortnite. Dette giver mig ny motivation til at spille spillet.
  18. Frozen Legends er en fantastisk tilføjelse til Fortnite, der er vanedannende og giver dig lyst til mere.
  19. Hvis du ønsker at tilføje noget nyt til Fortnite, så er Frost Legends et godt valg. Nye genstande og kostumer gør spillet endnu mere spændende.
  20. Jeg synes, at Frost Legends er den bedste Fortnite DLC, jeg har spillet. Jeg anbefaler det stærkt til alle fans af spillet.



Ejendommeligheder:




Fantastisk spil for alle fans af skydespil og actionspil!

Grafik og lyd på højeste niveau, gameplayet fanger fra de første minutter.

Mange forskellige karakterer og våben giver dig mulighed for at skabe en unik spillestil.

Et interessant plot og opgaver, der ikke vil lade selv erfarne spillere kede sig.

Et stort antal spiltilstande, som hver kræver sin egen taktik og strategi.

Praktiske kontroller og indstillinger, der kan ændres, så de passer til din spillestil.

Spillet bliver konstant opdateret og suppleret med nyt indhold, så du ikke keder dig og efterlader altid plads til nye opdagelser.

Fremragende multiplayer, hvor du kan konkurrere med andre spillere og skabe hold med dine venner.

Tilgængeligheden af ​​spillet på Xbox One og Xbox Series X|S, så du kan spille på enhver af disse konsoller.

Generelt et fremragende digitalt produkt, der bestemt er prisen værd og ikke vil efterlade nogen fan af skydespil ligeglade.

Relaterede produkter

Yderligere Information

Bedømmelse: 4.3
(56)