Spotify PREMIUM 1/3/6/12 MÅNEDER [INDIVIDUEL]?

Produktbeskrivelse: Du kan abonnere på Spotify selv med en konto, der er registreret i Den Russiske Føderation. Vi kan ændre din region til Tyrkiet, så du kan fortsætte med at bruge tjenesten som før. Når du køber et premium-abonnement, skal du oplyse dine kontooplysninger. Der kræves ingen VPN for at bruge. Alle kunstnere er tilgængelige, og abonnementet inkluderer også animerede Canvas-covers (som ikke er inkluderet i RF-abonnementet). Hele den betalte periode vil straks blive vist i din profil i abonnementsoplysningerne, og en betalingskvittering vil blive sendt til din e-mail. Jeg garanterer, at abonnementet fungerer i hele den betalte periode. Der er tale om en fuldgyldig individuel præmie og ikke et familieabonnement, så efter betaling vil du uden problemer kunne bruge abonnementet i hele løbetiden.

Spotify er en af ​​de mest populære tjenester, hvor du lovligt kan lytte online til numre fra et enormt musikkatalog. Tjenesten tilbyder dog ikke kun et bredt udvalg af musik, men bruger også musikvalgalgoritmer, der næsten perfekt tilpasser sig lytternes smag. Spotify byder også på temaafspilningslister kurateret af andre brugere og musikere. Du kan også nyde det daglige mix, der er tilgængeligt hver dag, med nye valg, der venter på dig hver uge.

Bemærk venligst, at Spotify kan bede dig om at bekræfte din placering hver anden uge. Hvis du bliver bedt om bekræftelse, skal du bruge en VPN i Tyrkiet og indtaste en tilfældig adresse i Tyrkiet i det påkrævede felt for at bekræftelsen lykkes.

Del med venner på Vkontakte, Facebook og Twitter.

Spotify PREMIUM 1/3/6/12 MÅNEDER [INDIVIDUEL]

Vi præsenterer for dig Spotify PREMIUM - et premium-abonnement på en af ​​de mest populære tjenester, der giver den lovlige mulighed for at lytte online til numre fra et enormt musikkatalog.

Med dette abonnement får du ubegrænset adgang til alle kunstnere, samt animerede Canvas-covers, der ikke er inkluderet i det almindelige abonnement.

Spotify PREMIUM er en fuldgyldig individuel præmie, som du kan købe i 1, 3, 6 eller 12 måneder. Umiddelbart efter betaling vil hele den betalte periode blive vist i din profil i abonnementsoplysningerne, og en betalingskvittering vil blive sendt til din e-mail.

Der kræves ingen VPN for at bruge abonnementet, og du kan abonnere selv på en konto, der er registreret i Den Russiske Føderation. Vi kan ændre din region til Tyrkiet, så du kan fortsætte med at bruge tjenesten som før.

Bemærk venligst, at Spotify kan bede dig om at bekræfte din placering hver anden uge. Hvis du bliver bedt om bekræftelse, skal du bruge en VPN i Tyrkiet og indtaste en tilfældig adresse i Tyrkiet i det påkrævede felt for at bekræftelsen lykkes.

Køb Spotify PREMIUM og nyd ubegrænset musik!


***


Spotify PREMIUM er et abonnement på Spotify musiktjenesten, som giver mulighed for at lytte online til numre fra et kæmpe musikkatalog. Ved at købe et individuelt premium-abonnement i 1, 3, 6 eller 12 måneder får du adgang til alle kunstnere, samt animerede Canvas-covers, som ikke er inkluderet i RF-abonnementet.

Derudover tilbyder Spotify musikvalgalgoritmer, der er næsten perfekt skræddersyet til lytternes smag. Abonnementet inkluderer også tematiske spillelister, der er udarbejdet af andre brugere og musikerne selv. Du vil også modtage ugentlige valg, og det såkaldte Daily Mix er tilgængeligt dagligt.

Der kræves ingen VPN for at abonnere. Du kan abonnere på en russisk konto, og så ændrer vi din region til Tyrkiet. Derfor kan du bruge Spotify-tjenesten som hidtil. Du skal oplyse kontooplysninger, og hele den betalte periode vil straks blive vist i din profil i abonnementsoplysningerne, og en betalingskvittering vil blive sendt til din e-mail.

Det er værd at bemærke, at der ikke er tale om et familieabonnement, men en fuldgyldig individuel præmie, som du betaler én gang og uden problemer kan bruge i hele abonnementets varighed.

Bemærk venligst, at Spotify kan anmode om lokationsbekræftelse hver anden uge. Hvis appen beder om denne bekræftelse, skal du bruge en VPN i Tyrkiet og indtaste en tilfældig adresse i Tyrkiet i det påkrævede felt, og bekræftelsen vil bestå.


***


  1. Spotify Premium er en fantastisk måde at få adgang til millioner af numre og nyde musik uden annoncer.
  2. Jeg blev fuldstændig forelsket i Spotify Premium! Det giver mig mulighed for at oprette mine egne afspilningslister og nyde musik uden begrænsninger.
  3. Tak til Spotify for muligheden for at lytte til musik i høj kvalitet! Jeg nyder hver note.
  4. Spotify Premium er den bedste måde at opdage ny musik og nyde dine yndlingsnumre uden begrænsninger.
  5. Jeg kan ikke forestille mig mit liv uden Spotify Premium! Dette er en fantastisk måde at slappe af og nyde din yndlingsmusik.
  6. Hvis du elsker musik, så er Spotify Premium, hvad du har brug for! Du får adgang til et stort antal numre og kan nyde dem uden reklamer.
  7. Spotify Premium er en fantastisk måde at nyde musik når som helst og hvor som helst! Jeg elsker at lytte til musik på farten og på arbejdet takket være denne service.



Ejendommeligheder:




Spotify PREMIUM er en fantastisk måde at få adgang til over 70 millioner sange uden annoncer!

Jeg abonnerede på Spotify PREMIUM i 6 måneder, og jeg er glad for, at jeg kan lytte til musik uden begrænsninger og annoncer.

Hvis du elsker musik, så er Spotify PREMIUM bestemt et forsøg værd – det er praktisk og overkommeligt.

Med Spotify PREMIUM kan jeg oprette mine egne playlister og dele dem med mine venner – det er meget fedt!

Jeg elsker at lytte til musik i høj kvalitet, og Spotify PREMIUM giver mig adgang til højkvalitetsoptagelser.

Spotify PREMIUM giver mig mulighed for at lytte til musik offline, hvilket er praktisk, når jeg er steder uden internetadgang.

Med Spotify PREMIUM kan jeg opdage nye kunstnere og genrer med personlige anbefalinger.

Jeg abonnerede på Spotify PREMIUM i 12 måneder og har ikke fortrudt – det er en fantastisk investering i min yndlingshobby.

Spotify PREMIUM er en praktisk og nem måde at nyde musik på uden at skulle købe hvert nummer separat.

Jeg anbefaler Spotify PREMIUM til alle, der ønsker at nyde deres yndlingsmusik uden begrænsninger eller annoncer.

Relaterede produkter

Yderligere Information

Bedømmelse: 4.7
(108)