Liter rabatkode til 15% rabat + 2 bøger i gave

Rabatten gælder ved køb af et vilkårligt antal bøger gennem kurven og er gyldig i 2 dage efter aktivering af kampagnekoden. Kampagnekoden kan bruges på enhver konto, inklusive den gamle, men kun én gang. Bemærk venligst, at rabatter på kampagnekoder ikke kan kombineres med andre kampagner, rabatter og specialtilbud.

Yderligere Information:

Bemærk venligst, at garantien er gyldig på det tidspunkt, hvor kampagnekoden aktiveres.

Del med dine venner:

  • Vkontakte
  • Facebook
  • Twitter

Rabatten er gyldig ved køb af et vilkårligt antal bøger gennem kurven inden for 2 dage efter aktivering af kampagnekoden. Kampagnekoden kan bruges på enhver konto, inklusive den gamle, men kun én gang. Bemærk venligst, at rabatter på kampagnekoder ikke kan kombineres med andre kampagner, rabatter og specialtilbud. Garantien er gyldig på det tidspunkt, hvor kampagnekoden aktiveres. Fortæl dine venner om vores kampagne ved at dele linket på VKontakte, Facebook eller Twitter.

Liter rabatkode til 15% rabat + 2 bøger i gave

Modtag en unik kampagnekode til 15% rabat og 2 bøger i gave ved køb af digitale varer i vores butik. Kampagnekoden er gyldig på alle produkter i butikken, inklusive nye varer og bestsellere.

For at bruge en kampagnekode skal du blot indtaste den ved kassen. Rabatten vil automatisk blive anvendt på dit køb, og du kan vælge 2 bøger som gave fra en bestemt liste.

Gå ikke glip af muligheden for at købe dine yndlingsbøger og få en dejlig bonus!

Liters kampagnekoden giver dig ret til at modtage 15 % rabat på køb af et vilkårligt antal bøger inden for 2 dage efter aktiveringen. Når du aktiverer kampagnekoden, vil du også modtage 2 bøger i gave. Kampagnekoden kan bruges på enhver konto, inklusive den gamle, men kun én gang. Bemærk venligst, at rabatter på kampagnekoder ikke kan kombineres med andre kampagner, rabatter og specialtilbud. Garantien er gyldig på det tidspunkt, hvor kampagnekoden aktiveres. For at bruge en kampagnekode skal du indtaste den, når du afgiver din ordre. Når kampagnekoden er aktiveret, vil rabatten og gaven automatisk blive anvendt på dit køb. Glem ikke at dele information om vores kampagne med dine venner ved at følge linket på VKontakte, Facebook eller Twitter.


***


Liters kampagnekoden giver 15% rabat ved køb af eventuelle bøger på liters hjemmeside. Derudover får du to bøger i gave. Du kan aktivere kampagnekoden på købstidspunktet. Skynd dig at drage fordel af dette tilbud for at spare på dine yndlingsbøger og få den ekstra bonus med to spændende titler. Glem ikke også at dele dette tilbud med dine venner på sociale netværk Vkontakte, Facebook og Twitter!


***


  1. Liters rabatkoden er en fantastisk mulighed for at spare på køb af bøger og få to gratis bøger!
  2. Jeg blev positivt overrasket, da jeg hørte om liters rabatkode, som gav mig mulighed for at købe to bøger og få 15% rabat på hele købet.
  3. Liters kampagnekoden er en fantastisk måde at genopbygge dit bibliotek og spare penge på at købe bøger.
  4. Jeg har allerede brugt liters rabatkode flere gange og har været glad for mit køb hver gang. To gratis gaver og en rabat på hele dit køb er et utroligt tilbud!
  5. Hvis du kan lide at læse bøger, så er liters kampagnekoden, hvad du har brug for! Det giver dig mulighed for at købe to bøger og få rabat på hele købet.
  6. Jeg anbefaler liters kampagnekoden til alle mine venner, fordi det er en fantastisk måde at købe bøger til en god pris og få to gratis gaver.
  7. Liters rabatkoden er en rigtig gave til bogelskere! Jeg har allerede brugt den flere gange og har været glad for mit køb hver gang.



Ejendommeligheder:




Godt tilbud fra LitRes! Få 15% rabat og to bøger i gave – det er bare super!

Spar penge og få to spændende bøger gratis med liters rabatkode til 15 %.

Det er dejligt, at liter giver en kampagnekode til 15% rabat og ekstra bøger i gave! Dette er utvivlsomt et rentabelt tilbud til læseelskere.

Jeg brugte liters kampagnekode og fik to gode bøger i gave! Det var forbløffende!

Hvis du elsker at læse, så gå ikke glip af chancen for at spare penge og få yderligere bøger med liters rabatkode med 15 % rabat.

Jeg blev positivt overrasket, da jeg fandt ud af, at jeg kan få 15% rabat og to bøger i gave ved at bruge liters rabatkode. Stærkt anbefale!

Tak liter for det gode tilbud! Jeg modtog to bøger i gave og sparede penge med en rabatkode på 15 %.

Relaterede produkter

Yderligere Information

Bedømmelse: 4.1
(30)