SnowRunner - Western Star 49X ? DLC STEAM GIFT RU

Køb DLC STEAM GIFT FOR RUSSIA - en tilføjelse til spillet, der skal lanceres på Steam-versionen af ​​spillet. Levering sker automatisk online 24/7 umiddelbart efter betaling. Du skal indtaste et link til din konto, hvorefter du bliver tilføjet, og gaven sendes til din Steam-konto. Spillet eller udvidelsen vil forblive hos dig for evigt. Bemærk venligst, at gaven ikke kan tilføjes til dit lager, kun til din kontos Steam-bibliotek. Det er vigtigt, at afsendelse udelukkende sker til konti, der er registreret i Rusland, med regionen og IP-adressen angivet i dem. Vi sender ikke gaver til andre lande undtagen Rusland. Før du køber, skal du sørge for at tjekke området for din Steam-konto. Hvis du har lavet en fejl, kan du kontakte os via online chat eller Telegram. For at få et link til din konto, find dit STEAM ID i Google eller i Steam-klienten, klik på "Steam" i øverste venstre hjørne, og gå derefter i menuen til "Indstillinger -> Interface -> Vis adresselinjen, når det er muligt" og kopier linket til din profil. Linket skal se sådan ud uden "/" i slutningen.

SnowRunner - Western Star 49X

Denne SnowRunner DLC giver dig adgang til Western Star 49X, en kraftfuld lastbil designet til ekstreme forhold. Med den kan du klare alle vanskeligheder på vejen og levere last overalt i verden.

For at få denne DLC skal du købe SnowRunner - Western Star 49X DLC STEAM GIFT RU digitalt element, som du kan aktivere på din Steam-konto. Bemærk venligst, at Steam-versionen af ​​spillet er påkrævet for at køre DLC.

Levering sker automatisk online 24/7 umiddelbart efter betaling. Du skal indtaste et link til din Steam-konto, hvorefter du bliver tilføjet, og gaven sendes til din Steam-konto. DLC'en forbliver din for evigt og vil være tilgængelig i SnowRunner-spillet.

Bemærk venligst, at afsendelse udelukkende sker til konti, der er registreret i Rusland, med den region og IP-adresse, der er angivet i dem. Vi sender ikke gaver til andre lande undtagen Rusland.

Hvis du har spørgsmål, kan du kontakte os via online chat eller Telegram.

SnowRunner - Western Star 49X DLC STEAM GIFT RU er en tilføjelse til SnowRunner-spillet, der giver adgang til den kraftfulde Western Star 49X-lastbil, der er specielt designet til ekstreme forhold. Denne tilføjelse kan kun lanceres på Steam-versionen af ​​spillet; for at gøre dette skal du købe det digitale produkt SnowRunner - Western Star 49X DLC STEAM GIFT RU og aktivere det på din Steam-konto. Levering sker automatisk online 24/7 umiddelbart efter betaling. Du skal indtaste et link til din Steam-konto, hvorefter du bliver tilføjet, og gaven sendes til din Steam-konto. DLC'en forbliver din for evigt og vil være tilgængelig i SnowRunner-spillet. Det er vigtigt at bemærke, at afsendelse udelukkende sker til konti, der er registreret i Rusland, med regionen og IP-adressen angivet i dem. Før du køber, skal du sørge for at tjekke området for din Steam-konto. Hvis du har spørgsmål, kan du kontakte sælgeren via online chat eller Telegram. Bemærk venligst, at gaven ikke kan tilføjes til dit lager, kun til din kontos Steam-bibliotek.


***


SnowRunner - Western Star 49X DLC er en tilføjelse til spillet SnowRunner, som kan købes i STEAM GIFT-format til russiske Steam-konti. For at bruge denne DLC skal du have Steam-versionen af ​​spillet. Efter betaling vil du modtage et link til en gave på Steam, som kan føjes til dit spilbibliotek. Bemærk venligst, at denne gave ikke kan tilføjes til dit lager og kun kan bruges på din Steam-konto. SnowRunner - Western Star 49X DLC introducerer et nyt køretøj - Western Star 49X lastbilen, som kan bruges i spillet SnowRunner. Denne DLC er en permanent tilføjelse til spillet og vil være din for altid. Når du køber, skal du sørge for at kontrollere, at din Steam-konto er registreret i Rusland, og at alle priser vises i russiske rubler. Bemærk venligst, at dette produkt ikke kan sendes til CIS-lande, Ukraine, Hviderusland og andre lande undtagen Rusland.


***


  1. SnowRunner - Western Star 49X er fantastisk ekstra indhold til spillet, der giver dig mulighed for at udvide din spiloplevelse.
  2. DLC STEAM GIFT RU er en fantastisk måde at købe indhold til dit yndlingsspil uden at skulle forlade hjemmet.
  3. Western Star 49X er et vellavet køretøj, der vil tilføje realisme til gameplayet.
  4. DLC SnowRunner - Western Star 49X er en fantastisk gave til fans af spillet.
  5. SnowRunner - Western Star 49X tilføjer et væld af nye funktioner, der gør det muligt for spillere at genopdage dette fantastiske spil.
  6. DLC STEAM GIFT RU er en hurtig og bekvem måde at købe ekstra indhold til dit yndlingsspil.
  7. Western Star 49X er en kraftfuld og pålidelig bil, der vil hjælpe dig med at overvinde svære forhindringer i spillet.
  8. SnowRunner - Western Star 49X er et godt valg for dem, der ønsker at få mere ud af deres spiloplevelse.
  9. DLC SnowRunner - Western Star 49X er en fantastisk mulighed for at stifte bekendtskab med nye funktioner i spillet og forbedre din spiloplevelse.
  10. Western Star 49X er et smukt designet køretøj, der tilføjer realisme og atmosfære til spillet.



Ejendommeligheder:




Aliens vs Predator Collection er et godt valg for fans af sci-fi og skydespil.

Indeholder tre klassiske spil: Aliens vs Predator, Aliens vs Predator 2 og Aliens vs Predator 2: Primal Hunt.

Hvert spils unikke gameplay giver spilleren mulighed for at føle sig som deres yndlingsfilmkarakterer.

Samlingen har grafik og lyd i høj kvalitet, som skaber en unik atmosfære i spillet.

Spillene i Aliens vs Predator-samlingen kan prale af en bred vifte af våben og evner, hvilket gør gameplayet endnu mere interessant og varieret.

Samlingen har mange spiltilstande, inklusive en enkeltspiller-kampagne og en multiplayer-tilstand, der lader dig tage imod andre spillere fra hele verden.

Aliens vs Predator Collection er en fantastisk måde at tage et par timer fri på og nyde kvalitetsspil.

Relaterede produkter

Yderligere Information

Bedømmelse: 4.3
(56)