Gotham Knights (Steam) RF-CIS ?Ingen kommission

OPMÆRKSOMHED! Vi foreslår, at du køber Gotham Knights - et action-eventyrspil i åben verden, hvor du kan blive en del af Batman-familien og redde Gotham City fra kriminalitet. Spillets udgivelsesdato er fastsat til den 21. oktober 2022. Du modtager aktiveringsnøglen med det samme efter betaling, uden kommission. Det er vigtigt at bemærke, at vi kun sælger juridiske nøgler og er den officielle konto for en af ​​de første spilbutikker i det russiske segment af internettet. Vi har været på markedet i mere end 14 år og har mere end 300 tusinde tilfredse kunder.

Spillet er aktiveret på Steam og kan bruges i Den Russiske Føderation + CIS. Understøttede sprog: Engelsk og andre. Bemærk venligst, at spillet ikke har russisk sprog.

Efter betaling modtager du en aktiveringsnøgle til den e-mailadresse, der er angivet ved afgivelse af din bestilling, samt til din personlige konto på hjemmesiden oplata.info/digiseller.market. Når du aktiverer en nøgle, skal du muligvis registrere dig på ophavsretsindehaverens hjemmeside og acceptere vilkårene i licensaftalen. Læs venligst nøgleaktiveringsbetingelserne angivet på produktsiden før betaling.

Levering af betalte varer sker automatisk. Vær opmærksom på, at du i henhold til loven ikke kan nægte et produkt af god kvalitet, der har individuelt definerede egenskaber, efter at det er blevet overdraget til brugeren. Derfor bedes du læse vilkår og betingelser omhyggeligt, inden du køber. Vores butik er åben 24 timer i døgnet, 7 dage om ugen, og support svarer på beskeder fra 07-00 til 24-00 Moskva-tid. Bliv Batmans ridder nu!

Gotham Knights (Steam) RF-CIS - ingen kommission

I butikken for digitale varer kan du købe en aktiveringsnøgle til spillet [Gotham Knights](poe://www.poe.com/_api/key_phrase?phrase=Gotham%20Knights&prompt=Tell%20me%20more%20about%20Gotham%20Knights.) på Steam-platformen, som giver dig mulighed for at kaste dig ud i actioneventyrets verden og blive en del af Batman-familien. Denne version af spillet er beregnet til brug i Den Russiske Føderation-CIS.

Når du køber et produkt hos os, betaler du ingen kommission, og prisen ændres ikke. Derudover sælger vi kun juridiske nøgler, så du kan være sikker på deres kvalitet.

Efter betaling vil du øjeblikkeligt modtage en aktiveringsnøgle til den e-mailadresse, du har angivet, da du afgav din ordre, og du kan begynde at spille. Bemærk venligst, at spillet ikke har russisk sprog, men understøtter engelsk og andre sprog.

Gå ikke glip af din chance for at blive Batmans ridder og beskytte Gotham City mod kriminalitet med heltene i spillet Gotham Knights!

Gotham Knights er et action-eventyrspil i åben verden, hvor spillere kan blive en del af Batman-familien og redde Gotham City fra kriminalitet. Spillet vil blive frigivet den 21. oktober 2022 og vil blive aktiveret på Steam i den russiske føderation-CIS. Ved køb modtager du øjeblikkeligt en aktiveringsnøgle uden gebyrer. Det er vigtigt at bemærke, at sælgeren kun sælger juridiske nøgler og er den officielle konto for en af ​​de første spilbutikker i det russiske segment af internettet. Spillet understøtter engelsk og andre sprog, men har ikke russisk lokalisering. Efter betaling vil du modtage en aktiveringsnøgle til den e-mailadresse, du angav ved afgivelse af din ordre. Når du aktiverer en nøgle, skal du muligvis registrere dig på ophavsretsindehaverens hjemmeside og acceptere vilkårene i licensaftalen. Butikken er åben 24/7, og support svarer på beskeder fra 07:00 til 24:00 Moskva-tid. Bliv Batmans ridder og red Gotham City fra kriminalitet nu!


***


Gotham Knights er et nyt Action/RPG-spil fra WB Games Montreal. Spillerne vil påtage sig rollen som fire karakterer - Batgirl, Nightwing, Robin og Red Hood - som skal beskytte Gotham mod en ny trussel efter Batmans død.

En af funktionerne i spillet er muligheden for at spille i co-op mode, hvor hver karakter har unikke evner og spillestil. Spillere vil udforske forskellige områder af Gotham, kæmpe mod fjender og løse gåder.

Spillet er tilgængeligt i Steam-butikken for den russiske føderation-CIS-region og kræver ingen yderligere kommission ved køb. Efter at have modtaget aktiveringsnøglen, kan spilleren begynde at spille Gotham Knights på din computer.


***


  1. Godt spil! Grafikken og lyden er i top, og gameplayet er meget interessant og spændende!
  2. En fængslende historie og en bred vifte af karakterer gør Gotham Knights til et uforglemmeligt spil!
  3. Meget fedt spil! Ingen downloadforsinkelse, alt fungerer godt!
  4. Sådan dynamisk og spændende gameplay! Jeg anbefaler det til alle fans af superhelte og actionfilm!
  5. Historien er fantastisk, karaktererne får dig til at blive forelsket i dem, og gameplayet bliver aldrig kedeligt!
  6. Jeg kan ikke få nok af dette spil! Et utroligt antal kampmuligheder og unikke karakterer!
  7. Gotham Knights er det bedste spil, jeg nogensinde har spillet! Jeg anbefaler hende til alle uden undtagelse!
  8. Et utroligt interessant spil, der ikke vil lade dig kede dig! Hver opgave er et nyt eventyr!
  9. Meget fed grafik og lyd, samt fantastisk gameplay - det er alt hvad du behøver for en fantastisk tid!
  10. Gotham Knights er et spil, jeg vil spille igen og igen! Hver gang bringer hun mig nye følelser og indtryk!



Ejendommeligheder:




Gotham Knights er et fantastisk spil! Jeg havde det meget sjovt at gå igennem det.

Jeg er meget tilfreds med mit køb af Gotham Knights på Steam. Dette er et fantastisk spil med en interessant historie og vanedannende gameplay.

Hvis du elsker superheltespil, så er Gotham Knights et godt valg. Hun vil helt sikkert leve op til dine forventninger!

Jeg har endelig fundet et spil, der er virkelig vanedannende. Gotham Knights er et sandt mesterværk!

Det er værd at bemærke, at Gotham Knights ikke kun er et interessant spil, men også meget smukt. Grafikken er i top!

Jeg vil anbefale Gotham Knights til alle mine venner. Dette spil er dine penge værd.

Gotham Knights er en rigtig godbid for fans af Batman-tegneserier. Jeg nyder hvert minut af spillet!

Jeg har længe ledt efter et spil, der kunne fange mig i lang tid. Og Gotham Knights er netop sådan et spil!

Hvis du vil kaste dig ud i superheltenes spændende verden, så er Gotham Knights præcis, hvad du har brug for.

Gotham Knights er et spil, som jeg kan anbefale til alle uden undtagelse. Hun vil bestemt ikke efterlade dig ligeglad!

Relaterede produkter

Yderligere Information

Bedømmelse: 4.8
(121)