FIFA 17 XBOX ONE

Efter betaling vil du modtage et licenseret spil med login og adgangskode. Efter at have downloadet spillet, kan du frit spille og starte spillet fra din profil. Den kommer også med livstidsgaranti.

Sådan spiller du fra en købt profil på en Xbox One-konsol:

  1. Gå til den købte profil og klik på "Login".
  2. Klik på "Tilføj ny bruger" og indtast de købte data (login og adgangskode).
  3. Hvis systemet kræver en kode, skal du klikke på "Næste" og sende den til os.
  4. Indstil login og sikkerhedsindstillinger til "ingen begrænsninger".
  5. Gå til "Mine spil og applikationer".
  6. Rul til højre og find det købte spil, og installer det derefter.
  7. For at spille fra din profil skal du tænde for konsollen og trykke til venstre, derefter logge ind på kontoen med det købte spil, skifte til din profil og starte spillet.
  8. Slet ikke den købte profil og nyd spillet!

Når du spiller fra en købt profil, skal du overveje følgende:

  1. Du kan ikke gøre din konto til en hjemmekonto.
  2. Du kan ikke ændre dataene eller overføre dem til tredjeparter.
  3. Yderligere mail leveres ikke.
  4. Kræver en permanent internetforbindelse.
  5. Generel profil (du køber spillet og muligheden for at spille fra din hovedprofil, selve profilen er ikke til salg).

Sådan spiller du:

  1. Når du har modtaget data fra din konto, skal du logge ind på den købte konto med spillet og straks skifte til din hovedkonto. Lad os komme ind i spillet. Hvis du ser beskeden "Log ind et andet sted", vil du kunne fortsætte med at spille fra 7 minutter til 1 time (altid anderledes). Herefter vises et vindue, der beder dig om at logge ind igen på den konto, hvorfra du købte spillet. Vi lukker ikke dette vindue, men logger igen ind på kontoen med det købte spil ved hjælp af den centrale guide-knap, skifter derefter til vores og fortsætter med at spille fra samme sted, hvor vi slap.
  2. Når du har modtaget data fra kontoen, skal du logge ind på den købte konto med spillet, derefter skifte til din og starte spillet. Afbryd forbindelsen til internettet (indstillinger - netværk - netværksindstillinger - afbryd forbindelsen til netværket) og afspil. Når først er forbundet til netværket, låses resultater opnået offline op. Kontoen sælges til offentligheden. Hvis du nogle gange bliver smidt ud af gameplayet, mens du spiller, så prøv at logge ind på spillet senere. Eventuelle krav i dette tilfælde vil ikke blive accepteret.

    Følg disse trin for at spille med en købt profil på din Xbox One-konsol:

    1. Gå til den købte profil og klik på knappen "Log ind".
    2. Klik på knappen "Tilføj ny bruger" og indtast de købte data (login og adgangskode).
    3. Hvis systemet beder om en kode, skal du klikke på "Næste" og sende den til os.
    4. Indstil dine login- og sikkerhedsindstillinger til "ingen begrænsninger".
    5. Gå til "Mine spil og applikationer".
    6. Rul til højre, find det spil, du har købt, og installer det.
    7. For at spille fra din profil skal du tænde for konsollen og trykke til venstre. Log ind på kontoen med det købte spil, skift til din profil og start spillet.
    8. Slet ikke den købte profil, og nyd spillet!

    Når du spiller fra en købt profil, skal du huske på følgende:

    1. Gør ikke din konto til en hjemmekonto.
    2. Du må ikke ændre data eller overføre dem til tredjeparter.
    3. Yderligere mail leveres ikke.
    4. Kræver en permanent internetforbindelse.
    5. Generel profil (du køber spillet og muligheden for at spille fra din hovedprofil, selve profilen er ikke til salg).

    Sådan spiller du:

    1. Når du har modtaget data fra din konto, skal du logge ind på den købte konto med spillet og straks skifte til din hovedkonto. Log ind på spillet. Hvis du ser beskeden "Log ind et andet sted", vil du kunne fortsætte med at spille fra 7 minutter til 1 time (altid anderledes). Herefter vises et vindue, hvor du skal logge ind igen på den konto, hvorfra du købte spillet. Luk ikke dette vindue, men log tilbage på kontoen med det købte spil ved hjælp af den centrale guide-knap, skift derefter til dit og fortsæt med at spille fra det samme sted, hvor du slap.
    2. Når du har modtaget data fra din konto, skal du logge ind på den købte konto med spillet, derefter skifte til din og starte spillet. Afbryd forbindelsen til internettet (indstillinger - netværk - netværksindstillinger - afbryd forbindelsen til netværket) og afspil. Når først er forbundet til netværket, låses resultater opnået offline op. Kontoen sælges til offentligheden. Hvis du nogle gange bliver smidt ud af spillet under spillet, så prøv at logge ind på spillet senere. Nogen

      "FIFA 17 XBOX ONE" er et unikt og spændende spil, der giver spillere mulighed for at opleve den unikke sensation ved at spille fodbold. Spillet er udviklet af EA Sports og er beregnet til Xbox One-konsollen.

      Spillere vil være i stand til at nyde realistisk grafik og forbedret gameplay, der giver dem mulighed for at skabe deres egne unikke hold og deltage i forskellige ligaer og konkurrencer. Spillet har mange indstillinger og muligheder, der giver dig mulighed for at tilpasse spillet, så det passer til dine behov og spillestil.

      Takket være et sofistikeret kunstig intelligenssystem kan spillere nyde realistisk spilleradfærd og deltage i spændende kampe. Derudover kan spillere spille både solo og i multiplayer-mode, konkurrere med spillere fra hele verden.

      FIFA 17 XBOX ONE er et godt valg for fodboldfans og dem, der ønsker at nyde unikt gameplay og spændende kampe. Ved at købe dette digitale produkt får du fuld adgang til spillet og kan nyde det, når du vil.

Beskrivelse Efter betaling vil du modtage et licenseret spil (login og adgangskode), efter at du har downloadet spillet, vil du frit kunne spille og køre spillet fra din profil. Livstidsgaranti. Sådan spiller du fra en købt spilprofil på en XBOX ONE-konsol: 1) Gå til den købte profil, klik på "Login" 2) Klik på "Tilføj en ny bruger", indtast de købte data (login og adgangskode) 3) Hvis den beder om en kode, klik næste og skriv til os 4) Log ind og sikkerhedsindstillinger - indstillet til "ingen begrænsninger" 5) Gå til "Mine spil og applikationer" 6) Rul til højre, find det købte spil og installer det.7) Spil fra din profil (tænd konsollen (automatisk login fra din profil), tryk til venstre, log ind på kontoen med det købte spil, skift derefter til din og start spillet8) Slet ikke den købte profil, nyd spil) OBS!: 1) Du kan ikke gøre din konto til en hjemmekonto 2) Du kan ikke ændre data og overføre dem til tredjeparter 3) Yderligere mail leveres ikke 4) En permanent internetforbindelse er påkrævet 5) Generel profil (Du køber et spil og muligheden for at spille fra din hovedprofil, selve profilen er ikke til salg ) Sådan spiller du (tekstbeskrivelse): 1) Når du har modtaget data fra kontoen, skal du logge ind på den købte konto med spillet og straks skifte til din hovedkonto. Lad os komme ind i spillet. Hvis du ser beskeden "Log ind et andet sted", kan du fortsætte med at spille fra 7 minutter til 1 time (altid anderledes). Bagefter vises et vindue, hvor du bliver bedt om at logge ind igen på den konto, hvorfra du købte spillet. Vi lukker ikke dette vindue, men logger igen ind på kontoen med det købte spil ved hjælp af den centrale guide-knap, skifter derefter til vores og fortsætter med at spille fra samme sted, hvor vi slap. 2) Når du har modtaget data fra kontoen, skal du logge ind på den købte konto med spillet, derefter skifte til din og starte spillet. Vi afbryder forbindelsen til internettet (indstillinger - netværk - netværksparametre - afbrydes forbindelsen til netværket) og spiller. Efter at have oprettet forbindelse til netværket, åbnes de præstationer, der er opnået i Offline. Kontoen sælges til offentligheden. Hvis du nogle gange bliver smidt ud af spillet under spillet, så prøv at logge ind på spillet senere. Eventuelle krav i dette tilfælde vil ikke blive accepteret

FIFA 17 til Xbox One er et licenseret spil, som du kan købe og spille på din profil på din Xbox One-konsol. Efter betaling modtager du loginoplysninger til din købte profil, hvorfra du kan downloade og installere spillet. Når du spiller fra en købt profil, skal du tage højde for, at kontoen er delt, og du kan ikke komme hjem, eller ændre data eller overføre dem til tredjepart. For at spille fra en købt profil på en Xbox One-konsol skal du udføre en række handlinger: Gå til den købte profil, tilføj en ny bruger med købte data, installer spillet og start det fra din profil. Når du starter spillet for første gang, vises meddelelsen "Logget på et andet sted" muligvis; i dette tilfælde skal du logge ind på kontoen med det købte spil igen. Hav et godt spil!


***


FIFA 17 til XBOX ONE er et licenseret spil, som du kan købe og modtage data for at få adgang til spillet (login og adgangskode). Når du har installeret spillet, vil du ved hjælp af disse data være i stand til at spille på din profil. Produktet har livstidsgaranti.

For at begynde at spille skal du logge ind på den købte profil, derefter tilføje en ny bruger, indtaste de købte data og indstille login og sikkerhedsparametre uden begrænsninger. Derefter kan du installere spillet og spille fra din profil.

Bemærk venligst, at kontoen sælges til offentligheden, så du kan ikke gøre den til en hjemmekonto, ændre data eller overføre dem til tredjepart. Yderligere e-mail leveres ikke, og en permanent internetforbindelse er påkrævet.

Der er to måder at spille på:

  1. Log ind på den købte konto med spillet og skift straks til din hovedkonto. Hvis du ser beskeden "Logget ind et andet sted", kan du fortsætte med at spille i yderligere 7 minutter til 1 time (altid anderledes). Herefter skal du igen logge ind på kontoen med det købte spil, og derefter skifte til din profil og fortsætte med at spille fra samme sted, hvor du slap.
  2. Log ind på den købte konto med spillet, skift derefter til din og start spillet. Du kan afbryde forbindelsen til internettet og spille offline, og efter at have oprettet forbindelse til netværket, låses præstationer opnået i offlinetilstand op.

Bemærk venligst, at hvis du bliver smidt ud af spillet, så prøv at logge ind på spillet senere. Eventuelle krav i dette tilfælde vil ikke blive accepteret.


***


  1. FIFA 17 på XBOX ONE er et fantastisk spil for fans af fodbold og videospil generelt.
  2. Grafikken og lyden i FIFA 17 på XBOX ONE er på et højt niveau, så du kan fordybe dig helt i gameplayet.
  3. Gameplayet i FIFA 17 på XBOX ONE er meget realistisk, hvilket gør spillet endnu sjovere.
  4. Med en række forskellige hold og spillere i FIFA 17 på XBOX ONE kan du vælge dit yndlingshold og skabe din egen historie.
  5. FIFA 17 på XBOX ONE har forskellige spiltilstande, hvilket gør spillet varieret og interessant.
  6. At spille FIFA 17 online på XBOX ONE giver dig mulighed for at konkurrere med spillere fra hele verden, hvilket tilføjer et ekstra lag af sjov til spillet.
  7. Indhold og opdateringer i FIFA 17 på XBOX ONE bliver konstant opdateret, hvilket giver spillerne nye funktioner og behagelige overraskelser.



Ejendommeligheder:




FIFA 17 på Xbox One er det bedste spil for fodboldfans, fantastisk grafik og nem kontrol.

En fantastisk måde at tilbringe tid med venner eller familie ved at spille FIFA 17 på Xbox One.

Vanedannende gameplay og realistisk boldfysik gør FIFA 17 på Xbox One til et af de bedste fodboldspil derude.

FIFA 17 på Xbox One er spækket med spiltilstande, herunder Career Mode, Online Matches og Ultimate Team.

Nye funktioner som Story Mode tilføjer mere sjov til FIFA 17 på Xbox One.

Det visuelle og lydeffekterne i FIFA 17 på Xbox One giver dig følelsen af ​​et rigtigt fodboldspil.

Kommentarer fra legendariske kommentatorer gør det endnu mere realistisk at spille FIFA 17 på Xbox One.

Relaterede produkter

Yderligere Information

Bedømmelse: 4.5
(82)