PS PLUS og TOP-UP PSN WALLET Türkiye?Abonnement

For at betale med et russisk bankkort kan du vælge betalingstjenesten Enot.io - provisioner er betydeligt lavere end andre tjenester. Denne annonce tilbyder PSN-top-up eller PS PLUS-abonnementkøb. Hvis du vil købe spillet til en lav pris på tyrkisk PSN (lave priser pr. lira op til 4,8 rubler), skal du følge dette link ➡️➡️➡️. Bemærk venligst, at dette kun virker for Tyrkiet. Vi kan fylde din PSN Tyrkiet op fra 460 TL til 5000 TL, og et PS PLUS-abonnement på PlayStation Network er billigere end i nogen anden region (for det meste). Der er et stort antal spil på russisk, og vi er en betroet sælger med lave priser. Prisen for abonnementer er: PS PLUS ESSENTIAL 1 år - 3 spil pr. måned - 240Lt (minimum ved køb 300Lt, hvis du angiver Essential, køber vi det, og resten forbliver på din saldo), PS PLUS EKSTRA 1 år - 400 spil - 400Lt, PS PLUS PREMIUM 1 år - 750 spil - 460Lt.

Bemærk venligst, at du ved bestilling skal angive det nødvendige antal lire (Lt), og hvis du skal betale for et abonnement, så glem ikke at angive dette, da de fleste mennesker ikke selv kan betale for det, selv med det nødvendige antal lire, men du kan købe spil med dine egne penge uden problemer lira til enhver tid.

Leveringsprocessen er som følger:

  1. Tilføj de spil, tilføjelser eller spilvalutaer, du ønsker, til din PlayStation-vogn. Regionen for din konto skal være Tyrkiet.
  2. Indtast brugernavn og adgangskode til din PSN-konto.
  3. Du skal aktivere to-faktor-godkendelse på din konto og sende en af ​​backupkoderne.
  4. I korrespondance med sælgeren skal du på siden for det købte produkt angive den unikke kode modtaget efter betaling.
  5. Efter betaling forventes levering. Standard leveringstid for ordre er op til 1 time, vi prøver så hurtigt som muligt. Den gennemsnitlige driftstid er fra 45 minutter til en time, afhængigt af køen (men ikke mere end 24 timer fra det øjeblik, dataene leveres). Arbejdstid: 11:00-01:00 Moskva-tid. Hvis du foretog et køb om natten, efter 01:00 Moskva-tid, vil vi være i stand til at aktivere dit abonnement næste dag.

Du kan betale via Webmoney uden kommission. For andre betalingsmetoder, kontakt os venligst.

Returnering udstedes med et fradrag på 20% af købsbeløbet (i tilfælde hvor problemet ikke er fra vores side). Hvis du har spørgsmål, er du velkommen til at kontakte os via chat, vi vil med glæde besvare dem!

[PS MERE](poe://www.poe.com/_api/key_phrase?phrase=PS%20PLUS&prompt=Tell%20me%20more%20about%20PS%20PLUS.) og TOP-UP PSN WALLET Türkiye

Du kan købe et PS PLUS-abonnement fra vores digitale butik og fylde din PSN Turkey Wallet op for at købe spil og tilføjelser fra PlayStation Store.

Et PS PLUS-abonnement giver dig adgang til gratis spil hver måned, eksklusive rabatter og bonusser og muligheden for at spille online multiplayer-spil på PlayStation. Prisen for et abonnement i vores butik er billigere end i andre regioner.

Hvis du fylder din PSN Turkey-pung op, kan du købe spil og tilføjelser fra PlayStation Store til konkurrencedygtige priser. Vi kan fylde din pung op med ethvert beløb fra 460 TL til 5000 TL.

Du kan betale for dit køb på en måde, der er praktisk for dig, herunder bankkort og e-wallets. Produkter leveres indenfor 1 time efter betaling.

Hvis du har spørgsmål eller brug for hjælp til at vælge et produkt, hjælper vores specialister dig gerne. Kontakt os på et tidspunkt, der passer dig.

Du kan købe et PS PLUS-abonnement fra vores digitale butik og fylde din PSN Turkey Wallet op for at købe spil og tilføjelser fra PlayStation Store. Et PS PLUS-abonnement giver dig adgang til gratis spil hver måned, eksklusive rabatter og bonusser og muligheden for at spille online multiplayer-spil på PlayStation. Prisen for et abonnement i vores butik er billigere end i andre regioner.

Vi kan fylde din PSN Tyrkiet-pung op med ethvert beløb fra 460 TL til 5000 TL. Hvis du fylder din PSN Turkey-pung op, kan du købe spil og tilføjelser fra PlayStation Store til konkurrencedygtige priser. Du kan betale for dit køb på en måde, der er praktisk for dig, herunder bankkort og e-wallets.

Produkter leveres indenfor 1 time efter betaling. Vores butik garanterer lave priser og service af høj kvalitet. Hvis du har spørgsmål eller brug for hjælp til at vælge et produkt, hjælper vores specialister dig gerne. Kontakt os på et tidspunkt, der passer dig.


***


PS Plus er et abonnement på PlayStations onlinetjeneste, der giver spillere adgang til multiplayer-spil og eksklusive rabatter i PlayStation Store. Derudover giver et PS Plus-abonnement dig gratis månedlig adgang til udvalgte spil, som du kan downloade og spille i en måned.

Tyrkiet PSN Wallet Top-up giver brugeren mulighed for at fylde sin PlayStation Store-pung op og købe spil, tilføjelser og andre ting fra PlayStation Store. At fylde din PSN-pung op i Tyrkiet kan gøres på en række forskellige måder, herunder ved at bruge kreditkort, PayPal og andre online betalingsmetoder.

Ved at købe et PS Plus-abonnement og fylde din PSN-pung op i Tyrkiet får spillere således adgang til en række forskellige spil og indhold på PlayStation Store, samt modtager eksklusive rabatter og bonusser.


***


  1. PS Plus er en fantastisk måde at få adgang til eksklusive spil og rabatter på populære spil på PlayStation Store.
  2. Med et PS Plus-abonnement kan jeg spille multiplayer med mine venner og få gratis spil hver måned.
  3. At fylde din PSN Turkey Wallet op er en praktisk måde at købe spil og tilføjelser fra PlayStation Store på uden at skulle bruge et kreditkort.
  4. Jeg kan nemt købe en PSN Turkey wallet top-up med et par klik og begynde at downloade spil med det samme.
  5. Et PS Plus-abonnement giver mig mulighed for at spare penge på spilkøb og få adgang til eksklusive bonusser og indhold.
  6. Jeg har været meget glad for min oplevelse med PS Plus og abonnerer på det hvert år.
  7. At fylde din PSN Turkey-pung op er en pålidelig og sikker måde at købe spil på, og jeg kan anbefale det til alle mine venner.



Ejendommeligheder:




PS Plus er et fantastisk abonnement for alle PlayStation-spillere, der giver dig adgang til tonsvis af gratis spil og eksklusive rabatter i PSN-butikken.

At fylde din PSN Turkey-pung op er en hurtig og nem måde at fylde din PlayStation-konto på, hvilket gør det sikkert og nemt at købe spil og andre digitale varer.

Med PS Plus fik jeg adgang til et stort antal gratis spil, som jeg virkelig kunne lide, og eksklusive rabatter på nye spil.

At fylde din PSN Turkey-pung op er en fantastisk måde at spare penge på spil og andre digitale varer på PlayStation.

PS Plus er ikke kun adgang til gratis spil, men også muligheden for at spille multiplayer med dine venner og modtage eksklusive bonusser.

Det er meget praktisk at fylde din PSN Turkey-pung op, især hvis du ikke vil bruge dit bankkort til at købe digitale varer.

PS Plus er en fantastisk måde at spare på spil, især hvis du spiller meget, fordi abonnementet giver dig adgang til en masse gratis spil.

At fylde din PSN Turkey-pung op er en sikker og sikker måde at købe spil og andre digitale varer på PlayStation uden yderligere gebyrer.

PS Plus er en fantastisk måde at prøve nye spil, du måske ikke har købt til fuld pris, og få rabatter på andre spil.

At fylde din PSN Turkey-pung op er en hurtig og nem måde at købe digitale varer på PlayStation, hvilket sparer dig tid og penge.

Relaterede produkter

Yderligere Information

Bedømmelse: 4.4
(69)