Steam-gavekort ?(200TL) Tyrkiet

Køb en gavekode for at fylde Steam Wallet op og nyd at bruge din gadget uden begrænsninger. Kortets pålydende er 200TL, og for at bruge koden skal din konto være registreret i Tyrkiet. Koden kan bruges på Steam og leveringen er øjeblikkelig.

Hvis du har spørgsmål eller forslag, bedes du kontakte os ved hjælp af de kontaktoplysninger, der er angivet på sælgerens kort. Vores team er klar til at besvare alle spørgsmål fra 14:00 til 02:00 (Moskva). Vi ville være meget taknemmelige for din positive feedback, som vil motivere os til at gøre priserne endnu mere overkommelige og hjælpe andre med at træffe det rigtige valg. Sørg for at give feedback efter køb fra os eller en anden sælger.

Når du køber et produkt i vores butik, modtager du det med det samme. Koden modtaget efter betaling skal aktiveres på din enhed eller konto. Efterlad venligst ikke negativ feedback, hvis der er noget problem. Enhver anden fejl end "kode aktiveret" kan indikere forkert kontoopsætning. Skriv til os, så hjælper vi dig med at sætte det op.

Vi accepterer betaling med MC, Visa, Union, WebMoney, QIWI, YuMoney, USDT (TRC20/BEP20/POLYGON), BUSD, TON, BNB, MATIC (POLYGON) og TRX (Tron).

"Steam Gift Card 200TL Turkey" er en digital kode til at fylde din Steam-konto op med 200TL, som giver dig mulighed for at købe spil, tilføjelser, skins og andre digitale varer i Steam-butikken. Kortet kan kun bruges på Steam-konti, der er registreret i Tyrkiet.

At købe et kort er øjeblikkeligt, efter betaling vil du modtage en kode, som du skal aktivere på din Steam-konto. Kortet har ingen udløbsdato, så du kan bruge det til enhver tid.

Vi garanterer øjeblikkelig levering og support til vores kunder i tilfælde af spørgsmål eller problemer. Vi accepterer forskellige betalingsmetoder, herunder MC, Visa, Union, WebMoney, QIWI, YuMoney, USDT (TRC20/BEP20/POLYGON), BUSD, TON, BNB, MATIC (POLYGON) og TRX (Tron).

Bemærk venligst, at kortet kun kan bruges på Steam-konti, der er registreret i Tyrkiet. Hvis du har spørgsmål eller anmodninger, bedes du kontakte vores supportteam, der er angivet på sælgerkortet. Vi står klar til at hjælpe dig fra 14:00 til 02:00 (Moskva).


***


Steam-gavekort (200TL) i Tyrkiet er en gavekode, der giver dig mulighed for at genopfylde din Steam-pungsaldo med 200 tyrkiske lira. Kortet kan kun bruges på konti, der er registreret i Tyrkiet. Det betyder, at for at bruge kortet skal du have en Steam-konto registreret i Tyrkiet.

Efter købet vil du med det samme modtage en kode, som kan indløses på din enhed eller konto. Hvis du har spørgsmål eller bekymringer, kan du kontakte sælgeren inden for de angivne åbningstider.

Til betaling kan du bruge forskellige betalingssystemer, såsom MasterCard, Visa, WebMoney, QIWI, YuMoney, USDT (TRC20/BEP20/POLYGON), BUSD, TON, BNB, MATIC(POLYGON), TRX (Tron).

Bemærk venligst, at hvis der opstår en fejl ved aktivering af dit kort, kan det skyldes en forkert konfigureret konto. I dette tilfælde vil sælgeren være i stand til at hjælpe dig med at oprette en konto til at bruge kortet.

Når dit kort er aktiveret, kan du bruge det til at købe spil, ekstra indhold og andre ting på Steam.


***


  1. Steam-gavekort er en fantastisk måde at købe spil for enhver smag og pengepung. Meget praktisk og hurtigt!
  2. Jeg købte et 200TL Steam-gavekort og fik øjeblikkelig adgang til tonsvis af spil. Det var meget enkelt og praktisk.
  3. Steam-gavekort er en fantastisk måde at fylde din Steam-saldo på og købe nye spil. Hurtigt, bekvemt og sikkert!
  4. Jeg brugte et Steam-gavekort til at købe et nyt spil, og det var meget nemt. Jeg modtog min kode med det samme og kunne begynde at spille med det samme.
  5. Steam-gavekort er en fantastisk gave til enhver gamer. Dette kort kan bruges til at købe ethvert spil på Steam, hvilket gør det til en ideel gave.
  6. Jeg købte et 200TL Steam-gavekort for at købe nye spil, og det var meget nemt og bekvemt. Jeg modtog min kode med det samme og kunne begynde at spille med det samme.
  7. Et Steam-gavekort er en fantastisk måde at fylde din Steam-saldo på og få adgang til et stort antal spil. Jeg er meget tilfreds med mit køb.
  8. Jeg købte et 200TL Steam-gavekort til min ven, der elsker spil. Han var meget glad for denne gave, og vi kunne begynde at spille sammen med det samme.
  9. Steam-gavekort er en hurtig og bekvem måde at fylde din Steam-saldo på og købe nye spil. Jeg er meget tilfreds med dette køb.
  10. Jeg brugte et Steam-gavekort til at købe et nyt spil, og det var meget nemt og bekvemt. Jeg modtog min kode med det samme og kunne begynde at spille med det samme. Jeg er meget tilfreds med mit køb.
  11. Et Steam-gavekort er en fantastisk måde at fylde din kontosaldo på og købe nye spil. Meget praktisk og hurtigt!
  12. Jeg modtog et Steam-gavekort i gave og blev positivt overrasket. Nu kan jeg købe et hvilket som helst spil, jeg vil, uden at skulle bruge et kreditkort.
  13. Steam-gavekort er en fantastisk gave til enhver gamer. Min ven var meget glad, da jeg gav ham dette kort til hans fødselsdag.
  14. Jeg har allerede købt et Steam-gavekort flere gange og har været meget tilfreds. Dette er en hurtig og sikker måde at fylde din kontosaldo på.
  15. Steam-gavekort er en fantastisk måde at spare penge på spilkøb. Jeg køber altid kort med rabat og får mere for færre penge.
  16. Jeg købte et Steam-gavekort til min søn, og han var glad. Nu kan han købe et hvilket som helst spil, han vil, og jeg ved, at hans data er sikre.
  17. Jeg anbefaler Steam-gavekortet til alle spillere. Dette er en enkel og praktisk måde at fylde din kontosaldo på og købe nye spil.



Ejendommeligheder:




Jeg er meget tilfreds med købet af 200 TL Steam digitalkortet - det var meget nemt og bekvemt!

Steam-gavekortet er en fantastisk måde at få adgang til de mange spil og apps på Steam-platformen.

Jeg købte et 200 TL Steam Digital Card, og det hjalp mig virkelig med at få en masse spil, jeg gerne ville spille.

200 TL Steam Digital Card er en fantastisk gave til enhver gamer i dit liv.

Jeg anbefaler 200 TL Steam Digital Card til alle, der ønsker at få adgang til det enorme bibliotek af spil på Steam.

Det er meget praktisk at købe spil på Steam med et 200 TL digitalkort.

Jeg var meget glad, da jeg brugte det digitale Steam-kort på 200 TL til at købe nye spil på platformen.

Hvis du vil fylde din Steam Wallet op, er det digitale kort på 200 tyrkiske lira en fantastisk måde at gøre det på.

Jeg havde det meget sjovt med at købe et 200 TL Steam digitalkort og bruge det til at købe nye spil.

200 TL Steam Digital Card er en fantastisk måde at spare penge på, når du køber spil på platformen.

Relaterede produkter

Yderligere Information

Bedømmelse: 4.4
(69)