€100 Blizzard Battle.net gavekort |? EU-region

Køb et €100 Blizzard Battle.net gave/genopladningskort, kun gyldigt i EU for registrerede EU-konti/-områder. Du modtager en digital kode i din e-mail på købsdagen. Blizzard Battle.net Cards er specielle koder, der giver dig mulighed for at tilføje penge til din Battle.net Wallet. Efter købet kan du indtaste koden på din personlige konto, og pengene vil straks blive sat ind på din konto. Ved at finansiere din Blizzard Battle.net-konto kan du tjene penge i spillet, som kan bruges til at betale for premium-konti, spil og tilføjelser.
Menge fra din tegnebog kan bruges på så populære spil som Overwatch, World of Warcraft, Diablo III, StarCraft II, Heroes of the Storm og Hearthstone. Derudover giver kortet dig mulighed for at købe forskellige tjenester, udstyr og meget mere. Kortet kan kun bruges til at fylde din Battle.net Wallet op, hvis du har en Battle.net konto. Gavekort har en 25-cifret kode.
Ved at købe et kort gennem KupiKod butikken er du garanteret maksimal sikkerhed ved køb og brug af kortet. Du behøver ikke at oplyse dine online-legitimationsoplysninger for at købe valuta i spillet på denne måde, og modtagelse af en officiel elektronisk kode garanterer ingen fejl eller svindel.
KupiKod-butikken tilbyder Blizzard Battle.net-kort af forskellige værdier til de europæiske regioner.
Køb et €100 EU Blizzard Battle.net gavekort og nyd at shoppe på dine yndlingsspil! Med dette kort kan du fylde din Battle.net Wallet op og købe valuta i spillet, som du kan bruge til at betale for premiumkonti, spil og tilføjelser.
Derudover giver kortet dig mulighed for at købe forskellige tjenester, udstyr og meget mere, som vil gøre dit spilleliv meget mere interessant og spændende!
Blizzard Battle.net-gavekortet har en værdi på €100 og er kun gyldigt i EU for registrerede EU-konti/-regioner. Du modtager en digital kode til din e-mail på købsdagen, hvilket gør købsprocessen hurtig og bekvem.
Ved at købe et kort i vores butik med digitale varer kan du være sikker på dets sikkerhed og kvalitet samt modtage service og support af høj kvalitet fra vores team.
Gå ikke glip af din mulighed for at købe et €100 Blizzard Battle.net EU-gavekort i dag!

Blizzard Battle.net-gavekortet på 100 € er designet til at fylde din Battle.net-pung op i EU (registreret EU-konto/region: EU). Du modtager en digital kode i din e-mail på købsdagen. Efter at have indtastet koden på din personlige konto, vil pengene straks blive krediteret din konto. Ved at finansiere din Blizzard Battle.net-konto kan du tjene penge i spillet, som kan bruges til at betale for premium-konti, spil og tilføjelser. Kortet gælder for så populære spil som Overwatch, World of Warcraft, Diablo III, StarCraft II, Heroes of the Storm og Hearthstone, samt til køb af forskellige tjenester og udstyr. Kortet kan kun bruges til at fylde din Battle.net Wallet op, hvis du har en Battle.net konto. Gavekort har en 25-cifret kode. Ved at købe et kort i KupiKod butikken får du maksimal sikkerhed ved køb og brug af kortet. Derudover tilbyder butikken Blizzard Battle.net-kort i forskellige værdier til de europæiske regioner. Gå ikke glip af din mulighed for at købe et €100 EU Blizzard Battle.net gavekort i dag!


***


Blizzard Battle.net-gavekortet på €100 er en speciel kode, som du kan bruge til at fylde din Battle.net Wallet-saldo op. Kortet er kun gyldigt i EU og kan kun bruges til at fylde en Battle.net-pung op, hvis du har en Battle.net-konto i EU-regionen. Efter dit køb modtager du en digital kode via e-mail, som du kan indtaste på din personlige konto for at fylde din Battle.net wallet-saldo op. Når du fylder din saldo op, kan du tjene penge i spillet, som kan bruges til at betale for premium-konti, spil og ekstra indhold til spil som Overwatch, World of Warcraft, Diablo III, StarCraft II, Heroes of the Storm og Hearthstone . Kortet kan også bruges til at købe forskellige tjenester og udstyr. Blizzard Battle.net-gavekortet har en 25-cifret kode og garanterer maksimal sikkerhed ved køb og brug af det, da køberen ikke behøver at oplyse sine data online for at modtage in-game valuta. Modtagelse af en officiel elektronisk kode sikrer også, at der ikke er fejl eller svindel. I KupiKod-butikken kan du købe Blizzard Battle.net-gavekort af forskellige værdier til europæiske regioner.


***


  1. En fantastisk måde at give penge i spillet til enhver Blizzard-fan!
  2. Det er meget praktisk, at du kan købe et gavekort online.
  3. Jeg modtog hurtigt kortkoden på e-mail og nåede allerede at aktivere den i spillet!
  4. Endelig kan jeg købe ekstra indhold i mit yndlingsspil uden ekstra omkostninger.
  5. At købe et Blizzard Battle.net-kort er en fantastisk gave til onlinespilentusiaster.
  6. Det er meget nemt at indløse et gavekort på din Battle.net-konto.
  7. En hurtig og pålidelig måde at fylde din Battle.net-spilkonto på.



Ejendommeligheder:




En fantastisk måde at lave en god gave til fans af Blizzard Battle.net-spil!

Ved at købe et gavekort kan du være sikker på, at modtageren selv vælger lige det, han har brug for.

Enkelhed og bekvemmelighed ved at købe og bruge et gavekort.

Blizzard Battle.net-gavekortet er en fantastisk gave til enhver gamer.

Blizzard Battle.net-gavekortet er en mulighed for at fylde din saldo op og købe dine yndlingsspil og tilføjelser.

Blizzard Battle.net-gavekortets alsidighed er velegnet til enhver alder og ethvert spillerniveau.

Et Blizzard Battle.net gavekort er en fantastisk måde at vise, at du holder af en elsket, der er til spil.

Relaterede produkter

Yderligere Information

Bedømmelse: 4.1
(30)