€100 Карта за подарък на Blizzard Battle.net |? Регион на ЕС

Купете €100 Blizzard Battle.net карта за подарък/презареждане, валидна само в ЕС за регистрирани акаунти/региони в ЕС. Ще получите цифров код на имейла си в деня на покупката. Картите Battle.net на Blizzard са специални кодове, които ви позволяват да добавяте средства към вашия портфейл Battle.net. След покупката можете да въведете кода в личния си акаунт и парите веднага ще бъдат кредитирани във вашия акаунт. Като финансирате своя акаунт в Blizzard Battle.net, можете да спечелите валута в играта, която може да се използва за плащане на премиум акаунти, игри и добавки.
Средствата от вашия портфейл могат да бъдат изразходвани за популярни игри като Overwatch, World of Warcraft, Diablo III, StarCraft II, Heroes of the Storm и Hearthstone. В допълнение, картата ви позволява да купувате различни услуги, оборудване и много други. Картата може да се използва само за попълване на вашия портфейл Battle.net, ако имате акаунт в Battle.net. Подаръчните карти имат 25-цифрен код.
Закупувайки карта през магазин КупиКод, вие гарантирано получавате максимална сигурност при закупуване и използване на картата. Не е нужно да разкривате вашите онлайн идентификационни данни, за да закупите валута в играта по този начин, а получаването на официален електронен код гарантира липса на проблеми или измами.
Магазинът KupiKod предлага карти Blizzard Battle.net с различни деноминации за европейските региони.
Купете €100 EU Blizzard Battle.net Gift Card и се наслаждавайте на пазаруването на любимите си игри! С тази карта можете да попълните своя портфейл Battle.net и да закупите валута в играта, която можете да използвате за плащане на премиум акаунти, игри и добавки.
В допълнение, картата ви дава възможност да закупите различни услуги, оборудване и много повече, което ще направи живота ви в игрите много по-интересен и вълнуващ!
Подаръчната карта на Blizzard Battle.net е на стойност €100 и е валидна само в ЕС за регистрирани акаунти/региони в ЕС. Ще получите цифров код на имейла си в деня на покупката, което прави процеса на покупка бърз и удобен.
С закупуването на карта в нашия магазин за цифрови стоки можете да сте сигурни в нейната безопасност и качество, както и да получите висококачествено обслужване и поддръжка от нашия екип.
Не пропускайте възможността си да закупите €100 карта за подарък Blizzard Battle.net EU днес!

Подаръчната карта Blizzard Battle.net на стойност €100 е предназначена за попълване на вашия портфейл Battle.net в ЕС (регистриран акаунт/регион в ЕС: ЕС). Ще получите цифров код на имейла си в деня на покупката. След като въведете кода в личната си сметка, парите незабавно ще бъдат кредитирани във вашата сметка. Като финансирате своя акаунт в Blizzard Battle.net, можете да спечелите валута в играта, която може да се използва за плащане на премиум акаунти, игри и добавки. Картата е приложима за такива популярни игри като Overwatch, World of Warcraft, Diablo III, StarCraft II, Heroes of the Storm и Hearthstone, както и за закупуване на различни услуги и оборудване. Картата може да се използва само за попълване на вашия портфейл Battle.net, ако имате акаунт в Battle.net. Подаръчните карти имат 25-цифрен код. Закупувайки карта от магазин КупиКод, вие получавате максимална сигурност при закупуване и използване на картата. Освен това магазинът предлага карти Blizzard Battle.net в различни деноминации за европейските региони. Не пропускайте възможността си да закупите €100 EU Blizzard Battle.net Gift Card днес!


***


Подаръчната карта Blizzard Battle.net на стойност €100 е специален код, който можете да използвате, за да попълните баланса на своя Battle.net Wallet. Картата е валидна само в ЕС и може да се използва само за попълване на Battle.net портфейл, ако имате акаунт в Battle.net в региона на ЕС. След покупката ще получите цифров код по имейл, който можете да въведете в личния си акаунт, за да попълните баланса на портфейла си в Battle.net. Допълването на баланса ви позволява да печелите валута в играта, която може да се използва за плащане на премиум акаунти, игри и допълнително съдържание за игри като Overwatch, World of Warcraft, Diablo III, StarCraft II, Heroes of the Storm и Hearthstone . Картата може да се използва и за закупуване на различни услуги и оборудване. Подаръчната карта Blizzard Battle.net има 25-цифрен код и гарантира максимална сигурност при покупката и използването й, тъй като купувачът не трябва да разкрива данните си онлайн, за да получи валута в играта. Получаването на официален електронен код също гарантира, че няма проблеми или измами. В магазина KupiKod можете да закупите подаръчни карти Blizzard Battle.net с различни деноминации за европейските региони.


***


  1. Страхотен начин да подарите валута в играта на всеки фен на Blizzard!
  2. Много е удобно, че можете да закупите подаръчна карта онлайн.
  3. Бързо получих кода на картата по имейл и вече успях да я активирам в играта!
  4. Най-накрая мога да закупя допълнително съдържание в любимата си игра без допълнителни разходи.
  5. Купуването на карта Blizzard Battle.net е страхотен подарък за ентусиастите на онлайн игрите.
  6. Много е лесно да осребрите карта за подарък във вашия акаунт в Battle.net.
  7. Бърз и надежден начин за попълване на вашия акаунт в играта Battle.net.



Особености:




Чудесен начин да направите хубав подарък за феновете на игрите на Blizzard Battle.net!

Закупувайки подаръчна карта, можете да сте сигурни, че получателят ще избере точно това, от което се нуждае.

Простота и удобство при закупуване и използване на подаръчна карта.

Картата за подарък Battle.net на Blizzard е страхотен подарък за всеки геймър.

Картата за подарък Battle.net на Blizzard е възможност да попълните баланса си и да закупите любимите си игри и добавки.

Универсалността на подаръчната карта на Blizzard Battle.net е подходяща за всяка възраст и ниво на играч.

Картата за подарък на Blizzard Battle.net е чудесен начин да покажете, че се грижите за любим човек, който обича игрите.

Свързани продукти

Допълнителна информация

Рейтинг: 4.1
(30)