✅LEGO DC Super-skurke ⭐Steam\RegionFree\Key⭐ + Бонус

⚡⚡⚡ Umiddelbart efter betaling modtager du en nøgle til at aktivere spillet på Steam uden regionale begrænsninger! (Regionsfri / Worldwide / ROW). Spillet er for altid knyttet til din Steam-konto!

Spilnavn: LEGO® DC Super-Villains Genre: Action, Eventyrudvikler: TT Games, Feral Interactive (Mac) Udgiver: Warner Bros. Interactive Entertainment, Feral Interactive (Mac) Udgivelsesdato: 17. oktober 2018

Dyk ned i nye LEGO-eventyr, mens du bliver den bedste skurk i DC Universet! I dette spil kan du skabe og kontrollere nye superskurke, udføre onde krumspring og skabe kaos. Justice League forsvandt og overlod Jorden til deres Justice Syndicate modstykker. Din opgave er at afsløre intentionerne med nye superhelte. Hæren af ​​superskurke får selskab af: Jokeren, Harley Quinn og utallige medlemmer af Injustice League. Store eventyr venter på dig!

Et gavekort og et tilfældigt Steam-spil (hvis beløbet for dit køb er over 100 rubler) vil blive udstedt for en positiv anmeldelse! Produktet har ingen regionale begrænsninger! ⚙️⚙️⚙️

Aktivering:

  1. Installer Steam-klienten (hvis den ikke allerede er installeret).
  2. Log ind på din Steam-konto, eller opret en ny.
  3. Find i Steam-klienten i nederste venstre hjørne “Tilføj spil => Aktiver via Steam...”.
  4. Indtast din digitale produktnøgle for at aktivere den.

Skynd dig at købe spil til de laveste priser!

✅LEGO DC Super-skurke ?Steam\RegionFree\Key? + Бонус

LEGO DC Super-Villains er et spændende actionspil til Steam, tilgængeligt uden regionale begrænsninger. Du modtager en digital nøgle, der er knyttet til din Steam-konto. Spillet forbliver i dit bibliotek for evigt.

I dette spil vil du bringe dine onde planer ud i livet og blive den bedste skurk i DC-universet. Skab og kontroller nye superskurke for at udføre onde krumspring og skabe kaos. Din opgave er at afsløre intentionerne med nye superhelte. Hæren af ​​superskurke får selskab af Jokeren, Harley Quinn og utallige medlemmer af Injustice League.

Ud over hovedspillet modtager du en bonus: et gavekort og et tilfældigt Steam-spil (hvis dit købsbeløb er over 100 rubler) for en positiv anmeldelse!

Produktegenskaber:

  • Navn: LEGO DC Super-skurke
  • Genre: action, eventyrspil
  • Udvikler: TT Games, Feral Interactive (Mac)
  • Produktnavn: Warner Bros. Interaktiv underholdning, Feral Interactive (Mac)
  • Udgivelsesdato: 17. oktober 2018
  • Platform: Steam
  • Regionale restriktioner: nej

Aktiveringsvejledning:

  1. Installer Steam-klienten (hvis den ikke allerede er installeret).
  2. Log ind på din Steam-konto, eller opret en ny.
  3. Find i Steam-klienten i nederste venstre hjørne “Tilføj spil => Aktiver via Steam...”.
  4. Indtast din digitale produktnøgle for at aktivere den.

Gå ikke glip af muligheden for at købe dette spil til en god pris!

LEGO DC Super-Villains er et spændende actionspil til Steam-platformen, der ikke er regionsbegrænset. Efter betaling vil du modtage en digital nøgle, der er knyttet til din Steam-konto, og spillet vil forblive i dit bibliotek for evigt.

I dette spil vil du spille som DC Universets skurke, skabe og kontrollere nye superskurke for at udføre onde krumspring og skabe kaos. Justice League er forsvundet, og nu er Jorden beskyttet af sine kolleger i Justice Syndicate. Din opgave er at afsløre intentionerne med nye superhelte. Hæren af ​​superskurke vil få selskab af karakterer som Jokeren, Harley Quinn og mange medlemmer af Injustice League.

Ud over hovedspillet modtager du et gavekort og et tilfældigt Steam-spil (hvis dit købsbeløb er over 100 rubler) for en positiv anmeldelse.

For at aktivere spillet skal du installere Steam-klienten, logge ind på din konto eller oprette en ny, finde "Tilføj spil => Aktiver via Steam..." i Steam-klienten i nederste venstre hjørne, og gå ind i den digitale produktnøgle for at aktivere den. Gå ikke glip af muligheden for at købe dette spil til en god pris!


***


Produktet er en nøgle til at aktivere LEGO® DC Super-Villains-spillet på Steam uden regionale begrænsninger. Spillet blev skabt af udvikleren TT Games og udgivet af Warner Bros. Interaktiv underholdning. Spilgenren er action og eventyr. Spillere får mulighed for at skabe og kontrollere nye superskurke, begå skurkehandlinger og opdage intentionerne med nye superhelte. Spillet leveres med et gavekort og et tilfældigt spil på Steam, hvis købsbeløbet overstiger 100 rubler, og køberen efterlader en positiv anmeldelse. Nøglen aktiveres på Steam ved at indtaste din digitale produktnøgle.


***


  1. Fantastisk spil LEGO DC Super-Villains! Grafik, lyd, plot, alt er på højeste niveau!
  2. Nøglen til LEGO DC Super-Villains blev leveret med det samme og uden problemer!
  3. Fantastisk digitalt produkt! LEGO DC Super-Villains kører fejlfrit på min computer.
  4. LEGO DC Super-Villains er et fantastisk spil! Jeg nyder hvert minut, jeg bruger på at spille det.
  5. LEGO DC Super-Villains nøglen var tilgængelig til en meget attraktiv pris, hvilket gør denne genstand til en god mulighed at købe.
  6. Bonussen, der fulgte med nøglen til LEGO DC Super-Villains, viste sig at være en meget nyttig og interessant tilføjelse.
  7. Jeg havde det meget sjovt med LEGO DC Super-Villains og vil helt klart anbefale det til alle mine venner.



Ejendommeligheder:




Fantastisk digitalt produkt, perfekt til både børn og voksne LEGO- og DC-fans!

Aktiveringsnøglen kom med det samme, uden forsinkelser eller problemer.

Et superspil, der giver dig mulighed for at føle dig som en skurk og gøre hvad som helst i DC-verdenen!

Det er meget praktisk at købe digitale versioner af spil, især hvis du ikke ønsker at vente på levering af en fysisk disk.

En fantastisk gave til LEGO- og DC-elskere, der helt sikkert vil glæde dem!

Et meget godt spil, der inkluderer mange velkendte karakterer fra DC-verdenen.

Bonusser til spillet er en behagelig overraskelse, der tilføjer endnu mere glæde til købet!

Spillet er meget interessant og vanedannende, jeg kan ikke rive mig væk fra det i flere dage.

Fremragende grafik og soundtrack, der giver dig mulighed for at fordybe dig i DC-verdenen endnu dybere!

Jeg anbefaler alle at købe digitale varer, det er meget praktisk og sparer tid og penge.

Relaterede produkter

Yderligere Information

Bedømmelse: 4.5
(82)