✅Assetto Corsa Competizione⭐Steam\RegionFree\Key⭐+Бонус

⚡⚡⚡ Efter betaling modtager du en nøgle til at aktivere spillet på Steam uden regionale begrænsninger! (REGIONSFRI / WORLDWIDE / RÆKKE) Spillet vil for altid være knyttet til din Steam-konto!

Assetto Corsa Competizione

Genre: Racing, Simulering, Sportsspil

Udvikler: Kunos Simulazioni

Udgiver: 505 spil

Udgivelsesdato: 29. maj. 2019

Assetto Corsa Competizione er et nyt videospil udgivet af Blancpain GT-serien selv. Dette er en unik simulator, der giver dig mulighed for at opleve atmosfæren i FIA GT3-racing og konkurrere med officielle kørere på biler og baner i det rigtige mesterskab, genskabt i spillet med uovertruffen nøjagtighed.

Hvis din anmeldelse er positiv, vil du modtage et gavekort og et tilfældigt spil på Steam (hvis dit købsbeløb overstiger 100 rubler)!

Produktet har ingen regionale begrænsninger!

⚙️⚙️⚙️ Aktivering:

  1. Installer Steam-klienten - (hvis den ikke er installeret);
  2. Log ind på din Steam-konto eller opret en ny;
  3. I Steam-klienten, nederst til venstre, finder du “ADD SPIL => Aktiver via Steam...”;
  4. Indtast din digitale produktnøgle for at aktivere den.
Her finder du flere spil til de laveste priser!

✅Assetto Corsa Competizione?Steam\RegionFree\Key?+Бонус

Assetto Corsa Competizione er et digitalt produkt, der kan købes i vores digitale produktbutik. Når du køber et produkt, modtager du en digital nøgle til at aktivere spillet på Steam uden regionale begrænsninger!

Spillet vil være permanent knyttet til din Steam-konto, hvilket giver dig fuld adgang til spillet til enhver tid.

Assetto Corsa Competizione er en spændende FIA ​​GT3 racersimulator, der giver dig mulighed for at mærke atmosfæren af ​​ægte racerløb og konkurrere med officielle kørere på biler og baner i et rigtigt mesterskab.

Ved køb vil du også modtage en bonus - et gavekort og et tilfældigt spil på Steam, hvis beløbet for dit køb overstiger 100 rubler!


***


Assetto Corsa Competizione er et nyt racer- og simulationsvideospil udviklet af Kunos Simulazioni og udgivet af 505 Games. Spillet blev udgivet i maj 2019 og blev skabt i samarbejde med Blancpain GT-serien. Assetto Corsa Competizione giver spillerne mulighed for at opleve atmosfæren i FIA GT3-racing og konkurrere med officielle kørere på rigtige mesterskabsbiler og baner med høj præcision og realisme.

Efter betaling vil du modtage en nøgle til at aktivere spillet på Steam uden regionale begrænsninger. Spillet er permanent knyttet til din Steam-konto. Du vil også modtage et tilfældigt spil på Steam som en gave, hvis dit køb overstiger 100 rubler, og du efterlader en positiv anmeldelse.

Aktivering af spillet sker ved at installere Steam-klienten (hvis den ikke allerede er installeret), logge ind på din Steam-konto og indtaste den digitale produktnøgle for at aktivere den i sektionen "Aktiver via Steam". Derudover kan du finde flere spil til de laveste priser.


***


  1. En fremragende racersimulator, jeg anbefaler den til alle fans af genren!
  2. Grafikken er simpelthen fantastisk, hver eneste detalje i bilen og banen er gennemarbejdet til mindste detalje.
  3. Realistisk fysik, der får dig til at føle dig som en rigtig racer.
  4. Tilpasselig grafik og kontrolindstillinger, så du kan tilpasse spillet, så det passer til dine behov.
  5. Et stort antal baner og biler, som hver har sine egne unikke egenskaber og adfærd på vejen.
  6. Fremragende multiplayer, der giver dig mulighed for at spille med venner og konkurrere med spillere fra hele verden.
  7. Hurtigt og nemt køb af en nøgle på Steam, uden aktiveringsproblemer.
  8. Bonusser, der følger med spillet, giver dig mulighed for at få yderligere indhold og forbedre dit gameplay.
  9. Utroligt realistisk soundtrack, der får dig til at føle dig som en rigtig racer.
  10. Regelmæssige opdateringer og tilføjelser, der tilføjer nye biler, baner og forbedrer gameplayet.



Ejendommeligheder:




Jeg elsker bare Assetto Corsa Competizione! Fantastisk grafik, realistiske kontroller og masser af racerbaner.

Dette er et af de bedste racerspil, jeg nogensinde har spillet. Assetto Corsa Competizione har fantastisk fysik og lyddesign.

Jeg købte dette digitale produkt og har aldrig fortrudt det. Jeg har det fantastisk med at spille, og jeg nyder hvert løb.

Assetto Corsa Competizione er en rigtig godbid for fans af racersimulatorer. Jeg kan bare ikke stoppe med at spille dette spil.

Meget tilfreds med købet af Assetto Corsa Competizione. Spillet har en høj kvalitet og mange ekstra funktioner, der gør gameplayet endnu mere interessant.

Hvis du elsker racersimuleringer, så er Assetto Corsa Competizione noget for dig. Fremragende grafik, realistiske kontroller og en masse racerbaner - alt dette gør spillet ideelt for fans af genren.

Jeg har spillet mange racerspil, men Assetto Corsa Competizione er et af de bedste. Jeg kan godt lide, hvordan udviklerne er opmærksomme på alle detaljer i spillet.

Assetto Corsa Competizione er et rigtigt mesterværk i racersimulatorernes verden. Jeg har ikke ord til at beskrive, hvor godt dette spil er.

Jeg har spillet Assetto Corsa Competizione i flere måneder nu og kan ikke få nok af det. Dette er et virkelig fantastisk spil med et højt niveau af realisme og en masse muligheder.

Jeg anbefaler Assetto Corsa Competizione til alle, der elsker racersimuleringer. Dette spil er et must have i din samling, hvis du værdsætter kvalitet og realisme i spil.

Relaterede produkter

Yderligere Information

Bedømmelse: 4.2
(43)