The Elder Scrolls Online \ NY STEAM-KONTO + MAIL

Produktbeskrivelse

  • Du køber en personlig konto online med mulighed for at ændre dine data (adgangskode og e-mail).
  • Kontoen er kun din.
  • Kontoen blev oprettet specifikt til salg, hvilket betyder, at den ikke er stjålet, og ingen vil stjæle fra dig.
  • 10 års garanti.
  • Kontoen bliver din ejendom for altid.
  • 0 timer spillet.
  • Regionsfri.

Yderligere oplysninger

Vi præsenterer dig for en personlig konto til onlinespil med mulighed for at ændre data, inklusive adgangskode og e-mail. Ved at købe denne konto bliver du dens eneste ejer og vil også modtage en 10-års garanti. Alle oplysninger til at logge på Steam og mail vil blive sendt til dig inden for 40 minutter efter, at sælgeren har bekræftet den unikke kode, som du modtager efter betaling. Bemærk venligst, at der på grund af tidszoneforskelle kan være forsinkelser i besvarelsen af ​​beskeder. Giv venligst positiv feedback på dit kontokøb. Del information om vores produkt med dine venner ved hjælp af de sociale knapper nedenfor.

Produktbeskrivelse

  • Produkt: The Elder Scrolls Online
  • Produkttype: digitalt produkt
  • Platform: Steam
  • Inkluderer: ny Steam-konto og mail

Yderligere oplysninger

  • Ved at købe dette produkt vil du modtage en ny Steam-konto med spillet The Elder Scrolls Online og adgang til den mail, der er knyttet til denne konto.
  • Alle nødvendige oplysninger vil blive sendt til dig efter bekræftelse af den unikke kode, som du vil modtage efter betaling.
  • Bemærk venligst, at produktet er en digital vare og vil blive leveret til dig elektronisk.
  • Send venligst positiv feedback efter et vellykket køb!

Vi præsenterer dig for et digitalt produkt - spillet The Elder Scrolls Online på Steam-platformen. Ved at købe dette produkt modtager du en ny Steam-konto med spillet og adgang til den mail, der er knyttet til denne konto. Alle nødvendige oplysninger vil blive sendt til dig efter bekræftelse af den unikke kode, som du modtager efter betaling. Bemærk venligst, at produktet er en digital vare og vil blive leveret til dig elektronisk. Giv venligst positiv feedback efter et vellykket køb!

Vi præsenterer dig for en personlig konto til onlinespillet The Elder Scrolls Online på Steam-platformen. Ved at købe dette produkt modtager du en ny Steam-konto og adgang til den mail, der er knyttet til denne konto. Kontoen er oprettet specifikt til salg, så den er ikke stjålet, og ingen kan tage den fra dig. Garantien på kontoen er 10 år, og selve kontoen bliver din ejendom for altid. Kontoen har endnu ikke spillet en eneste time.

Efter betaling modtager du en unik kode, som du skal oplyse til sælgeren. Efter at have kontrolleret koden, sender sælgeren dig dine Steam-loginoplysninger og e-mail inden for 40 minutter. Bemærk venligst, at der på grund af tidszoneforskelle kan være forsinkelser i besvarelsen af ​​beskeder. Giv venligst positiv feedback efter vellykket kontokøb. Hvis du kunne lide vores produkt, så glem ikke at dele oplysningerne med dine venner ved hjælp af knapperne på det sociale netværk.


***


The Elder Scrolls Online er et online MMORPG-spil udviklet af ZeniMax Online Studios og udgivet af Bethesda Softworks. Spillere kan udforske den store åbne verden af ​​Tamriel, fuldføre quests, kæmpe mod monstre og andre spillere, skabe deres egne karakterer og udvikle deres færdigheder.

Denne annonce er til salg en ny Steam-konto med spillet The Elder Scrolls Online, samt adgang til mail, som helt vil tilhøre køberen. Når du køber en konto, modtager du en unik kode, som du skal oplyse til sælgeren. Efter at have bekræftet koden, sender sælgeren dig dine Steam-loginoplysninger og e-mail inden for 40 minutter. Det er garanteret, at kontoen ikke bliver stjålet og ikke vil blive tilbagekaldt efter køb.

Bemærk, at der ikke er spillet en eneste time på din konto, så du kan begynde at spille fra bunden. Kontoen er Region Free, hvilket betyder, at du kan spille hvor som helst i verden. Hvis der er forsinkelser i at svare på beskeder til sælger, kan det skyldes tidszoneforskelle.

Efter vellykket køb af en konto kan købere give en positiv anmeldelse og dele oplysninger om produktet med venner på sociale netværk som Vkontakte, Facebook og Twitter.


***


  1. The Elder Scrolls Online er et fantastisk spil med en spændende historie og interessante opgaver!
  2. En ny Steam-konto med The Elder Scrolls Online er en fantastisk måde at starte din rejse ind i en verden af ​​spilleeventyr.
  3. The Elder Scrolls Online er et spil, der giver dig mulighed for at kaste dig ud i et fascinerende fantasiunivers og blive en del af det.
  4. En ny Steam-konto med The Elder Scrolls Online er en fantastisk gave til fans af onlinespil og fantasy!
  5. The Elder Scrolls Online tilbyder en enorm spilverden, hvor du kan bruge dage og uger på at udforske dens hemmeligheder og mysterier.
  6. En ny Steam-konto med The Elder Scrolls Online er en mulighed for at begynde at spille et af de mest populære onlinespil lige nu!
  7. The Elder Scrolls Online er et spil, der giver spillerne mulighed for at fordybe sig i en rigtig fantasy-fortælling og blive dens hovedperson.
  8. En ny Steam-konto med The Elder Scrolls Online er en fantastisk måde at starte dit eventyr i Tamriel-verdenen og blive en del af et stort fællesskab af spillere.
  9. The Elder Scrolls Online er et spil, der giver spillerne mulighed for at nyde fantastisk grafik, en spændende historie og interessante quests.
  10. En ny Steam-konto med The Elder Scrolls Online er en mulighed for at stifte bekendtskab med Tamriels verden og gennemgå alle dens hemmeligheder og farer sammen med spillets helte.
  11. The Elder Scrolls Online er et fantastisk spil med en enorm spilverden og en fascinerende historie!
  12. Jeg er meget glad for, at jeg købte en ny Steam-konto for at spille The Elder Scrolls Online - alt fungerer fantastisk!
  13. The Elder Scrolls Online er et sandt eventyr, der fanger dig helt fra begyndelsen.
  14. Jeg købte den digitale version af The Elder Scrolls Online og fortrød det ikke - spillet oversteg alle mine forventninger!
  15. En ny Steam-konto til The Elder Scrolls Online er en fantastisk mulighed for at begynde at spille dette spændende spil.
  16. The Elder Scrolls Online er et spil, som du kan spille uendeligt og finde noget nyt og interessant hver gang.
  17. Jeg købte en digital kopi af The Elder Scrolls Online, og jeg kan ikke rive mig løs fra spillet - det er simpelthen fascinerende!
  18. Den gamle konto var ikke egnet til at spille The Elder Scrolls Online, så jeg besluttede at købe en ny - alt fungerer perfekt, jeg er meget tilfreds med købet.
  19. The Elder Scrolls Online er et spil, der giver dig mulighed for helt at fordybe dig i en fantasiverden og glemme alt om virkeligheden.
  20. Jeg købte den digitale version af The Elder Scrolls Online på en ny Steam-konto og kunne ikke være mere tilfreds - spillet er simpelthen fantastisk!



Ejendommeligheder:




The Elder Scrolls Online er et vanedannende spil med utrolig grafik og en engagerende historie.

En ny Steam-konto og mail er en fantastisk løsning for dem, der vil begynde at spille spil på denne platform.

The Elder Scrolls Online har en enorm verden, hvor du kan bevæge dig frit og udforske nye steder.

Det var meget nemt og bekvemt at oprette en ny Steam-konto og mail.

The Elder Scrolls Online tilbyder mange interessante quests og opgaver, der ikke vil lade dig kede dig.

En ny Steam-konto og e-mail er en fantastisk måde at holde dine data på.

The Elder Scrolls Online er et spil, der vil give dig mange timers sjov og ikke vil efterlade nogen RPG-fan ligeglade.

Oprettelse af en ny Steam-konto og mail giver dig mulighed for hurtigt og nemt at få adgang til et bredt udvalg af spil.

The Elder Scrolls Online tilbyder mange muligheder for at udvikle din karakter og forbedre hans færdigheder.

En ny Steam-konto og mail er en fantastisk måde at begynde at spille dine yndlingsspil fra bunden og nyde processen.

Relaterede produkter

Yderligere Information

Bedømmelse: 4.7
(108)