Iron Harvest ✅(Steam Key/Alle lande)+GAVE

✅ Efter betaling vil licensnøglen til Iron Harvest blive vist i browservinduet og vil automatisk blive sendt til din e-mailadresse. Aktivering foregår på Steam, der er ingen regionale begrænsninger (REGION GRATIS). Spillets udgivelsesdato er den 5. september 2020. Spillet er lokaliseret på russisk, engelsk, fransk, italiensk, tysk, spansk, polsk, tjekkisk, japansk, koreansk, portugisisk, kinesisk og tyrkisk.

TIL STEDE!!! Skriv en positiv anmeldelse med sætningen "JEG ØNSKER EN GAVE" og dupliker denne besked i fanen "Korrespondance" på ordresiden på Oplata.info. Herefter er du garanteret at få et tilfældigt billigt spil på Steam. Hvis du ikke har skrevet en besked til sælgeren, så bliv ikke fornærmet, hvis du ikke har modtaget gaven.

OM SPILLET: Iron Harvest er en klassisk realtidsstrategi (RTS), der finder sted i den alternative virkelighed fra 1920+ lige efter afslutningen på Første Verdenskrig. Spillet byder på styring af enorme dieselpunk-robotter, fantastiske single- og co-op-kampagner samt livlige, dynamiske kampe, som multiplayer-fans vil elske. Efterhånden som Europa kommer sig efter de brutale kampe under Første Verdenskrig, sætter videnskabelige og teknologiske fremskridt sit præg på langvarige traditioner. Bønder finder resterne af de grandiose gårobotter, der kæmpede på slagmarkerne. Midt i det igangværende kaos dukker en ny trussel op, der sætter spørgsmålstegn ved Europas fortsatte eksistens. Magter, der opererer i hemmelighed, gør alt, hvad der står i deres magt for at bringe uenighed ind i hele landes liv og er fast besluttet på at genoplive krigens ild for at tage magten over verden.

Instruktioner til aktivering af en nøgle på Steam:

  1. Download og installer Steam, registrer en konto på Steam.
  2. Klik på knappen "Tilføj spil - aktiver via Steam", og følg instruktionerne.
  3. Efter aktivering vises spillet på listen over spil, og du kan downloade det.
  4. Download, efter komplet installation, start og afspil.

Iron Harvest er en digital vare på den digitale varebutik og tilbydes i Steam Key-format i alle lande. Ved køb modtager du en licensnøgle, der kan aktiveres på Steam. Spillets udgivelsesdato er den 5. september 2020. Spillet er lokaliseret på russisk, engelsk, fransk, italiensk, tysk, spansk, polsk, tjekkisk, japansk, koreansk, portugisisk, kinesisk og tyrkisk.

Når du køber "Iron Harvest" modtager du ikke kun spillet, men også en fin bonus i form af en gave! For at gøre dette skal du skrive en positiv anmeldelse med sætningen "JEG ØNSKER EN GAVE" og duplikere denne besked i fanen "Korrespondance" på ordresiden på Oplata.info. Herefter er du garanteret at modtage et tilfældigt billigt spil på Steam i gave.

Smukt html-design af købssiden gør processen med at bestille og aktivere spillet enkel og bekvem. Efter betaling vil licensnøglen blive vist i browservinduet og vil automatisk blive sendt til din e-mailadresse. Nøglen er aktiveret på Steam, der er ingen regionale begrænsninger (REGION GRATIS).

Iron Harvest er et klassisk real-time strategi (RTS) spil, der foregår i den alternative virkelighed fra 1920+ lige efter afslutningen af ​​1. Verdenskrig. Spillet byder på styring af enorme dieselpunk-robotter, fantastiske single- og co-op-kampagner samt livlige, dynamiske kampe, som multiplayer-fans vil elske. Efterhånden som Europa kommer sig efter de brutale kampe under Første Verdenskrig, sætter videnskabelige og teknologiske fremskridt sit præg på langvarige traditioner. Bønder finder resterne af de grandiose gårobotter, der kæmpede på slagmarkerne. Midt i det igangværende kaos dukker en ny trussel op, der sætter spørgsmålstegn ved Europas fortsatte eksistens. Magter, der opererer i hemmelighed, gør alt, hvad der står i deres magt for at bringe uenighed ind i hele landes liv og er fast besluttet på at genoplive krigens ild for at tage magten over verden.

Instruktioner til aktivering af en nøgle på Steam:

  1. Download og installer Steam, registrer en konto på Steam.
  2. Klik på knappen "Tilføj spil - aktiver via Steam", og følg instruktionerne.
  3. Efter aktivering vises spillet på listen over spil, og du kan downloade det.
  4. Download, efter komplet installation, start og afspil.


***


Iron Harvest er en licensnøgle til spillet på Steam, som vil blive vist i dit browservindue og automatisk sendt til din e-mail efter betaling. Spillet er et real-time strategy (RTS) spil, der finder sted i en alternativ virkelighed fra 1920'erne lige efter afslutningen af ​​1. Verdenskrig. Den tilbyder kontrol over enorme dieselpunk-robotter og indeholder både fælles- og single-player-kampagner samt lyse og dynamiske kampe, der vil appellere til fans af multiplayer. Spillet er lokaliseret til russisk, engelsk, fransk, italiensk, tysk, spansk, polsk, tjekkisk, japansk, koreansk, portugisisk, kinesisk og tyrkisk. Aktiveringsområde - ingen begrænsninger. Når du køber et spil, modtager du også et tilfældigt, billigt spil på Steam i gave, som du kan modtage ved at skrive en positiv anmeldelse med ordene "Jeg vil have en gave" og duplikere det i korrespondancefanen på Oplata.info bestillingsside. Instruktioner til aktivering af nøglen på Steam er vedhæftet.


***


  1. Iron Harvest er et fantastisk strategispil, der får dig til at tænke og holder dig gættet til det sidste.
  2. Den fremragende kvalitet af grafik og lyd i Iron Harvest skaber en unik atmosfære i spillet.
  3. Iron Harvests fængslende historie og interessante karakterer gør det til en uforglemmelig oplevelse.
  4. Gameplayet i Iron Harvest er så spændende som muligt og tvinger spilleren til at tænke strategisk.
  5. Iron Harvest giver mange muligheder for at udvikle og opgradere din hær.
  6. Det store udvalg af forskellige enheder i Iron Harvest giver dig mulighed for at skabe unikke taktikker og strategier.
  7. Spillet har mange spiltilstande, der giver dig mulighed for at nyde spillet i forskellige formater.
  8. Steam-nøglen blev leveret med det samme og uden problemer.
  9. Begavet indhold tilføjer ekstra værdi til spillet.
  10. Iron Harvest er et fremragende valg for fans af strategispil og alternativ historie.



Ejendommeligheder:




Iron Harvest er et utroligt vanedannende spil, der tiltrækker med sin smukke grafik og fængslende historie.

Jeg blev glædeligt overrasket over kvaliteten af ​​Iron Harvest-spillet. Hun overgik virkelig mine forventninger!

Jeg fik min Steam-nøgle hurtigt og uden problemer, og nu kan jeg nyde at spille Iron Harvest når som helst.

Iron Harvest er et fantastisk spil for dem, der elsker strategispil i realtid. Jeg nyder det hver gang jeg starter.

Jeg vil anbefale Iron Harvest til alle, der leder efter et nyt og spændende spil at spille på pc.

Iron Harvest er et godt valg for dem, der elsker smuk grafik og en interessant historie.

Jeg var meget tilfreds med mit køb af Iron Harvest, og gaven, jeg modtog, var en dejlig bonus!

Iron Harvest er spillet, som jeg anbefaler til alle mine venner, der elsker strategispil.

Jeg har brugt mange timer på at spille Iron Harvest, og hver gang finder jeg noget nyt og interessant i det.

Hvis du leder efter et nyt spil at spille på pc, så er Iron Harvest værd at overveje. Det fortjener virkelig opmærksomhed for sin højkvalitetsimplementering og vanedannende gameplay.

Relaterede produkter

Yderligere Information

Bedømmelse: 4.5
(82)