FORTNITE | V-BUCKS, SÆT OG CREW SQUAD + ?

OPMÆRKSOMHED! FOR AT UNDGÅ OPGIFTER AF KOMMISSIONER SKAL DU VÆLGE BETALINGSMETODEN "ENOT.OI" ELLER "FREEKASSA" NÅR DU BETALER. DET NYE INFERNO-SÆT ER NU TILGÆNGELIGT! HVIS DU IKKE FINDER DET SÆT, DU SKAL SKAL, SKRIV TIL OS, OG VI TILFØJER DET HURTIG. FØR DU KØB, SKAL DU LÆSE PRODUKTBESKRIVELSEN OG LÆSE INSTRUKTIONERNE NEDERST PÅ SIDEN. EFTER BETALING FÅR DU EN UNIK KODE, SOM SKAL OPLYSES TIL SÆLGER I AFSNITET "KORRESPONDANCE MED SÆLGER". DU SKAL OGSÅ OPGIVE DIN MICROSOFT XBOX-KONTODETALJER (EMAIL OG ADGANGSKODE), SELVOM DU PLANLÆGGER AT SPILLE PÅ EN ANDEN KONSOL ELLER PC. GENNEMSNITLIG TID TIL AT MODTAGE ET SÆT TIL DIN KONTO: FRA 10 MINUTTER TIL 2 TIMER, MAKSIMUM - OP TIL 12 TIMER, ALT AFHÆNGER AF KØEN. HVIS DU FORETAGET ET KØB I NAT, AKTIVERER VI SÆTET NÆSTE DAG! EFTER GODKENDELSE KAN DER ANMODES EN KODE PÅ EMAIL ELLER TELEFON. HOLD KONTAKT FOR AT GIDE DINE OPLYSNINGER TIL VORES MANAGER. FORFREMMELSE!!! FORLAD POSITIV FEEDBACK OG MODTAG EN KAMPAGDE TIL OP TIL 30 % RABAT PÅ DIT NÆSTE KØB! INSTRUKTIONER: 1. OPRET OG KNYT EN MICROSOFT XBOX-KONTO TIL DIN EPISKE SPIL-KONTO (FORTNITE), SELVOM DU PLANLÆGGER AT SPILLE PÅ EN ANDEN KONSOL ELLER PC. 2. BETAL FOR TJENESTEN PÅ EN METODE, DER ER BEKVEM FOR DIG. 3. OPLYS DEN UNIKE KODE TIL SÆLGER I AFSNITET "KORRESPONDANCE MED SÆLGER" ELLER I EN AF SÆLGERS KONTAKTOPLYSNINGER. 4. SEND DATANE FRA DIN MICROSOFT XBOX-KONTO, SOM ER LINKET TIL EN CHAT MED SÆLGER. 5. VENT PÅ DIN ORDRE ER FULDFØRT. SØRG FOR, AT DU GIVER OPLYSNINGERNE FRA EN MICROSOFT-KONTO, DER ER LINKET DIREKTE TIL DIN EPISKE SPIL-KONTO. HVIS DU LEVERET EN KONTO FRA EN ANDEN KONTO, OG DER BLEV FORETAGET ET KØB, ER FONDENS BRUGT IKKE REFUNDERINGSBESKRIVELSE. MICROSOFT-KONTOALDER SKAL VÆRE 18+.

SPØRGSMÅL OG SVAR:

  • KAN JEG FÅ PACK/V-BUCKS PÅ PC, PS? SVAR: JA, FOR AT GØRE DETTE SKAL DU OPRETTE EN XBOX-KONTO, KNYT DEN TIL DIN EPISKE SPIL-KONTO (SKØR GØRES PÅ DET EPISKE SPIL-WEBSITE I FORBINDELSESAFsnittet), HVIS DU HAR BRUG FOR ANDRE PLATFORME, SKAL DEM TILSLUTES.
  • HVORFOR HAR DU BRUG FOR MIN XBOX-KONTO? SVAR: VI KØBER ALLE PRODUKTER FRA DEN OFFICIELLE FORTNITE-BUTIK VIA ANDRE REGIONER.
  • ER MIN KONTO SIKKER? SVAR: VI ER ANSVARLIGE FOR DIN KONTO OG GARANTERER, AT DET IKKE VIL SKE FOR TREDJEPART. ELLERS VILLE VI FÅ BUD

FORTNITE

V-BUCKS, SÆT OG BESÆTNINGSTROP

Er du klar til nye eventyr i Fortnite-verdenen? Så giver vores online butik med digitale varer dig en unik mulighed for at købe V-Bucks, packs og Crew squad!

  • V-Bucks er en valuta i spillet, som kan bruges til at købe nye skins, pixels, trofæer og meget mere.
  • Sæt er sæt af genstande i spillet, som giver dig mulighed for at dekorere din karakter med nye kostumer, våben osv.
  • Crew er en betalt abonnementstjeneste, der giver dig adgang til unikke skins, genstande i spillet og mere.

Vi tilbyder et bredt udvalg af V-Bucks, Packs og Crew til en overkommelig pris. Ved køb hos os får du garanti for vores ydelser og hurtig levering af varer.

Gå ikke glip af chancen for at opgradere din Fortnite-helt og gøre den unik. Bestil V-Bucks, Packs and Crew nu!

Amerikansk lastbilsimulator - Texas er en tilføjelse til spillet American Truck Simulator, som sendes til dig som gave (gave) til din Steam-konto, hvis du har en russisk konto med russiske rubler som valuta. For at aktivere tilføjelsen skal du også have det originale spil.

American Truck Simulator - Texas udvider American Truck Simulator-spilverdenen og tilføjer staten Texas til spillet. Du vil være i stand til at udforske meget af denne stat, herunder dens større byer som Dallas, Houston og San Antonio. Ny last og attraktioner vil også blive tilføjet for at gøre dit spil endnu mere interessant og varieret.

Bemærk venligst, at alle varer købt gennem denne sælger er officielt købt gennem Steam-platformen og kommer med en livstidsgaranti. Hvis du har problemer med aktivering eller modtagelse af varerne, kan du kontakte de kontakter, der er angivet i din profil eller via chat på salgshjemmesiden.

For at aktivere tilføjelsen skal du downloade og installere Steam-klienten, registrere en ny konto eller logge ind på en eksisterende, kopiere linket til din Steam-profil i det angivne felt, når du køber spillet, vente på en venne-invitation fra sælgeren og accepter den, og accepter derefter meddelelsen om at sende gave til dig og vent, indtil tilføjelsesfilerne er fuldt downloadet, med at begynde at spille.


***


FORTNITE | V-BUCKS, PACKS AND CREW+ SQUAD er varer, der kan købes i Fortnite. V-bucks er en valuta i spillet, der kan bruges til at købe genstande i spillet såsom jakkesæt, faldskærme, emotes osv. Sæt inkluderer forskellige genstande i spillet, såsom jakkesæt, faldskærme, våben osv. Crew+ er et abonnement på spillet, der giver dig adgang til eksklusive kosmetiske genstande og 1.000 V-Bucks hver måned.

For at købe varer skal du have en konto i Fortnite-spillet og en Microsoft Xbox-konto, som skal være knyttet til din Epic Games-konto. Efter at have betalt for dit køb, modtager du en unik kode, som skal meddeles sælgeren i korrespondance vedrørende bestillingen. Du skal også angive loginoplysninger til din Mircrosoft XBOX-konto (mail og adgangskode), selvom du planlægger at spille på en anden konsol eller pc. Den gennemsnitlige tid til at købe et sæt til din konto er fra 10 minutter til 2 timer, den maksimale tid er op til 12 timer, afhængigt af køen.

Det er vigtigt at bemærke, at når du betaler, skal du vælge betalingsmetoden "ENOT.OI" eller "FREEKASSA" for at undgå betalingsgebyrer. Før du køber, skal du også sørge for at læse produktbeskrivelsen og instruktionerne helt nederst.

Efter købet skal du give oplysninger fra din tilknyttede Microsoft Xbox-konto i en chat med sælgeren og vente på, at ordren bliver gennemført. Det er vigtigt at sikre, at du giver oplysninger fra Microsoft-kontoen, der er knyttet direkte til din Epic Games-konto.

Det skal også bemærkes, at Microsoft-kontoens alder skal være 18+. Sælgeren garanterer sikkerheden på din konto og er ansvarlig for den. Alle varer købes fra den officielle Fortnite-butik gennem andre regioner ved at bruge personlige og juridiske kort til betaling.

Derudover, når køberen afgiver en positiv anmeldelse af et produkt, modtager køberen en kampagnekode til en rabat på op til 30% på deres næste køb.


***


  1. FORTNITE er et utroligt vanedannende spil, og køb af V-Bucks giver dig adgang til yderligere funktioner i spillet.
  2. FORTNITE-pakker er en fantastisk måde at udvide din samling af skins og andre genstande i spillet.
  3. Ved at købe et CREW-hold får du adgang til eksklusive pakker og bonusser i FORTNITE.
  4. At købe v-bucks giver dig mulighed for hurtigt at opgradere din karakter og få en fordel i spillet.
  5. FORTNITE-sæt tilbyder en bred vifte af genstande, der vil tilføje et nyt twist til din spiloplevelse.
  6. CREW Squad giver dig adgang til eksklusive skins og bonusser, som ikke er tilgængelige for andre spillere.
  7. Ved at købe V-Bucks kan du købe skins og andre genstande, der vil hjælpe dig med at skille dig ud fra andre spillere i FORTNITE.
  8. FORTNITE-sæt tilbyder et stort antal forskellige genstande, der giver dig mulighed for at tilpasse din karakter efter din smag.
  9. CREW Squad er en fantastisk måde at få eksklusive bonusser og skins i FORTNITE, som ikke er tilgængelige for andre spillere.
  10. At købe V-Bucks er en fantastisk måde at få yderligere funktioner i FORTNITE og forbedre din spiloplevelse.



Ejendommeligheder:




FORTNITE er et fantastisk spil, og at købe V-Bucks giver dig mulighed for at købe nye karakterskin og emotes, hvilket gør spillet endnu sjovere.

FORTNITE-pakker er en fantastisk tilføjelse til spillet, der giver dig mulighed for at få eksklusive genstande og bonusser, som ikke kan opnås i den normale spiltilstand.

CREW FORTNITE Squad er en fantastisk måde at få adgang til eksklusive elementer og indhold i spillet i flere måneder, hvilket gør spillet endnu mere interessant.

At købe FORTNITE V-Bucks er en fantastisk måde at støtte udviklerne af spillet, som konstant tilføjer nyt indhold og forbedrer gameplayet.

FORTNITE Packs er den perfekte gave til venner eller kære, der elsker spillet og ønsker at få nye ting og power-ups.

CREW FORTNITE Squad er en fantastisk måde at slå sig sammen med andre spillere og få adgang til eksklusivt indhold sammen.

At købe FORTNITE V-Bucks er en praktisk og sikker måde at få yderligere ressourcer i spillet uden at forlade dit hjem.

FORTNITE-pakker er en fantastisk måde at opgradere din spiloplevelse og få en ny spiloplevelse.

CREW FORTNITE Squad er en fantastisk mulighed for at få adgang til eksklusive genstande og indhold, der ikke er tilgængeligt i den almindelige spiltilstand.

At købe FORTNITE V-Bucks er en fantastisk måde at udvide din spiloplevelse og få mere glæde ud af dit spil.

Relaterede produkter

Yderligere Information

Bedømmelse: 4.1
(30)