Ancient Saronite (DS) WOW CIRCLE 3.3.5a(LK) x100

På WOWCIRCLE 3.3.5a (Wotlk) x100-serveren i LK PVP-riget kan du købe den ældste saronit (DS). Salg af DS foregår på den uofficielle WOWCIRCLE server. Det vil tage mindst 1 time at levere varerne med posten (ifølge serverindstillingerne), men normalt tager leveringen ikke mere end 4 timer. Hvis operatøren er offline, vil DS'en blive leveret inden for 12 timer. Efter at have betalt for varerne, modtager du en unik 16-cifret PIN-kode, som skal oplyses til operatøren. For hurtig levering er det at foretrække at angive pinkoden på betalingssiden, men du kan også skrive den i online chat eller telegram. Det er vigtigt at sikre sig, at kaldenavnet og fraktionen af ​​den karakter, som DS'en sendes til med posten, er stavet korrekt. Hvis ordrestatus er angivet som "leveret", men der ikke er nogen mail, skal du logge på igen (logge ind og afslutte spillet). For at overføre store beløb kan du bruge en ombytning eller overførsel i dele. Vi leverer spilvaluta og -ressourcer på forskellige måder på et tidspunkt, der passer dig. Vores garantier er et personligt Web Money-certifikat og mere end 10 års salgserfaring i onlinespil. Hvis levering ikke udføres inden for den angivne tidsramme, kan du annullere transaktionen og få dine penge tilbage. Skriv venligst en anmeldelse, hvis du er tilfreds med dit køb.

Ancient Saronite (DS) WOW CIRCLE 3.3.5a(LK) x100

Ancient Saronite er en digital vare, der kan købes i den digitale varebutik på WOW CIRCLE 3.3.5a (LK) x100-serveren.

Denne genstand er en af ​​de mest værdifulde ressourcer i World of Warcraft og kan bruges til at skabe mange populære ting.

Den ældste Saronite sælges på den uofficielle WOW CIRCLE-server og leveres med post inden for 1-4 timer (afhængig af serverindstillinger). Hvis operatøren er offline, vil levering ske inden for 12 timer.

Efter betaling modtager du en unik 16-cifret PIN-kode, som skal oplyses til operatøren for hurtig levering. Store beløb kan overføres i rater eller ved ombytning.

Vi garanterer sikkerheden og kvaliteten af ​​vores tjenester, har et personligt Web Money-certifikat og mere end 10 års erfaring med salg i onlinespil.

Hvis du ikke modtager varen inden for den angivne tidsramme, kan du annullere handlen og få dine penge tilbage.

Sørg for, at du har angivet det korrekte kaldenavn og fraktion af karakteren, som den gamle saronit vil blive sendt til. Hvis ordrestatus er angivet som "leveret", men der ikke er nogen mail, kan du prøve at logge på igen (gå ind i og forlade spillet).

Ved at købe Ancient Saronite får du en unik chance for at forbedre din spiloplevelse og skabe legendariske genstande i World of Warcraft på WOW CIRCLE 3.3.5a (LK) x100-serveren!

Ancient Saronite (DS) på WOWCIRCLE 3.3.5a (Wotlk) x100-serveren er en digital genstand, der kan købes på den uofficielle WOWCIRCLE-server i x100 LK PVP-riget. Denne genstand er en værdifuld ressource i World of Warcraft, som kan bruges til at skabe mange populære ting. Det vil tage mindst 1 time at levere varerne med posten (ifølge serverindstillingerne), men normalt tager leveringen ikke mere end 4 timer. Hvis operatøren er offline, vil DS'en blive leveret inden for 12 timer.

Efter at have betalt for varerne, modtager du en unik 16-cifret PIN-kode, som skal oplyses til operatøren for hurtig levering. For at fremskynde leveringsprocessen anbefales det at angive pinkoden på betalingssiden, men du kan også skrive den i online chat eller telegram. Det er vigtigt at sikre sig, at kaldenavnet og fraktionen af ​​den karakter, som DS'en sendes til med posten, er stavet korrekt. Hvis ordrestatus er angivet som "leveret", men der ikke er nogen mail, skal du logge på igen (logge ind og afslutte spillet).

For at overføre store beløb kan du bruge en ombytning eller overførsel i dele. Vi leverer spilvaluta og -ressourcer på forskellige måder på et tidspunkt, der passer dig. Vores garantier er et personligt Web Money-certifikat og mere end 10 års salgserfaring i onlinespil. Hvis levering ikke udføres inden for den angivne tidsramme, kan du annullere transaktionen og få dine penge tilbage.

Ved at købe Ancient Saronite får du en unik chance for at forbedre din spiloplevelse og skabe legendariske genstande i World of Warcraft på WOWCIRCLE 3.3.5a (LK) x100-serveren! Giv venligst feedback, hvis du er tilfreds med dit køb.


***


Ancient Saronite (DS) er en spilressource, der kan købes på den uofficielle WOWCIRCLE 3.3.5a (Wotlk) x100-server i x100 LK PVP-riget. For at købe en DS skal du betale for produktet og modtage en unik 16-cifret købs-PIN-kode, som du skal oplyse til operatøren for hurtig levering. Levering udføres via in-game mail og kan tage minimum 1 time afhængigt af serverindstillingerne, men overstiger normalt ikke 4 timer. Hvis operatøren er offline, kan leveringen tage op til 12 timer.

Køberen skal kontrollere den korrekte stavning af kaldenavnet og fraktionen af ​​den karakter, som DS'en sendes til. Hvis ordrestatus angiver levering, men der ikke er nogen post, skal du logge på igen (logge ind og afslutte spillet). Store beløb kan overføres i rater eller ved ombytning.

Virksomheden, der tilbyder salg af DS, garanterer transaktionens sikkerhed og giver et personligt Web Money-certifikat. Virksomheden har mere end 10 års salgserfaring inden for onlinespil. Hvis levering ikke udføres inden for den angivne tidsramme, vil køber selvstændigt kunne annullere handlen og returnere pengene. Hvis køber er tilfreds med købet, opfordres han til at skrive en anmeldelse om sælger.


***


  1. Ancient Saronite er en fantastisk digital genstand for World of Warcraft-fans.
  2. Med hjælp fra DS nåede jeg hurtigt et højt niveau i spillet og havde det rigtig sjovt i processen.
  3. En af de bedste WoW-servere, jeg har spillet på, er WOW CIRCLE 3.3.5a(LK) x100.
  4. DS gav mig muligheden for at nyde at spille WoW uden at skulle bruge en masse tid på at forbedre min karakter.
  5. Jeg vil anbefale Ancient Saronite til alle, der leder efter en hurtig og nem måde at få succes i WoW.
  6. WOW CIRCLE 3.3.5a(LK) x100-serveren har gjort det endnu mere interessant og spændende at spille WoW.
  7. Ved hjælp af DS var jeg i stand til at spare en masse tid og nyde spillet mere.
  8. Ancient Saronite er et pålideligt og højkvalitets digitalt produkt til WoW-spillere.
  9. Jeg var meget tilfreds med mit køb af DS og har aldrig fortrudt mit valg.
  10. DS gør det muligt at spille WoW på et højt niveau uden at bruge en masse tid på at levele op.



Ejendommeligheder:




DS WOW CIRCLE 3.3.5a(LK) x100 er den bedste wow-server, jeg nogensinde har spillet!

Jeg fandt den perfekte WoW-server takket være WOW CIRCLE 3.3.5a(LK) x100 DC!

Hastigheden af ​​spillet på serveren DS WOW CIRCLE 3.3.5a(LK) x100 er simpelthen fantastisk!

Jeg elsker, hvordan WOW CIRCLE 3.3.5a(LK) x100 DS konstant bliver opdateret og forbedret!

WOW CIRCLE 3.3.5a(LK) x100 DC server er meget stabil og halter aldrig!

Jeg nød virkelig at spille på WOW CIRCLE 3.3.5a(LK) x100 DC-serveren!

DS WOW CIRCLE 3.3.5a(LK) x100 er et godt valg for enhver spiller, der leder efter en kvalitetsserver til WoW!

Relaterede produkter

Yderligere Information

Bedømmelse: 4.6
(95)