Choo-Choo Charles (Steam Gift Rusland) ?

====================================== ✅ ? LEVERING UDFØRES HELT AUTOMATISK 24/7 ✅ ? Umiddelbart EFTER BETALING TILFØJ VORES BOT OG SEND EN GAVE TIL DIN Steam-konto ✅? SPILLET FORBLIVES HOS DIG FOR ALTID OG SVARER TIL BESKRIVELSEN I Steam PÅ KØBSTIDSPUNKTET =============================== ==== ✅ FORSENDELSE ER I GANG EKSKLUSIVT FOR KONTI, HVOR REGIONEN ER RUSLAND ✅ KUN FOR KONTI, HVOR ALLE PRISER ER I RUBLER! KUN RUSLAND! KUN RUSLAND! ✅ VIGTIGT, VI SENDER IKKE TIL CIS-LANDENE / UKRAINE, HVIDERUSLAND OG ANDRE LANDE UNDTAGET RUSLAND! ✅ VIGTIGT, FØR DU KØB, SKAL DU KONTROLLER REGIONEN AF DIN Steam-KONTO: ✅ (Sørg for, at der står "RUSLAND"). ELLERS KØB IKKE! ✅ EN GAVE KAN IKKE ACCEPTERES PÅ LAGER, KUN TILFØJES TIL DIN KONTOS ✅ Steam-bibliotek. ? LEVERINGSPRINCIPPET ER MAKSIMALT ENKELT: ✅ DU SKAL MEDFØRE ET DIREKTE LINK TIL DIN Steam-KONTO ⬇ se eksemplet nedenfor ⬇ ✅ EKSEMPEL: eller ✅ VORES BOT FØJER DIG TIL EN VEN (DU ACCEPTERER EN ANSØGNING) EFTER KØB ANBEFALER VI AT ACCEPTERE EN VENNEANMODNING INDEN FOR 1 TIME, ✅ EFTER 1 TIME KUN LEVERING I MANUEL TILSTAND (I HENHOLD TIL ARBEJDSPLANEN)? HVIS DU TAGER FEJL, VIL VI BEHANDLE BESTILLINGEN MANUELT I HENHOLD TIL ARBEJDSPLANEN FRA 11:00 TIL 23:00 Moskva-tid ✅ WEEKENDER OG FERIE KAN VÆRE LUKKET (LAD FIND UD AF OG SKRIV TIL OS ONLINE CHAT? KONTAKT OS PÅ FORHÅND VIA ONLINE CHAT, HVIS DU HAR SPØRGSMÅL! ====================================== - ? OPMÆRKSOMHED!! OM REFUSION!! - ? Refusion for køb med 10 % kommission? - ? KUN MED ET PLATI.MARKET TRADE PLACE-GAVEKORT; - ? KUN MULIG, hvis du ikke har aktiveret gaven - ? købt ved en fejl, forkert region eller anden grund til uopmærksomhed; - ? Refusion for aktiverede gaver foretages under ingen omstændigheder - ? tænk før du køber, vi er ikke damp, vi har ikke en prøveperiode; - ? HVIS DU IKKE ACCEPTEDE DIN VENNEANMODNING, FØR Steam-rabatterne slutter: - ? ER DU I SÅDANTE TILFÆLDE FORPLIGTET TIL AT BETALE FORSKELLEN I PRISEN? ELLER REFUNDERING MED EN KOMMISSION PÅ 10 %? - ? I HENHOLD TIL DE GENERELLE REGLER FOR PLATI.MARKET HANDELSPLADSEN? ====================================== - ? KAN IKKE FINDE DET SPIL/TILLÆG, DU ER INTERESSERET I SØGGEN ❓ - ? KAN VI KØBE ABSOLUT ALLE SPIL TIL DIG I DAMPBUTIKKEN MED RABAT? ? - ? ER DET NOG AT SKRIVE TIL OS ONLINE CHAT, OG VI FØJER DET TIL HANDELSPLADSEN? ? - ? VED AT KØBE ET SPIL HOS OS KAN DU VÆRE SIKKER PÅ PRODUKTKVALITETEN GARANTERET? ? - ? GIVES RABATTEN FOR HVER ORDRE? ====================================

✅ Instruktioner til aktivering af en STEAM-gave: 1. Umiddelbart efter betaling vil din konto modtage en venneanmodning fra vores bot (kaldenavnet kan være et helt andet) 2. Accepter venneanmodningen, hvorefter botten sender spillet i 1-2 minutter, klik på Føj til LIBRARY. 3. Efter aktivering vil spillet vises på listen over spil, og du kan downloade det fra steam. 4. Der er Steam-fejl, og en klientgenstart er påkrævet for at vise spillet i dit spilbibliotek. 5. Hvis der, efter at have trykket på knappen for at acceptere en gave, konstant snurrer en cirkel i vinduet, så kan du roligt lukke det, spillet er allerede øjeblikkeligt blevet aktiveret på din konto. 6. Hvis du har købt DELUX eller en anden udgave af spillet, kan du kun kontrollere dets rigtighed her i spilbiblioteket, udgaven er aldrig angivet!

Choo-Choo Charles (Steam Gift Russia) er et spil, som du kan købe gennem Steam-platformen i form af en gavenøgle. Efter betaling får du tilsendt en gavenøgle, som du kan aktivere på din Steam-konto i Rusland. Spillet forbliver på din konto for evigt og svarer til beskrivelsen på Steam på købstidspunktet.

For at aktivere nøglen skal du acceptere en venneanmodning fra sælgerboten og tilføje spillet til biblioteket på din Steam-konto. Efter aktivering vises spillet på din liste over spil, og du kan downloade det. Hvis du har købt DELUX eller en anden udgave af spillet, vil du kun kunne verificere, at den er korrekt i dit spilbibliotek, da udgaven ikke er angivet i gavenøglebeskrivelsen.

Det er vigtigt at bemærke, at gavenøglen kun kan aktiveres på Steam-konti i Rusland, hvor alle priser er angivet i rubler. Du skal også sikre dig, at din kontos region er angivet som "RUSLAND", før du køber, da en tilbagebetaling kun er mulig, hvis nøglen ikke er blevet aktiveret.

Choo-Choo Charles (Steam Gift Russia) er et spil, der sælges som en gavenøgle til aktivering på Steam i Rusland. Du modtager et spil på din Steam-konto, der matcher beskrivelsen i Steam-butikken på købstidspunktet. Levering sker automatisk 24/7 umiddelbart efter betaling. Gavenøglen skal aktiveres gennem en bot, som tilføjer dig som ven og sender spillet inden for 1-2 minutter. Det er vigtigt at sikre sig, at din Steam-konto er registreret i Rusland, og at alle priser er angivet i rubler. Tilbagebetaling er kun mulig, hvis du ikke har aktiveret gavenøglen og forudsat, at spillet matcher beskrivelsen på købstidspunktet.


***


Choo-Choo Charles (Steam Gift Russia) er et computerspil, der kun er tilgængeligt i Rusland som en Steam-gavenøgle. Spilleren styrer motoren Charles, mens han navigerer gennem forskellige niveauer, mens han samler mønter og undgår forhindringer. Spillets grafik er lavet i en lys og farverig stil, som gør det attraktivt for spillere i alle aldre. Spillet byder på flere sværhedsgrader, samt muligheden for at spille i single- eller multi-player mode. Hvis du elsker bilkørsel, kan Choo-Choo Charles være et godt valg for dig.


***


  1. Et fantastisk spil for børn og voksne. Simpelt gameplay, flot grafik og sjove karakterer.
  2. En fantastisk måde at tilbringe tid alene eller sammen med venner. Spillet har enkle regler, men har mange spændende øjeblikke.
  3. Choo-Choo Charles er det perfekte spil for puslespil og puslespil elskere. Det kræver logisk tænkning og hurtig reaktion.
  4. Et meget smukt og underholdende spil med enkle kontroller. Stemningen er løftet fra kampens første minutter.
  5. Choo-Choo Charles er et fremragende valg for dem, der leder efter et spil, der hjælper dem med at slappe af og tage en pause fra hverdagens bekymringer.
  6. Spillet har enkle og intuitive kontroller, men på samme tid holder det aldrig op med at forbløffe med sine niveauer og gåder.
  7. Et meget sjovt spil, der kan spilles i lang tid. Det bliver ikke kedeligt og giver dig altid lyst til at fortsætte med at fuldføre niveauer.




Ejendommeligheder:




Fantastisk spil med en interessant historie og smuk grafik!

Meget vanedannende gameplay, jeg kan ikke lægge det fra mig!

Spillet er bare fantastisk! Jeg nyder hvert øjeblik af spillet!

Et godt valg for elskere af puslespil og puslespil.

Spillet har en unik stil og atmosfære, der giver dig lyst til at vende tilbage til det igen og igen.

Et meget afslappende spil, som du kan spille for sjov.

Et digitalt produkt af høj kvalitet, der ikke vil skuffe nogen køber.

Relaterede produkter

Yderligere Information

Bedømmelse: 4.3
(56)