EPISKE SPIL KØB SPILLET TYRKIET (TL) REGIONEN?

Købssaldo på vores hjemmeside foregår i 5 enkle trin:

✅ 1. Angiv det ønskede saldobeløb, som du gerne vil modtage. Vi krediterer din konto nøjagtigt så meget, som du angiver.

✅ 2. Foretag betaling.

✅ 3. Vent på, at saldoen er krediteret din konto.

✅ 4. Fortæl os nøjagtigt den 16-cifrede kode, kaldenavn og adgangskode samt navnet på det produkt, du vil købe (for eksempel GTA 5 og Far Cry 6 Standard Edition).

✅ 5. Hvis du har foretaget en betaling om natten, skal du sørge for at kontakte vores tekniske support!

Overlad resten til vores team og nyd spillene på din konto.

❗VIGTIG❗

Der er en grænse for den maksimale opfyldning af Epic Games-saldo inden for 24 timer - ikke mere end 6000 tyrkiske lira. Bemærk venligst, at denne begrænsning gælder for alle fornyelsesmetoder. Hvis du allerede har fyldt din saldo op med 6000 tyrkiske lira, kan din opladning blive afvist på grund af grænsen. Vær forsigtig!

Du kan forsøge at overskride denne grænse, men på egen risiko. Hvis penge går tabt, vil vi ikke kunne udstede en refusion.

⌚ Arbejdstid: fra 07:00 til 00:00 Moskva-tid. Hvis du har afgivet en ordre efter kl. 00:00, sender vi den om morgenen kl. 07:00.

Vi modtager bestillinger 24/7.

Vi anbefaler også, at du er opmærksom på vores øvrige tilbud:

? Ændring af Epic Games-regionen til Tyrkiet

? Køb af spil på Epic Games (tyrkisk lira)

? Ændring af Steam-regionen til Tyrkiet

? Køb af Steam-top-up-kort til en værdi af 6 tyrkiske lira

? Køb af iTunes-gavekort i Tyrkiet fra 25 til 4000 tyrkiske lira

? Fyld op på din PlayStation-pung i Tyrkiet

? Køb af spil på Origin (tyrkisk lira)

Tak fordi du valgte os! Glem ikke at skrive en anmeldelse og modtage en gave!

Vores digitale varer butik tilbyder køb af spil på Epic Games platformen i Tyrkiet (TL) regionen. Her kan du købe ethvert spil, der er tilgængeligt for denne region, og få det til en fantastisk pris.

Vi garanterer, at spillet hurtigt vil blive krediteret din konto efter køb, og tilbyder også 24/7 kundesupport i tilfælde af spørgsmål eller problemer.

Fordelene ved at købe et spil i Tyrkiet-regionen på Epic Games-platformen inkluderer tilgængeligheden af ​​nogle spil, der muligvis ikke er tilgængelige i din region, samt bedre priser på grund af valutaforskelle.

For at købe et spil i Tyrkiet (TL)-regionen på Epic Games-platformen skal du angive det ønskede beløb, foretage en betaling, vente på, at pengene bliver krediteret din konto, og derefter give os en 16-cifret kode , kaldenavn og adgangskode, samt navnet på det spil, du ville købe.

Vælg vores tjenester og nyd spil på din konto!

Den digitale varebutik tilbyder køb af spil på Epic Games-platformen i Tyrkiet (TL)-regionen. Når du køber et spil i Tyrkiet-regionen på Epic Games-platformen, får du adgang til spil, der muligvis ikke er tilgængelige i din region, samt bedre priser på grund af valutaforskelle. For at købe et spil i Tyrkiet (TL)-regionen på Epic Games-platformen skal du indtaste det ønskede beløb, foretage en betaling, vente på, at pengene bliver krediteret din konto, og derefter give butikken et 16-cifret kode, kaldenavn og adgangskode, samt navnet på det spil, du gerne vil købe. Når du køber en saldo på butikkens hjemmeside, skal du angive det ønskede saldobeløb, foretage en betaling, vente på, at pengene er krediteret din konto, og derefter fortælle butikken en 16-cifret kode, kaldenavn og adgangskode. som navnet på det produkt, du ønsker at købe. Butikken garanterer, at spillet hurtigt vil blive krediteret din konto efter køb, og tilbyder også 24-timers kundesupport i tilfælde af spørgsmål eller problemer. Bemærk venligst, at der er en grænse for den maksimale top-up af Epic Games-saldo inden for 24 timer - ikke mere end 6000 tyrkiske lira, og overtrædelse af denne grænse kan føre til afvisning af top-up og tab af penge. Butikkens åbningstider: fra 07:00 til 00:00 Moskva-tid.


***


Dette produkt er en genopfyldning af balancen i Epic Games-spilplatformen i den tyrkiske region. For at købe et produkt skal du udføre fem enkle trin, som inkluderer at angive det nødvendige beløb, foretage en betaling, overføre en kode, kaldenavn og adgangskode samt vente på kredit og underrette teknisk support i tilfælde af betaling natten over. Det er vigtigt at bemærke, at der er en maksimal Epic Games top-up grænse på 6.000 TL inden for 24 timer. Sælgers arbejdstid er begrænset fra 07:00 til 00:00 Moskva-tid. Derudover tilbyder sælgeren andre tjenester, såsom at ændre regionen til tyrkisk på Steam eller Epic Games, køb af spil i den tyrkiske region og andre.


***


  1. Fantastisk digitalt produkt! Det var hurtigt og nemt at købe spillet fra Epic Games.
  2. Jeg modtog mit spil inden for få minutter efter købet. Dette er en virkelig effektiv måde at få adgang til nye spil.
  3. Jeg købte endelig det spil, jeg har ønsket mig så længe, ​​og alt gik glat takket være det digitale produkt.
  4. At købe spillet på Epic Games var nemmere end forventet. Jeg sætter pris på hurtigheden og bekvemmeligheden ved købsprocessen.
  5. Et fremragende udvalg af spil og en nem købsproces gør digital merchandise hos Epic Games til en god mulighed for spillere.
  6. Jeg købte spillet fra Epic Games og blev glædeligt overrasket over, hvor hurtigt jeg fik adgang til det. Bare fantastisk!
  7. Hvis du vil købe spillet i TL-regionen, anbefaler jeg at bruge den digitale genstand fra Epic Games. Det er hurtigt og bekvemt.
  8. Tak, Epic Games, for at gøre det hurtigt og nemt at købe spillet i TL-regionen. Jeg spiller allerede og nyder det!
  9. Jeg kan ikke tro, hvor nemt det var at købe spillet på Epic Games. Jeg modtog det med det samme og kunne begynde at spille med det samme.
  10. I et ord: fremragende! Digital merchandise på Epic Games er en praktisk måde at købe spillet i TL-regionen.




Ejendommeligheder:




Nemt og bekvemt spilkøb i TL-regionen gennem Epic Games!

Et fremragende valg for dem, der leder efter digitale spil til en god pris!

Jeg købte spillet i TL-regionen gennem Epic Games - alt gik hurtigt og uden problemer!

Sparte penge ved at købe spillet i TL-regionen gennem Epic Games!

Epic Games giver en fantastisk mulighed for at købe spillet i TL-regionen uden ekstra omkostninger!

Fuldstændig tilfreds med mit køb i TL-regionen gennem Epic Games - vil anbefale til enhver!

Epic Games giver en nem og bekvem måde at købe digitale spil i TL-regionen!

Intet besvær med at købe et spil i TL-regionen gennem Epic Games - alt gik glat og hurtigt!

Sparte tid og penge ved at købe spillet i TL-regionen gennem Epic Games - tak for denne mulighed!

Hvis du leder efter et pålideligt sted at købe spil i TL-regionen, så er Epic Games et godt valg!

Relaterede produkter

Yderligere Information

Bedømmelse: 4.9
(134)