✅ Valorant? 2850 VP-point (Türkiye) ? 0 %

✅ Øjeblikkelig og automatisk levering ✅ Ingen kommission ved betaling med bankkort ✅ Kun juridiske nøgler

Efter betaling modtager du en aktiveringskode til et gavekort på 2850 Valorant Points (VP) til Tyrkiet. Bemærk venligst, at kortet kun kan aktiveres på en konto i Tyrkiet. Dette produkt hedder Riot Cash og koster 250 tyrkiske lira. Du kan indløse denne kode til 2850 VP i Valorant, 3150 RP i League of Legends og 3150 RP i Legends of Runeterra. Dette produkt er kun tilgængeligt for TR-servere. Vi tilbyder de bedste priser.

Tilgængelige pålydende værdier: ✅ Valorant ? 175 VP-point (Türkiye-regionen) ? 0% ✅ Valorant ? 740 VP-point (Türkiye-regionen) ? 0% ✅ Valorant ? 1450 VP-point (Türkiye-regionen) ? 0% ✅ Valorant ? 2850 VP-point (Türkiye-regionen) ? 0% ✅ Valorant ? 5250 VP-point (Türkiye-regionen) ? 0% ✅ Valorant ? 8500 VP-point (Türkiye-regionen) ? 0 %

Sådan indløser du:

  1. Log ind på din Valorant-spilklient
  2. Klik på Valorant-spilikonet på fanen Butik til højre.
  3. Klik på "Forudbetalte kort og koder".
  4. Indtast den modtagne kode og klik på "Send".

Dette produkt er en aktiveringskode til 2850 softwarepoint (VP) til spillet Valorant i Tyrkiet-regionen. Dette digitale produkt fås i vores digitale produktbutik til en attraktiv pris, og vi tilbyder øjeblikkelig og automatisk levering af nøglen uden gebyrer ved betaling med bankkort.

Ved at købe denne aktiveringskode får du mulighed for at veksle den til 2850 VP i spillet Valorant, til 3150 RP i spillene League of Legends og Legends of Runeterra. Bemærk venligst, at dette kort kun er aktiveret på en konto hos Tyrkiet og kun er tilgængeligt for TR-servere.

Vi garanterer, at alle vores nøgler er lovlige, og vi har en række forskellige pålydende værdier, herunder:

  • ✅ Valorant? 175 VP-point (Türkiye-regionen) ? 0 %
  • ✅ Valorant? 740 VP-point (Türkiye-regionen) ? 0 %
  • ✅ Valorant? 1450 VP-point (Türkiye-regionen) ? 0 %
  • ✅ Valorant? 5250 VP-point (Türkiye-regionen) ? 0 %
  • ✅ Valorant? 8500 VP-point (Türkiye-regionen) ? 0 %

For at få adgang til den købte nøgle skal du logge ind på Valorant-spilklienten, gå til fanen "Butik" og vælge "Forudbetalte kort og koder". Indtast derefter den modtagne kode og klik på "Send". Nyd spillet og hav det sjovt med at shoppe i vores butik!

Dette produkt er en gavekortaktiveringskode til 2850 Valorant Points (VP) til Tyrkiet. Efter betaling modtager du en aktiveringskode, der kan veksles til 2850 VP i spillet Valorant, til 3150 RP i spillene League of Legends og Legends of Runeterra. Bemærk venligst, at kortet kun kan aktiveres på en konto hos Tyrkiet og kun er tilgængeligt for TR-servere. Dette digitale produkt fås i den digitale butik til en attraktiv pris, og vi tilbyder øjeblikkelig og automatisk levering af nøglen uden gebyr ved betaling med bankkort. Der er forskellige værdier tilgængelige i vores butik, herunder 175, 740, 1450, 2850, 5250 og 8500 VP.

For at få adgang til den købte nøgle skal du logge ind på Valorant-spilklienten, gå til fanen "Butik" og vælge "Forudbetalte kort og koder". Indtast derefter den modtagne kode og klik på "Send". Bemærk venligst, at dette produkt - aktiveringskode til 2850 softwarepoint (VP) kun er tilgængelig for TR-servere og kun kan bruges på en konto i Tyrkiet-regionen. Vi garanterer, at alle vores nøgler er lovlige og matcher produktbeskrivelsen. Ved at købe dette digitale produkt får du mulighed for at nyde spillet og få en sjov shoppingoplevelse i vores butik.


***


Denne vare er en indløsningskode til et gavekort på 2850 Valorant Points (VP) til Tyrkiet. Efter betaling modtager du en aktiveringskode, som kun kan bruges på TR-servere. Kortet kan kun aktiveres på en konto hos Türkiye-regionen. Dette produkt hedder Riot Cash for 250 tyrkiske lira og kan veksles til 2850 VP i Valorant, 3150 RP i League of Legends og 3150 RP i Legends of Runeterra. Koden har ingen udløbsdato. Levering sker øjeblikkeligt og automatisk, uden kommission ved betaling med bankkort. For at bruge koden skal du logge ind på Valorant-spilklienten, klikke på Valorant-spilikonet på fanen "Butik", vælge "Forudbetalte kort og koder", indtaste den modtagne kode og klikke på "Send". Vi tilbyder de bedste priser på forskellige pålydende værdier: 175 VP, 740 VP, 1450 VP, 2850 VP, 5250 VP og 8500 VP.


***


  1. Valorant er et fantastisk spil, og at få 2850 VP giver dig flere muligheder i spillet.
  2. Upåklagelig kvalitet og hurtig levering - jeg købte 2850 VP-point og bruger dem allerede i Valorant.
  3. Ingen problemer med betaling - jeg købte 2850 softwarepoint i Tyrkiet, alt gik glat og uden forsinkelser.
  4. At købe 2850 VP er en fantastisk mulighed for at få mere ud af din Valorant-oplevelse.
  5. Det er meget praktisk at købe digitale varer såsom 2850 Valorant Software Points online og når som helst.
  6. Hvis du værdsætter din tid, så er køb af 2850 softwarepoint til Valorant en fantastisk løsning til at fremskynde dine fremskridt i spillet.
  7. 2850 Valorant VP er en fantastisk måde at få en fordel i forhold til andre spillere og nyde spillet endnu mere.



Ejendommeligheder:




Valorant er et fantastisk spil, og disse 2850 VP'er vil gøre dit gameplay endnu mere behageligt.

Det er meget praktisk, at du kan købe et digitalt produkt uden at forlade dit hjem.

Få hurtigt og nemt det nødvendige antal spilpoint.

Prisen på et digitalt produkt er meget lavere end for fysiske kopier af spil.

Det er meget praktisk at bruge et digitalt produkt - der er ingen grund til at lede efter en disk eller en æske med spillet.

Ved køb af et digitalt produkt er der ingen risiko for at modtage en defekt disk eller beskadiget emballage.

Ved at købe et digitalt produkt sparer du tid - der er ingen grund til at gå i butikken eller vente på levering med posten.

Digitale varer kan købes døgnet rundt, når som helst, det passer dig.

Øjeblikkelig levering af digitale varer giver dig mulighed for at begynde at spille umiddelbart efter købet.

Når du køber et digitalt produkt, behøver du ikke bekymre dig om dets sikkerhed - det vil være tilgængeligt for dig når som helst og hvor som helst.

Relaterede produkter

Yderligere Information

Bedømmelse: 4.3
(56)