Counter Strike: Kilde ?Steam-konto + ? + Mail

Når du køber dette produkt, modtager du en konto, der inkluderer en postkasse, e-mail-adgangskode, Steam-login og adgangskode. Ofte indeholder sådanne konti et stort antal spil på Steam-platformen, samt inventar og balance. Din konto kan dog have VAC-forbud for andre spil, og der kan også være problemer med tilføjelse af venner-funktionen og Steam-handelsplatformen.

Efter betaling får du adgang til din Steam-konto og e-mail-data. Inden salg kontrolleres alle konti flere gange.

Derudover kan du, når du køber dette produkt, få en konto på Origin, WT, World of Tanks eller Warface platformene med et tilfældigt betalt spil helt gratis. For at gøre dette skal du give en positiv anmeldelse med kommentaren "Jeg vil have en gave", hvorefter vi vil skrive dine kontooplysninger til dig inden for 72 timer.

For at gendanne din konto skal du udføre følgende trin: slet konfigurationsmappen og 2 SSFN-filer i Steam-mappen, gå til din e-mail og kopier alle data, gå til help.steampowered.com og følg instruktionerne for gendannelse. Herefter vil du modtage en besked på e-mail, hvormed du kan ændre adgangskoden på din konto. Du skal også linke din mobiltelefon og din e-mail til din konto, aktivere Steam Guard og slette alle breve fra din gamle e-mail.

Når du køber dette produkt, accepterer du vilkårene, som omfatter ansvar for den købte konto, ingen garanti for gaver, muligheden for at modtage en sortliste i tilfælde af forkert adfærd osv. Alle spørgsmål vedrørende varer af lav kvalitet diskuteres kun i Afsnittet "Korrespondance med sælgeren".

Vi introducerer Counter Strike: Source, et af de mest populære first-person shooter-spil. Med dette digitale produkt modtager du en Steam-konto med alle nødvendige login-oplysninger, samt adgang til den postkasse, der er tilknyttet denne konto.

Counter Strike: Source er et klassisk multiplayer-skydespil, der har vundet hjerterne hos millioner af spillere over hele verden. I spillet skal du kæmpe i holdtilstand ved at bruge forskellige våben og taktikker for at besejre dine modstandere. Ved at bruge en Steam-konto kan du spille Counter Strike: Source når som helst, der passer dig, deltage i spilservere og konkurrere med andre spillere.

Med dette produkt får du ikke kun en Steam-konto, men også adgang til den postkasse, der er knyttet til denne konto. Dette giver dig mulighed for hurtigt og nemt at gendanne adgangen til din konto, hvis det er nødvendigt.

Bemærk venligst, at dette produkt sælges uden garantier for gaver og med betingelse om ansvar for den købte konto. Vi garanterer dog produktets kvalitet og giver mulighed for at modtage en ekstra gave på Origin, WT, World of Tanks eller Warface platformene med et tilfældigt betalt spil ved at efterlade en positiv anmeldelse med kommentaren "Jeg vil have en gave."


***


Counter Strike: Source er et first-person shooter computerspil udviklet af Valve Corporation. Spillet er en opdateret version af den originale Counter-Strike, men med forbedret grafik, fysik og lydeffekter.

Når du køber dette produkt, modtager du en Steam-konto, som inkluderer Counter Strike: Source og muligvis andre spil, samt inventar og saldo. Du vil blive forsynet med kontologinoplysninger og den e-mail, der er knyttet til den konto.

Det er vigtigt at bemærke, at kontoen kan have VAC-forbud på andre spil, og der kan også være problemer med tilføjelse af venner-funktionen og Steam-handelsplatformen. Hvis du har problemer med din konto, kan du kontakte sælgeren for at løse dem.

Når du køber Counter Strike: Source, kan du også modtage en gave i form af en tilfældig konto til en anden platform med et tilfældigt betalt spil. For at gøre dette skal du efterlade en positiv anmeldelse og skrive en besked til sælgeren "Jeg vil have en gave."

Ved at købe dette produkt accepterer du købsbetingelserne, ifølge hvilke alle konti er sælgerens ejendom, og køberen er ansvarlig for kontoens fremtidige skæbne. Hvis kontoen ikke stemmer overens med beskrivelsen, kan du skrive om dette til sælger i korrespondancen med sælgersektionen, tilgængelig efter betaling for varen.







Counter Strike: Source er et first-person shooter computerspil, der blev udgivet i 2004. I spillet kæmper spillere for et af to hold: terrorister eller kontraterrorister. De kan spille i forskellige modes såsom overlevelse, fange flaget og ødelægge målet.

Dette produkt er en Steam-konto med spillet Counter Strike: Source og adgang til mail. Det betyder, at køberen får adgang til spillet via deres Steam-konto, som giver en praktisk grænseflade til at downloade og administrere spillet. Køberen får også adgang til den mail, der er knyttet til denne konto, hvilket giver ham mulighed for at gendanne sin adgangskode og modtage meddelelser fra Steam.

Ved at købe dette produkt får køberen mulighed for at spille Counter Strike: Source på et hvilket som helst passende tidspunkt uden at skulle købe spillet separat. Han kan også administrere sin konto sikkert og bekvemt og modtage meddelelser fra Steam til sin e-mail.


***


  1. Counter Strike: Source er et klassisk skydespil, der aldrig bliver kedeligt.
  2. Fremragende grafik og lyd gør spillet rigt og realistisk.
  3. Et stort udvalg af kort og spiltilstande giver dig mulighed for at nyde variation.
  4. Online multiplayer giver dig mulighed for at spille med venner og andre spillere fra hele verden.
  5. Spillet har lave systemkrav, hvilket gør det tilgængeligt for de fleste brugere.
  6. Praktiske kontroller og en intuitiv brugerflade gør spillet nemt at lære.
  7. Opdateringer og patches gør det muligt for spillet at forblive relevant og interessant i mange år.



Ejendommeligheder:




Counter Strike: Source er et fantastisk spil for fans af taktiske skydespil!

Grafikken i spillet er i top, især hvis du sætter det op til din computer.

Counter Strike: Source har et meget interessant og dynamisk gameplay.

Fremragende optimering af spillet, selv på svage computere fungerer det uden problemer.

Spillet har mange multiplayer-modes, som giver dig mulighed for at spille med venner og have en masse sjov.

Et klassisk skydespil, der ikke har generet i alle årene af sin eksistens.

Spillet er pengene værd, især hvis du køber med en Steam-konto og mail.

Counter Strike: Source er et fantastisk spil, der ikke har mistet sin popularitet i mange år!

Fremragende grafik, vanedannende gameplay og mange spiltilstande - alt dette gør Counter Strike: Source til et ideelt valg for skydespilelskere.

Counter Strike: Source har et meget praktisk kontrolsystem, der giver dig mulighed for hurtigt at tilpasse dig spillet og nyde processen.

Ved at købe Counter Strike: Source får du ikke kun muligheden for at spille alene, men også konkurrere med andre spillere rundt om i verden.

Hvis du leder efter et klassisk skydespil, som du kan nyde i mange timer, så er Counter Strike: Source præcis, hvad du har brug for.

Et bredt udvalg af våben og muligheden for at tilpasse dine indstillinger - alt dette gør Counter Strike: Source til et meget spændende og dybt spil.

Counter Strike: Source er et spil, der aldrig bliver kedeligt og altid er interessant, selv efter mange timers spil.

Relaterede produkter

Yderligere Information

Bedømmelse: 4.8
(121)